Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב באירופה בגיל 18.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

אני ואמא שלי מתכננים טיול לאירופה (כנראה בפסח),את האמת חרשנו כבר את רוב אירופה אבל מרגישים צורך לטוס לשוויץ כדי להירגע קצת מהרעש בארץ.

אבא שלי לא יטוס כי העסק שלנו לא יכול להישאר ללא ניהול וחשבתי להשכיר שם רכב. הבעיה היא שאני בן 18,יש חברה שתסכים להשכיר לי רכב?

(כמובן אמא שלי תשלם כל מה שצריך במקרה ויש תשלום נוסף עבור הגיל)

תודה לעוזרים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

זה תלוי לא רק בחברה, אלא גם במדינה (כנראה שבבמדיניות של הזכיין באותה המדינה שנגזרת מעלויות הביטוח).

אני יודע שבגרמניה תוכל לשכור אצל Sixt מגיל 18 (כמובן שבתוספת תשלום). אבל זה לא משהו נפוץ בכלל, במיוחד לא אצל החברות הגדולות (אז שווה לחפש אצל החברות הקטנות והמקומיות). אגב, ממה ששמעתי, בגרמניה הגיל הוא לא פקטור, אלא רק "שנות נהיגה ללא תאונות", לכן יכול להיות שזה מתאפשר שם. לגבי מדינות אחרות אני לא יודע.

פורסם

בודאות סיקסט בגרמניה משכירים רכב מביל 18, אם כי רק בקבוצות מסויימות. למשל תוכל לשכור פוקוס, אך לא מונדיאו (השמור לבני 21 ומעלה) ובודאי לא רכב יותר יוקרתי.

אם הכסף הוא פקטור - טוס למינכן ושכור שם. יהיה הרבה יותר זול מאשר בשויצריה, ומרחק הנסיעה אינו גדול מדי. בכל מקרה תוכל ללון לילה במינכן ולהנות מהעיר.

מה שחשוב מאד - בכל המדינות דוברות הגרמנית ובשכנותיהן הקפד על חיקי התנועה - היה יותר קתולי מהאפיפיור בעניין זה. האכיפה נוקה והעונשים כבדים. רבות נכתב ל הנושא בפורום ואני ממליץ לך לבצע חיפוש ולהתעמק בעצות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

את האמת התכנון המקורי היה לטוס ישירות לשוויץ ולהשכיר את הרכב דרך סוכנות בארץ.

אני מסתכל כרגע באתר "יורופ קאר" ולא מצליח להבין מה התנאי להשכרת רכב,אשמח אם תסבירו לי.

רישיון הנהיגה הישראלי בשוויץ תקף החל מגיל 18 ולפרק זמן שלא יעלה על שנה.

עריכה-אני לא שם דגש על סוג הרכב ועל התיבה שלו,העיקר שישכירו לי. כמובן שכמה שפחות כסף יותר טוב.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

יכול להיות שאם תזמין מהארץ תקבל תנאים שונים מאשר אם תזמין ישירות מול הסוכנות. בשביל זה אתה צריך לדבר עם הסוכנות ולא איתנו. באותה המידה אם תזמין מאתרים בחו"ל שמבצעים תיווך עבורך, תקבל את התנאים הגלובליים שרשומים באתר של חברת התיווך, ולא תנאים של חברת השכרה ספציפית.

מה שציטטת הוא די פשוט - בשוויץ (כמו ברוב מדינות אירופה) מוציאים היום רישיון מגיל 18 והלאה (בגרמניה יש שיטת ליווי מחמירה מגיל 17, אבל זה לא מקרה מייצג). החלק השני של המשפט - מניח שהכוונה לזה שאם אתה תושב קבע בשוויץ, הרישיון הישראלי יתפוס למשך שנה, ואז תצטרך להוציא אחד מקומי. אבל זה לא רלוונטי לשאלה שלך, כי לא משנה מה הגיל המותר לרישיון, משנה מה התנאים להשכרה. אין שום אילוץ חוקי שאוסר להשכיר לבני 18, זאת פשוט הערכת סיכון שעושים בחברות הללו. בגלל זה שווה לך ללכת לחברות הקטנות, שפחות מחפשות את הלקוח המיינסטרימי, ויהיו מוכנות להתגמש.

