Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כואב הלב על הג'יפ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם מדובר ב נ ג 189 אז העליה הזו מאוד מאוד מסוכנת וכבר גבתה חיים, אני כבר יצאתי ממנה בנס בעבר. מקווה ששלום לנהג. ממה שנראה הנזק לא סופני.

פורסם

התמונות כבר די חוזרות על העצמם ורק הרכבים מתחלפים.

הענייין הוא שברגע שאתה מתחיל לעלות את העליה הזאת, נראה כבר הרבה יותר מפחיד לחזור חזרה ברוורס.

עבר לא מעט זמן מאז שעליתי שם, אז אני לא יודע אין זה היום אבל גם אז היו כמה שכמעט הגיעו למצב דומה.

פורסם

ערן, אתה מתבלבל בן העליה של בת שלמה לנ.ג 186

הנ.ג בחלקו השמאלי לא מסובך מידי, בצד ימין איפה שהמדרגות זה כבר סיפור אחר

בכל מקרה, אם לג'יפ בתחילת השירשור יש בעלים אוהבים אני מאמין שהוא יחזור לנסוע

פורסם

העליה של השביל אש על הר חורשן נהפכה להיות מאוד מסוכנת ובטח לא מתאימה לטיול משפחות. אני יודע שבנג 186 התהפך לפני כמה שנים לנדרובר והנהג נהרג.

פורסם

אני מקווה שהנהג והנוסעים יצאו בשלום מהסיפור...

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

מישהו יכול להסביר מה, איך ולמה קרה ? כדי שנשכיל

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם

בתור בעלים של ג'יפ די מלחיץ לראות איך הרכב הזה מתקפל, אך הנזק לא רציני כ"כ והחלפת חלקי פח זה תהליך פשוט מאוד.

haters will hate

פורסם

הבעיה היא לא הבודי, שלפי התמונות התעוות כולו ודורש החלפה.

הבעיה היא שהשלדה בטוח התעוותה כולה ובטח גם נסדקה במקומות מסוימים.

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם

אני בהחלט לא מבין את הגישה של בעליי הגיפים,נכון העלייה הזאת מהוווה אתגר וגאווה לכל מי שעובר אותה בהצלחה,אבל למה לנסות דבר שעלולים ועובדה שנכשלים בו,מניח שאת הגיפ אפשר לתקן אך שייש פגיעות בנפש זה משהו אחר,תשמרו על עצמכם באשר הנכם.

עופר בן צבי

פורסם

לפי מה שהבנתי (מחבר שהיה שם) המנוע כבה בגלל השיפוע הגדול והנהג לא הצליח להניע ונישאר ללא תגבור במערכת הבלימה.

במצב כזה הנהג היה צריך ללחוץ בחוזקה על דוושת הבלם גם אם היא מרגישה חזקה/נעולה.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם
אני בהחלט לא מבין את הגישה של בעליי הגיפים,נכון העלייה הזאת מהוווה אתגר וגאווה לכל מי שעובר אותה בהצלחה,אבל למה לנסות דבר שעלולים ועובדה שנכשלים בו,מניח שאת הגיפ אפשר לתקן אך שייש פגיעות בנפש זה משהו אחר,תשמרו על עצמכם באשר הנכם.

אסביר לך את הגישה הנכונה, לתפיסתי...

בטיולי הג'יפים הקשישים, אנחנו מקפידים הקפדה יתרה על בטיחות. :mm_yeah:

מכיני המסלול עוברים בו שבועות לפני, מוודאים שהאתגרים מתאימים לקשישים ולנהגים שלהם ואם יש "מתלהבים" מידי, דואגים להרגיע... זה לא אומר שאין אתגרים... :roll:8)

כל זה בנוסף להכנה מכנית מוקפדת של כל ג'יפ, ככל שניתן וידוע, מאחר ומדובר בג'יפים ישנים, מעל 30 שנה או במקרה שלי, כמעט 73 שנה.

כל אחד מכיר את ה"מחלות" של הג'יפ הקשיש שלו והחבר'ה, המגובשים היטב, כבר יודעים על ה"מחלות" של כל אחד... :lol:

את ההנאה מטיולי הג'יפים הקשישים, אפשר להבין רק כשאתה יושב על אחד כזה, בשטח...:wink:

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

• תוכן חדש...