Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מועדים לשמחה!

בשבוע שעבר יצא לי לבחון את ה Meguiar's white wax.

מדובר בווקס שמתאים לרכבים בהירים ,יש גם גרסא לרכבים כהים בשם Black wax.

מי שיש לו רכב לבן יודע כמה קשה לראות תוצאות של ברק של ווקסים/אוטמים על הרכב, לכן קיוויתי שהמוצר הנ"ל יוכל אולי לעזור עקב התאמתו לרכבים בהירים ובייחוד ללבנים, וגם מאחר שהייתי צריך לשים ווקס/אוטם אחרי הרבה זמן שלא יישמתי כזה על הרכב.

המחיר הוא 69 באוטוסטור לווקס בצורת משחה ואפליקיטור.

בנוסף לפני כחודש דובר פה על מוצר שנמכר בשזר שהוא מרסס בעצם ,מוצר שטותי אבל זול.

בבדיקה שלי על ידי השמת שמפו לרכב בתוך המיכל , הדבר הזה מעכב את השטיפה אבל מצד שני עוזר. בעזרת הסבון הוא מפרק חרא של יונים ומרכך את כל הלכלוך ברכב ,ככה שמגיעים לשלב השטיפה כבר בשטיפה שלפני הניקוי עם השמפו הרכב מבריק כי כל הלכלוך התפרק וירד עם המים , אני מאמין שבצורה כזו או אחרת הוא תורם לפחות סווירלים בסופו של דבר.

מיותר לדעתי למי שמשתמש בגרניק או אפילו צינור (אני שוטף בשיטת 2 הדליים).

והווקס כמובן.

הרכב אחרי שטיפה, אחרי שדרדרתי אותו לתוך הצל :) :

524555df535c6.jpg

524555df90028.jpg

524555dfa083a.jpg

524555dfa91c8.jpg

יישום הווקס דיי קל , בהתחלה יצאתי קצת דפוק כי חשבתי ששמתי אותו על הצד הלא נכון של האפליקיטור והווקס לא נמרח, אחרי שהסתכלתי בזווית מסויימת על הרכב ראיתי את הווקס וככה ידעתי איך ליישם וכמה, לא צריך לשים יותר מדי ,מומלץ ליישם פעמיים(לא עשיתי), ממתינים 20 דקות והניגוב לא קשה במיוחד (ניגוב בעזרת מטלית מיקרופייבר , קצת הפעלת כח , עשיתי זאת עד שהרגשתי שהאזור חלק).

תמונות אחרי:

524555dfeaf34.jpg

524555dfd9c26.jpg

524555dfbb0a5.jpg

524555dfd064c.jpg

תוצאה וסיכום:

עקב המצב הטוב של הצבע פחות או יותר (דרוש פוליש מקצועי) אין שינויים משמעותיים ,ניתן לראות שהגג נראה יותר טוב (לצערי לא צילמתי לפני), אבל קשה להבחין במצלמה בשינויים גם עקב הפוזיציות הדומות לפני ואחרי כדי ליצור השוואה, אני הבחנתי במציאות רק, הפח מרגיש חלק מאוד ובעל שכבת הגנה, לא היה לי כח לשפוך מים אז וויתרתי על הבידינג , אני אתן את תוצאת מבחן הזמן ואראה מה קורה לאחר המבול שיהיה , ככה נראה לכמה זמן החומר הזה מספק הגנה (אני מקווה שקצת יותר מחודש)

בפעם הבאה אני מאמין שאקנה את הווקס של DODO שמתאים לרכבים בהירים,מה שיקרה עוד המון המון זמן עד שיגמר המוצר הנוכחי.

מציין שהיישום היה סופר מהיר, שבזמן העשרים דקות שהחלק הראשון שיישמתי מתייבש אני מיישם על חלקים אחרים , מסיים את הכל לאחר 20 דקות ואז מתחיל לנגב מהחלק הראשון, בזמן שאני מנגב החלק הבא כבר סיים את ה 20 דקות שלו וכך הלאה.

כמובן שלא סמכתי על מימד הזמן ובדקתי כל חלק שבאמת הווקס יבש עליו ולא רטוב עוד, וכך היה.

Miata ND2

פורסם

איזה יופי לראות שזה עושה מיני פוליש, אנסה ליישם יותר חזק על הנקודות שצריכות פוליש בפעם הבאה כדי להווכח, תודה

Miata ND2

פורסם

הרכב שלך נראה כאילו יצא מהסוכנות, ממש יפה, תגיד, האם אתה עושה טיפול מסויים לחלקי פלסטיק השחורים והגומיות אצלך ברכב? אני רואה שהן עדיין שחורות למרות הגיל

פורסם

הרכב נראה ממש טוב! עבודה יפה!

מצטרף לשאלה על הגומיות....ישנם ווקסים שניתנים ליישום ע"ג הגומיות ללא שום סימנים, האם הווקס של מגוויירס הוא כזה?

אין צורך בחתימה....

פורסם

רכב יפיוף יש לך, סליחה שאני שואל שאלה שלא קשורה לפורום הזה אבל, אני כרגע בחיפושים אחרי רכב לבן אמין ובמחיר זול יחסית, הרכב שלך ניראה ממש טוב.

