Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב באירופה בגיל 18.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שתי אפשרויות:

1. פתח חשבון בנק בסניף בו ההורים מנהלים את חשבונם ובגיבויים, בתקוה שיאשרו לך כרטיס אשראי בי"ל.

2. הוצא כרטיס אשראי בחשבון של ההורים. כמובן שתדרש הסכמתם, אני מקווה שהאמון בינך לביניהם מספק. בכל מקרה, יש אפשרות להוצא כרטיס אשראי לטווח קצר (דומני 4 חודשים) או להוציא כרטיס לפני הנסיעה ולבטלו אחריה. כיוון שאמא רוצה לנסוע אתך אני מניח שהיא תשתף פעולה.

סתם טיפ, מנסיוני הבנקים לא מתלהבים להוציא אשראי בנקאי בינ"ל עם מסגרת נורמלית לאנשים בגיל הזה. הכי קל זה להוציא כרטיס מול חברת אשראי חוץ בנקאית (תשלום חודשי שסובב את ה-10 שקלים לחודש), והם כבר לרוב בינ"ל ועם מסגרת מכובדת שגם אפשר לדבר עליה.
פורסם

אתה תופתע לשמוע אבל מדי פעם הסוכן/סוכנת נסיעות שלך יכול למצוא לך דיל טוב להשכרת רכב. ידידה שלי בגיל 21 לא הייתה צריכה להוסיף כלל תוספת על עוד נהג בשכירת רכב מהרץ. השכירו לה ולאמא שלה במחיר רגיל. בזכות זה שהסוכן עובד דרך הרץ באופן קבוע. זה שווה בדיקה.

פורסם
סתם טיפ, מנסיוני הבנקים לא מתלהבים להוציא אשראי בנקאי בינ"ל עם מסגרת נורמלית לאנשים בגיל הזה. הכי קל זה להוציא כרטיס מול חברת אשראי חוץ בנקאית (תשלום חודשי שסובב את ה-10 שקלים לחודש), והם כבר לרוב בינ"ל ועם מסגרת מכובדת שגם אפשר לדבר עליה.

לבנים שלי הוצאו כרטיסים בין לאומיים שלי שום בעיה בגיל 19-20, כאשר האחד היה סטודנט והאחר חייל. אבל הני הייתי נוכח בהזמנת הכרטיס, והבנק מתיחס אלינו כאשכול אחד למרות שהחשבונות נפרדים ואין לילדים זכויות חתימה בחשבון שלי (להפך יש).

לכן גגם הצעתי לבדוק את האפשרות להוציא כרטיס - אפילו קצר טווח - בחשבון של ההורים. דווקא בכרטיסים חוץ בנקאיים הייתי צופה קושי שכן הבנק צריך לאשר את הוראת הקבע לחיוב החשבון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...