פורסם

הבנתי, אגב יורופ קאר זאת חברת השכרה עולמית שפשוט לא ידועה כל כך בארץ אבל מאוד ידועה בחו''ל (לא חברה מתווכת).

אני שמח שזה אפשרי כי חשבתי שהמדיניות כמו בארץ (21+)

פורסם

יורופקאר היתה פעילה בארץ, אני חשב שפעילותה נרכשה על ידי חברה אחרת אבל איני זוכר איזה.

כאשר שכרתי מהם רכב באיטליה ההשתתפות העצמית היתה למעלה מ-5,000 אירו והוספתי כ-130 אירו על מנת להפחית זאת לערך סביר - אבל חלפו מאז כ-9 שנים וצריך לבדוק מה התנאים המעודכנים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם בארץ אפשר לשכור מגיל 18 (ואפילו פחות), זו מדיניות של חברות ההשכרה הגדולות בלבד. כמו שאמרתי, הם לא מעוניינים בלקוחות "בעייתיים", זה לא כדאי להם מבחינת הסיכון.

פורסם

תברר אם אפשר לשכור על שם אמך ולהוסיף אותך כנהג.

לשכור על עצמך בוודאות יהיה יקר יותר.

שוויץ מדהימה-מומלץ לסוע לשם,ועשה לעצמך טובה אל תיסע בכבישי אגרה אלא דרך הכבישים הצדדים-עיירות ולאורך אגמים-אתה תרוויח.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

Apple,זה אפשרי גם אם לאדם אשר עליו רושמים את הרכב אין רישיון?

(לאמא שלי אין רישיון)

ותודה על העצה :-D .

פורסם
Apple,זה אפשרי גם אם לאדם אשר עליו רושמים את הרכב אין רישיון?

(לאמא שלי אין רישיון)

ותודה על העצה :-D .

אני לא יודע,

בכל מקרה,תתקשר לחברות הגדולות ותברר.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

לצורך שכירת רכב צריך להציג שלושה מסמכים מסמכים - דרכון, רשיון נהיגה מקורי (פלסטיק) וכרטיס אשראי בעל מסגרת מספקת - על שם השוכר. להציג גם "רשיון בין-לאומי" - שהוא תרגום רשיון הנהיגה לכ-10 שפות. כדאי שיהיה בידך למרות שעד היום לא נדרשתי להציגו בשום מקום)יתכן שתדרש לפות"ש זה אומר שהשכירות תהיה על שמו - עם כל העלויות והמגבלות הנובעות מגילו, וכן עליו להציג כרטיס אשראי בין לאומי בעל מסגרת מספקת על שמו. כרטיס האשראי של אמא לא מספק, ובודאי שגם לא כרטיס נטען.

לפיכך פות"ש, דאג כבר עכשיו להמצאות רשיון נהיגה (וכן רצוי להוציא רשיון בין לאומי, עניין של כ-20-30 ש"ח בממסי או אחת מעוד כמה חנויות), וכן כרטיס אשראי בין לאומי על שמך. וכמובן דרכון שתקף לפחות ל-6 חודשים מיום יציאתך מהארץ.

פורסם

הבנתי הכל תודה רבה.

עכשיו יש לי רק בעיה אחת והיא שאין לי כרטיס אשראי בכלל. אני חי על חשבון ההורים:|

אני אתקשר לכמה חברות לברר מה התנאים,תודה לכולם.

פורסם

שתי אפשרויות:

1. פתח חשבון בנק בסניף בו ההורים מנהלים את חשבונם ובגיבויים, בתקוה שיאשרו לך כרטיס אשראי בי"ל.

2. הוצא כרטיס אשראי בחשבון של ההורים. כמובן שתדרש הסכמתם, אני מקווה שהאמון בינך לביניהם מספק. בכל מקרה, יש אפשרות להוצא כרטיס אשראי לטווח קצר (דומני 4 חודשים) או להוציא כרטיס לפני הנסיעה ולבטלו אחריה. כיוון שאמא רוצה לנסוע אתך אני מניח שהיא תשתף פעולה.

פורסם

http://www.rentalcars.com/

אם תמצא פה דיל השכרת רכב לגילך (סמן את גילך בחיפוש) הרי שזה אפשרי וגם המחירים מצוינים.

דאג לקרוא היטב על חוקי התנועה בחו"ל ולהקפיד עליהם יותר מהשוטרים.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...