איזה דגם ומודל זה? איך האמינות שלו? צריכת דלק, עלות טיפולים וחלקים, אתה יכול לענות לי גם בפרטי על זה, אם זה לא קשור לפה.

הצבע ניראה מעולה ליפני ואחרי קשה לראות תוצאות על אוטו שמור חח.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

יופי של אקזמפל יש לך,שמור משהו.

אם היית רוצה עוד ברק,הייתה יכול לעשות גלייז לפני. פוליש יחדש לו את הצבע וכנראה זה יהיה עדיף יותר. איך השטיפה עם התרסיס הגדול הזה?

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
הרכב שלך נראה כאילו יצא מהסוכנות, ממש יפה, תגיד, האם אתה עושה טיפול מסויים לחלקי פלסטיק השחורים והגומיות אצלך ברכב? אני רואה שהן עדיין שחורות למרות הגיל

לא, אני זוכר שקניתי הפלסטיקים לא היו בשיא אבל הם היו 80 אחוז ממה שהם עכשיו ,איזה 5-6 פעמים מאז שיש לי את הרכב העברתי את ה STP וזהו(לא העברתי איזה חודשיים ), הרכב חנה בחניות מקורות כל חייו אז כנראה בגלל זה.

הרכב נראה ממש טוב! עבודה יפה!

מצטרף לשאלה על הגומיות....ישנם ווקסים שניתנים ליישום ע"ג הגומיות ללא שום סימנים, האם הווקס של מגוויירס הוא כזה?

אני זוכר שרשום על הקופסא לא לגעת בחלקי פלסטיק, אבל אני נגעתי ולא נשארו סימנים (ייבשתי אחרי כמה דקות את הפלסטיק שנגעתי בו).

רכב יפיוף יש לך, סליחה שאני שואל שאלה שלא קשורה לפורום הזה אבל, אני כרגע בחיפושים אחרי רכב לבן אמין ובמחיר זול יחסית, הרכב שלך ניראה ממש טוב.

איזה דגם ומודל זה? איך האמינות שלו? צריכת דלק, עלות טיפולים וחלקים, אתה יכול לענות לי גם בפרטי על זה, אם זה לא קשור לפה.

הצבע ניראה מעולה ליפני ואחרי קשה לראות תוצאות על אוטו שמור חח.

זו גראנד לאונה 94 , אצלי לפחות האמינות כיאה לסובארו טובה , אבל כמובן צריך למצוא אקזמפלר שמור כמו כל רכב אחר אחרת תתקל ברכבים מוזנחים כי הרי "זו סובארו, אל תשים לה שמן היא תעבוד" (ככה הישראלים אומרים ולא מטפלים).

עלות חלקים סבירה וטיפולים גם כן.

יופי של אקזמפל יש לך,שמור משהו.

אם היית רוצה עוד ברק,הייתה יכול לעשות גלייז לפני. פוליש יחדש לו את הצבע וכנראה זה יהיה עדיף יותר. איך השטיפה עם התרסיס הגדול הזה?

אני אבדוק לעניין הגלייזים , יש משהו מומלץ ? לגבי התרסיס זה נחמד , בפמפומים ארוכים אפשר לרסס על 60 אחוז רכב בערך אם אני זוכר נכון , זה לא בא כתחליף לשום דבר אלא רק עוזר בשטיפה.

תודה לכולם על התגובות

Miata ND2

פורסם

קודם הכול הרכב מאוד שמור,נדיר לראות שנת 94 בכזה מצב!

שנית,מה זה הדבר הצהוב שיש לך? גרניק?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לי יש poorboys white diamond glaze,הוא מעולה.

קראתי רק דברים טובים על poorboys .

מה גם שאין בעיה לעבוד עם החומרים בשמש \ בצל .

נראה לי שבעתיד אני יעבור לליין המוצרים שלהם .

פורסם
לי יש poorboys white diamond glaze,הוא מעולה.

אוקיי , ומשהו שניתן לקנות בארץ ? (אין לי מה לקנות ב CYC ועלות המשלוח גדולה)

ראיתי בעבר כאלה בצורת תרסיס, האם יש כאלה אפקטיביים ?

Miata ND2

פורסם
קראתי רק דברים טובים על poorboys .

מה גם שאין בעיה לעבוד עם החומרים בשמש \ בצל .

נראה לי שבעתיד אני יעבור לליין המוצרים שלהם .

יותר טוב מזה,המוצרים שלהם זולים ומאוד מאוד טובים,אז עיצוב הגרפי על האריזות לא משהו זה לא דבר שקונה אותי. יצא לי להתנסות בפולישים שלהם שגם נהדרים.

בקרוב אני רוכש את הווקס לג'אנטים שלהם. עולה 60 ש"ח בחנויות הבריטיות.

אוקיי , ומשהו שניתן לקנות בארץ ? (אין לי מה לקנות ב CYC ועלות המשלוח גדולה)

ראיתי בעבר כאלה בצורת תרסיס, האם יש כאלה אפקטיביים ?

אישית אני לא אוהב תרסיסים.מכל מה שיצא לי לנסות הם היו פשוט גרועים (חוץ מהV7 שניסיתי ואהבתי וגם אותו אני הולך לקנות)

שולח לך הודעה פרטית.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תוכן חדש...