Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת סים מקומי בברלין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרוב אני נוסע לברלין, עקב ניסיון עבר בעייתי הבנתי שהשיטה הכי טובה וזולה היא לרכוש סים קארד מקומי.

יש מישהו שהיה שם לאחרונה ויכול להמליץ על חברה או לחילופין למסור כל מידע רלוונטי.

תודה.

פורסם
בקרוב אני נוסע לברלין, עקב ניסיון עבר בעייתי הבנתי שהשיטה הכי טובה וזולה היא לרכוש סים קארד מקומי.

יש מישהו שהיה שם לאחרונה ויכול להמליץ על חברה או לחילופין למסור כל מידע רלוונטי.

תודה.

VODAFONE וO2 מוכרות כאלו בודאות. אתה צריך דרכון, ותדאג לשלם במזומן שלא איכשהו-בטעות-במקרה ישימו אותך על תוכנית קבועה. אתה צריך SIM PREPAID עם DATA. שים לב שעושים לך אקטיבציה ושאתה עוזב את החנות עם אינטרנט פועל.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

יש לך ברוב הרשתות הגדולות גם כמו מדיה מרקט וסאטורן סימים פריפייד

אל תשכח להביא איתך דרכון והעניין כולו יעלה לך כ-20 יורו (ככה עלה לי פעם אחרונה כשהייתי).

פורסם

ראה כאן.

כיון שהאתר לא מעודכן גלוש לאתרי החברות הרלונטיות ובדוק את המחירים והתנאים המעודכנים.

שים לב שברכישת סים אתה צריך להציג דרכון - דאג שהדרכון לא יהיה גרמני (אזרח גרמני חייב להציג גם תעודת זהות עם כתובת מקומית, לאזרח זר יעקפו זאת על ידי רישום כתובת החנות בחוזה).

לי העניין עלה 15 אירו (לפני כ-5 שנים, לפי האתר האמור המחיר עלה מאז) - סים של T-mobile עם 10 אירו זמן אויר כלול.

ד"ר - לכל רשת סופרמרקטים גרמנית יש MVNO כך שאין שום בעיה להכנס לכל סופר ולקנות כרטיס. שים לב שטלפונים וסטיקים יהיו בדרך כלל נעולים לרשת המוכרת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עדכון מלפני שבועיים בו הייתי באותו מצב.

בוודהפון החבילה הכי זולה כעת פריפייד היא בעלות 45 אירו, כולל סים, גלישה חופשית ו300 דקות שיחה, לתקופה של חודש.

כפי שציינו ישנם רשתות אשר מוכרות תוכניות דומות במחירים זולים יותר, ממליץ לגשת לSATURN, יוכלו לעזור לך ולהתאים לך משהו משתלם.

נסיעה מהנה!

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...