Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אהלן,

ברשותי יונדאי אקסנט 97' , בדר"כ קליטת הרדיו היא די סבירה (אבל לא איכותית) אך ברגע שמחברים מכשיר חשמלי כלשהו לשקע המצת (מצלמת דרך, פלאפון וכו') הקליטה משתבשת לגמרי וממש מפריעה לשמיעה. לא מדובר בבעיה שקע המצת עצמו מכיוון שגם בחיבור לשקעים נוספים שיוצאים ישירות מהסוויץ' הבעיה קיימת.

מכיוון שלא לטעון את הפלאפון ולא להשתמש במצלמה הם לא פתרונות טובים כל כך, וגם על הרדיו אני לא ממהר לוותר אשמח למצוא דרך לסדר את העניין.

תודה מראש למי שיוכל לסייע

פורסם

זה קורה כניראה כי האנטנה או הכבל מהאנטנה לרדיו עובר בסמוך לכבלי שקע מצת. שאתה שם צרכן בשקע, יש שדה מגנטי מהזרם שעובר בכבל והשדה הזה עושה לך בעיות.

תראה איפה עובר הכבל לאנטנה ותנסה להרחיק אותו ממקומו העכשוי.

Subaru Legacy 2006,1994cm^3,AWD,L.P.G Lovato

פורסם

תודה על תגובתך.

הכבל לא עובר בסמוך לשקע מצת אלא מעליו בדשבורד ולא יושב עליו או משהו בסגנון ככה שאני לא חושב שזו הבעיה. הבעיה היא גם לא ברדיו עצמו כי החלפה שלו לא פתרה את זה. בכל מקרה אנסה לבדוק שוב האם הכבל נפל לאיזור המצת או משהו בסגנון הזה.

אשמח לשמוע רעיונות נוספים.

פורסם

כבל אנטנה לא מסוכך אולי?

נסה לחבר אחר ולבדוק.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אם הבעיה היא לא ברדיו - לטענתך

אז הבעיה באנטנה או בכבל.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תודה לכולם!

ההפרעה נגרמת מכל כבל חשמלי שהוא, כולל מקורי של סמסונג.

לגבי הכבל אנטנה - יש לי איזושהיא דרך לבדוק את האיכות שלו חוץ מלהחליף אותו? ואם כן, אשמח אם תוכלו לסייע בהכוונה איך לעשות את זה, אני מניח שגם לפרק כנף קדמית הוא חלק מהעניין כדי להגיע לאנטנה בכלל.

או לחלופין - חשמלאים מומלצים לעניין באיזור הדרום, באר שבע - אשקלון?

פורסם

האם במכשיר הרדיו יש לך שקע אנטנה (בניגוד לתקע, שהאמת כבר לא רואים כיום)?

אם כן שלוף את הרדיו וחבר אנטנה אחרת ובדוק.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...