Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

ממש אשמח אם תוכלו לעזור לי

רכב טויוטה קורולה שנת 2001, מנוע דיזל

בטעות מילאו דלק רגיל 95 בעלות של 50 שקלים.. הרכב היה מונע בזמן התידלוק

ולאחר שסיימו לתדלק הטעות התגלתה וכיביתי את המנוע (כלומר הרכב לא נסע כלל)

האוטו עומד כרגע בתחנת דלק וממש אין לי כסף מיותר לגררים ומוסכים..

ממש אשמח אם תוכלו להדריך אותי איך לעשות זאת בצורה עצמאית

הבנתי שאפשר להכניס צינור ולעשות מעין 'כלים שלובים' עם כוח יניקה התחלתי

השאלה אם זה רק אם הפה כי למען האמת זה מעט מפחיד אותי..

יש לכם טיפ טוב בשבילי אולי?

תודה..

פורסם

אמרו לך יפה.

אתה צריך לקחת צינור ולשים את אחד הקצוות שלו בתור המיכל דלק כך שייגע בקרקעית המיכל, ואת הקצה השני תניח על הרצפה.

לאחר מכן תשאף אוויר כאילו אתה שותה מקשית של טרופית, והתהליך אמור להתבצע לבד לאחר מכן.

עדיף שתעשה זאת עם צינור שקוף כך שתראה כשהדלק מתחיל להגיע אליך ולא תשאף אותו בטעות.

לאחר שראית שהדלק מתקרב אליך תעזוב את הצינור והתהליך אמור להתבצע לבד עד להתרוקנות של המיכל.

מקווה שעזרתי, בהצלחה

הונדה סיוויק ES 2002

פורסם

מי מילא בטעות? אתה או המתדלק? אם זה המתדלק אז התחנה צריכה לבצע ריקון למיכל ולא אתה.

אם אתה, לדעתי האישית הייתי מפרק את המיכל ומוציא גם מהצנרת למקרה שמשהו כן עבר למנוע או בדרך אליו.

פורסם

50 ₪ בנזין זה כמות קטנה יחסית לדעתי אתה יכול למלא את מיכל הדלק עד הסוף בסולר ולנסוע אבל כדאי שתמתין לעוד תגובות

של חברי הפורום לפני שאתה עושה משהו.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

יש בדרך כלל בתחנות דלק מדבקות או פרסומת של בעל עסק שהעבודה שלו היא להגיע ולשאוב את הדלק מהמיכל, הוא נייד ומגיע עד אלייך, זה יחסוך לך את ההוצאות של הגרר והמוסך, בדרך כלל השם העסק הוא "צחי קוקטיילים" למשל.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
יש בדרך כלל בתחנות דלק מדבקות או פרסומת של בעל עסק שהעבודה שלו היא להגיע ולשאוב את הדלק מהמיכל, הוא נייד ומגיע עד אלייך, זה יחסוך לך את ההוצאות של הגרר והמוסך, בדרך כלל השם העסק הוא "צחי קוקטיילים" למשל.

גם מזה כבר עשו עסק? מדהים!!

פורסם
אמרו לך יפה.

אתה צריך לקחת צינור ולשים את אחד הקצוות שלו בתור המיכל דלק כך שייגע בקרקעית המיכל, ואת הקצה השני תניח על הרצפה.

לאחר מכן תשאף אוויר כאילו אתה שותה מקשית של טרופית, והתהליך אמור להתבצע לבד לאחר מכן.

עדיף שתעשה זאת עם צינור שקוף כך שתראה כשהדלק מתחיל להגיע אליך ולא תשאף אותו בטעות.

לאחר שראית שהדלק מתקרב אליך תעזוב את הצינור והתהליך אמור להתבצע לבד עד להתרוקנות של המיכל.

מקווה שעזרתי, בהצלחה

כדי להמנע משאיפת אדים ובאמת לוודא שהגעת לקרקעית, נשוף פנימה כדי שתשמע בעבוע.

הנשיפה מכניסה אוויר נקי לצינור עד לקו הדלק.

כאשר תשאף החוצה אתה תשאף אוויר נקי עד הגעת נוזל הדלק אליך.

אם לא תנשף פנימה אתה תקבל עוד לפני הנוזל את אדי הנוזל, לא נעים בכלל!

פורסם

למה להסתכן, במצב כזה הייתי מנתק את הצינור שמגיע לפילטר דלק, ואחרי שמפסיק לצאת הדלק, תכניס צינור מהחור של המילוי דלק, ותתן נשיפות חזקות, ואז יצא עוד דלק.

רצוי להגביה את הרכב, תדחפו אותו, שסרן אחד יהיה על מדרכה. (ברכב שלי ספציפית אפשר לדחוף עם רכב אחר, הטמבונים שלי חזקים).

אחרי שסיימת הכל, קח הלוואה ותמלא פול סולר, אבל תוודא שאין כמעט דלק במיכל (0-3 ליטר ככה).

או שתזמין שירותי דרך, הם מומחים לזה.

אצלי ספציפית יש ב"חינם" מהביטוח.

• תוכן חדש...