Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[מחפש המלצה] רכב חסכוני ב 35K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלוום...אני מחפש המלצות לרכב בסביבות ה 35K ... אני לא ממש מבין בזה אז אני אצטרך עזרה...

אני צריך רכב חסכוני מבחינת ביטוח. לא יותר מ 1500 סמ"ק... ושיהיה אמין..הרכב משמש אותי ואת אמא שלי ככה שרכב קטן יספק אותי..

תודהה לכל מי שיעזור ליי.....

פורסם

יש רכבים שחשבת עליהם?

התשובה המתבקשת היא לשלוח אותך לכיוון פיאסטה, שרייד.

אני בטוח שיש עוד הרבה דגמים שיענו לצרכים הבסיסיים שאתה מציג פה.

dirty old man

need love too

פורסם
אני חשבתי בכיוון של יונדאי אקסנט 97-99 גיר רגיל

ודייהטסו סיריון 99-2000 ...(מה אתם אומרים עליה ?!)

האקסידנט ממש לא חסכונית ולפעמים גם לא אמינה (תלוי על איזה רכב אתה נופל ולא תמיד קשור לאופן הטיפול והשימוש). אני הייתי הולך על טויוטה סטארלט ידנית, ג'אסטי 1000 סמ"ק (או אם אתה צריך טיפה יותר כח אז 1200 סמ"ק). אומנם מדובר במכוניות טיפה יותר ישנות ובתקציב נמוך יותר מ-35K ש"ח אבל למה תמיד צריך תמיד להשקיע את כל התקציב בקניית רכב ??? עדיף לך להשקיע את הסכום המכובד שנשאר באיזה ניירות ערך כי בעוד כמה שנים הסכום יגדל לעומת מחירון של רכב שתמיד יורד ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אמרת סיריון?

אוטו חסכוני להפליא. אומרים שהוא לא נוגע בדלק... אמין ובסיסי כמסורת דיהטסו.

במחיר שאתה מקציב אתה מגרד אותה מלמטה לפי מחירון יבש... עדיף לגרד מלמעלה פיאסטה 99 במצב מצוין במיוחד לאור הפרשי התנהגות בין השתיים.

כדאי שתגדיר טוב יותר את אופי הנסיעה.

dirty old man

need love too

פורסם

הביטוח מקיף של הסטרלט יעלה לי בסביבות 2.8......סיריון 1.7 ואקסנט 1.8......ככה שלא משתלם לי ממש הסטרלט מבחינת הביטוח כי זה אחד השיקולים העיקריים.....

פורסם

ידני ללא שמץ של דינמיות, לנסיעה עירונית ללא דרישות מיוחדות?

אני מצטרף לדעתו של REDROZE, וממליץ על ג'אסטי. (רצוי 1200 בכל זאת. זה רכב ישן, מנוע גדול סובל פחות...) במחיר שאתה מקציב תמצא אחת יפיפיה, שמורה, שנתון גבוה יחסית וישאר לך כסף בצד.

כנ"ל לגבי סוזוקי סוויפט.

dirty old man

need love too

• תוכן חדש...