Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז לאחר התקנת הקויילאוברים שעל כך פתחתי שרשור: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=491359&highlight=%D7%A7%D7%95%D7%99%D7%99%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%9D

נקנו קאליפרים, דיסקים ורפידות של דגמים עם מנוע יותר גדול, מחכים כרגע שיהיה לי זמן להרכיב אותם.

הוזמן סט של כלל האטמים למנוע מחו''ל ואני מקווה שהוא מעט יעזור לי להתמודד על כל מיני נזילות קטנות של שמן ברכב (לא נזילות של טפטוף והיעלמות של שמן אך עדיין נזילות).

הוזמנה משאבת דלק מקורית של למנוע שלי (בדרך מחו''ל) אשר אמורה להחליף את הקומבינה המגעילה של משאבה חשמלית מאיזושהי מיצובישי.

נושא היום זה הקרב', מהיום שקניתי את הרכב הוא עשה לי קשיים, לאחר ניקוי ושיפוץ ופעמיים שעבר כיוון הוא עדיין מזייף ולא עובד חלק', לא יודע אם זה רמת הכיוון והשיפוץ אך דיי התייאשתי ממנו.

הרעיון הכללי ברכב זה פשטות מקסימלית, בהתחלה רציתי לבנות סעפת ל 2 קרב' כפולים של וובר אך בניית הסעפת תעלה לא מעט כסף ותהיה דיי מיותר, בלי קשר שכנראה 2 קרב' כפולים זה יהיה מיותר למנוע הקטנטן הזה. בוצע חיפוש באינטרנט ומצאתי שישנה החלפה פשוטה של 1 על 1 מהקרב' המקורי של סולקס שגם בחו''ל כותבים שהוא מעפן לקרב' של וובר.

מצאתי 2 נושאים בפורומים בחו''ל אך לא הבנתי מהם יותר מדי חוץ מזה שההחלפה בוצעה.

http://www.volkszone.com/VZi/showthread.php?t=717740

http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=148629

אני מחפש כיוון של מה בעצם אני צריך לרכוש בשביל ההסבה הזאת.

הקרב המקורי אצלי SOLEX 31 PIC (T) 7

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

ית מאיזושהי מיצובישי.

נושא היום זה הקרב', מהיום שקניתי את הרכב הוא עשה לי קשיים, לאחר ניקוי ושיפוץ ,ופעמיים שעבר כיוון,הוא עדיין מזייף ולא עובד חלק', לא יודע אם זה רמת הכיוון והשיפוץ אך דיי התייאשתי ממנו.

הרעיון הכללי ברכב זה פשטות מקסימלית, בהתחלה רציתי לבנות סעפת ל 2 קרב' כפולים של וובר אך בניית הסעפת תעלה לא מעט כסף ותהיה דיי מיותר, בלי קשר שכנראה 2 קרב' כפולים זה יהיה מיותר למנוע הקטנטן הזה. בוצע חיפוש באינטרנט ומצאתי שישנה החלפה פשוטה של 1 על 1 מהקרב' המקורי של סולקס שגם בחו''ל כותבים שהוא מעפן לקרב' של וובר.

אינני יודע מה כותבים בחוץ לארץ, וזה כלל לא מעניין אותי, וההקרבורטור בהחלט לא מעפן, והוא כמעט זה לקרבורטור הנמצא בחיפושית, מעל 50 שנה, ומתפקד היטב בחיפושיית היתרון בגולף שלך שאצלך הצוק יני ואמין ונשלט על ידי הנהג,ף ובחיפושית הוא אוטומטי, ונוטה להתקלקל, לההרס על ידי חאפרים שנוגעים בו.

מצאתי 2 נושאים בפורומים בחו''ל אך לא הבנתי מהם יותר מדי חוץ מזה שההחלפה בוצעה.

http://www.volkszone.com/VZi/showthread.php?t=717740

http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=148629

אני מחפש כיוון של מה בעצם אני צריך לרכוש בשביל ההסבה הזאת.

הקרב המקורי אצלי SOLEX 31 PIC (T) 7

הקרבורטור סולקס הנמצא ברשותך הוא כפי שכבר ציינתי אמין בהחלט, הבעייה היחידה היא בעלי המקצוע שנגעו כבר פעמיים, למרות שעם קניית הרכב, סוכם שתגיע אלי ללא שום התחייבות ולמרות שוויתרת על שרותיי, ופנית למישהו אחר, וזאת זכותך הלגיטימית, בשל בקשתך בהודעה פרטית, לגבי בקשתך להתיחסותי בנושא, אני מציע לך, לפנות אלי שוב ,ללא שום התחייבות מצידך, לוודא את הסיבה, לבעיית הזיוף והשיפוץ והכוון הכפול.

בברכה

ולשרותך תמיד

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

רשמתי את זה בהודעה פרטית אך התיבה שלך מלאה.

צביקה את האמת הסיבה היחידה שלא הגעתי אליך זה המרחק, אני כמעט ולא נוסע ברכב שבכל זאת היא בסה"כ גולף 1100 בעלת 4 הילוכים, בפעם האחרונה שנסעתי לפ"ת נתקעתי בחזור בגלל משאבת דלק מקומבנת (ככה נרכש הרכב ואני ממתין למשאבה מחו"ל).

השאלה היא בכל זאת אם ניתן לשדרג ולו במעט את ביצועי הרכב במקום להשקיע בקיים האם תוכל לעזור בהשגת הקרב' שמדובר עליו? בכל זאת מתגובות בפורומים בחו"ל מאנשים שביצעו הסבה זאת (קיט יעודי של וובר) הביצועים השתפרו בצורה מורגשת.

אני פונה אליך כי מהבקורות בפורום אתה בהחלט בעל מקצוע מוערך שיודע מה הוא עושה.

אגב נכון להיום אתה בנתניה ולא בפ"ת נכון?

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

עמית שלום רב !

פיניתי לך את תיבת ההודעות הפרטיות, ואתה יכול לפנות אלי בפרטי.

אני נמצא בנתניה ולא בפתח תקווה !

אני לא מתעסק ביבוא ובשידרוג קרבורטורים, ואני מטפל רק בקרבורטור המקורי הקיים.הקרבורטור שציינת בקישור שצרפת, מורכב ברכבי פורד פייאסטה מנוע 1.1 שנת 83, ומחייב מתאם על מנת לשלב אותו ברכבך, עלותו לדעתי אינה מצדיקה,את השדרוג המצופה, אך זאת דעתי בלבד.

המלצתי פנה למכון הקרבורטורים, ששיפץ לך את הקרבורטור וכייון לך אותו פעמיים, ובקש ממנו להוציא מהקרבורטור הקיים, את נהפונצייאל המירבי הטמון בו.

דרך אגב מי הוא מכון הקרבורטורים שטיפל לאחרונה בקרבורטור(אפשר בהודעה פרטית ולא בפומבי)?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...