Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי כרגע מאזדה 6 שנ' 2004.

האמת שנמאס לי מהסירבול, הגודל, החוסר דינאמיות, הטיפולים היקרים וצומת לב שהיא דורשת.. אבל מצד שני באסה להתפשר על יציבות , תחושה של 150 כ"ס ומנוע גדול..

השאלה היא כזאת, האם יש מכונית קטנה, יפנית, אוט' שיכולה להיות גם דינאמית וכייפית וגם להשכיח את הזיכרונות מהיציבות והביטחון של ה-6 בעזרת מנוע חזק יחסית ויציבות?

אני בתהליך ראשוני של חיפוש לאחר שקיבלתי את ההחלטה על המהלך רק השבוע, לכן אין לי כיוון כל כך חוץ מ טויוטה אוריס 08/09 שנראה שהיא קצת חורגת מתקציבי.

אשמח לחוות דעת חיוביות וגם שליליות על מכוניות בקטגוריה שאני מחפש.

תן לה לשתות לך ת'שוקו בתוך דירה שכורה :oops:

פורסם

איזה טיפולים יקרים יש במאזדה 6 ?

למה שהטיפולים יעלו פחות בטויוטה ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אתה יכול לקחת הונדה סיוויק 2008 במצב טוב במחיר הזה.... יחסית למשפחתית היא גם די מרווחת אז לא תתבאס על הגודל אחרי מאזדה 6 לא הייתי ממליץ על 3 כי המקום מאחור ב 3 כידוע מאוד קטן ולדעתי לילדים בלבד...:-o בהצלחה

פורסם

יפניות קטנות יותר ואוטומטיות היא טויוטה יאריס/אוריס או ג'אז.

ד"א אמנם מאזדה 6 נחשב רכב מנהלים אבל,לדעתי המאזדה 3 ספיריט (נפח מנוע 2000),לא נופל מהמאזדה 6 עם מנוע 2000 למעט העניין של רכב מרווח יותר.

לא כתבת מה זה קטן מימדים עבורך ? הרי למשל מאזדה 6 קטנה יחסית לעומת מאזדה 5 או CX 5 :-P

מה הצרכים,כמה אנשים יסעו ברכב ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
אתה יכול לקחת הונדה סיוויק 2008 במצב טוב במחיר הזה.... יחסית למשפחתית היא גם די מרווחת אז לא תתבאס על הגודל אחרי מאזדה 6 לא הייתי ממליץ על 3 כי המקום מאחור ב 3 כידוע מאוד קטן ולדעתי לילדים בלבד...:-o בהצלחה

הבן אדם ביקש מכונית קטנה יפנית אז כנראה המקום מאחור לא קריטי .

פורסם

כמה קטן אתה רוצה או מוכן לרדת?

הסיויק, לפחות בגירסת 4 דלתות (וגם המאזדה 3) לא בהרבה יותר קטנות מה-6 (קצרות בכ20 ס"מ וצרות בס"מ בודדים). גירסאות 5 הדלתות יהיו קצרות בעוד כ20-30 ס"מ למול גירסאות 4 הדלתות.

בקטגוריה הזאת הייתי שם בראש הרשימה את הפוקוס 2 ליטר גיאה, שמבחינת נוחות, איבזור ובטיחות תהיה עדיפה על המאזדה שלך, מבחינת צריכת דלק וטיפולים/תיקונים אני מאמין שההוצאות ישארו פחות או יותר אותו דבר. גם היא מגיעה בגירסאת 4 דלתות ארוכה ו-5 דלתות קומפקטית יותר.

ואם אתה מפחד מהפוקוס הלא יפנית, אז כדאי שתדע שמאזדה בבעלות פורד, הפוקוס וה3 יושבות על אותה פלטפורמה וחולקות מכללים מכניים רבים (אם אני לא טועה מנוע 2 הליטר של הפוקוס הוא פחות או יותר אותו המנוע שיש לך ב-6 כיום).

ועוד משהו בשביל לשבור את ההגמוניה היפנית :), יונדאי איי30 הגיעה עם מנוע 2 ליטר ויש גם רמת איבזור מכובדת, נחשבת מכונית אמינה, אבל מעט נוקשה. בקשר לביצועים וצריכת דלק, אינני יודע ממקור ראשון, אני רק זוכר שהעיתונות לא יצאה מגדרה.

מתחתן יש את מכוניות הסופר מיני (מאזדה 2, הונדה ג'אז וטויטה יאריס) כבר יהיו קצרות בכ75-100 ס"מ מה-6, ויצליחו לקחת 4 נוסעים על מטענם בנוחות סבירה לכל נק' בארץ (חלקן יותר בנוחות וחלקן בפחות). כמובן שמבחינת נוחות ולשיוטים ארוכים ונעימים הן לא יתקרבו ל-6.

אבל אני לא הרגשתי בהן חוסר יציבות או חוסר ביטחון (נוהג ע"ב שבועי בפיז'ו 206 בת 10+ מת"א לחיפה/ב"ש/ רמה"ג ומרגיש בטוח מאוד).

אם אתה מוכן להתפשר על מוצא הרכבים אז אתה יכול למצוא סופר מיני'ס צרפתיות שהן מעט גדולות יותר ויתנו הרגשה של רכב יותר גדול מהאשר ה-2 התזזיתית.

אני כמובן מדבר על הרנו קליאו, פיז'ו 207 וסיטרואן C3, שלושתן עם מנועים 1.6. ה-C3 גם הגיעה ברמת איבזור יפה, יכול להיות שגם השתיים האחרות.

בתקציב שלך תוכל לקנות אחת 2010-2011.

• תוכן חדש...