Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא פורד פיאסטה ST לישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשמע טוב שאפשר סוף סוף להזמין מכונית "תפורה" עם איזה חבילות שרוצים. נראה לי רק שמחיר של 159 אלף נועד כדי "ליישר קו" עם ה-GTI208

We are the Human Race

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם נשים רגע בצד את ענין הדגמים, אני עם בר. תמורת הפרש של 5% במחיר אני מעדיף להשאר עם האחריות והשירות של היבואן הרשמי.

דומה מאוד גם לדברים יותר קטנים (מצלמות, טלפונים) עדיף לשלם קצת יותר אצל יבואן רשמי ולדעת שיש אבא יציב מאחרי המוצר שלא יעלם בוקר בהיר אחד או ישלח אותך לחפש את ה"אחריות הגלובאלית".

תמורת הפרש מחיר משמעותי יותר זה כבר יתחיל לקרוץ.

פורסם
אלא שכרגע דלק לא מוכרים פיאסטה ST - בינתיים זו זמינה רק דרך איילון.

אמת. וזו כנראה הולכת להיות הנישה שלהם - דיזלים, ספורטיביות, אמריקאיות (מוסטנג\F150 ראפטור) וכו'.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אמת. וזו כנראה הולכת להיות הנישה שלהם - דיזלים, ספורטיביות, אמריקאיות (מוסטנג\F150 ראפטור) וכו'.

אתה כותב ברבים. בינתיים הרבים היחיד שאני רואה פה זה שקלים רבים יותר ממה שראוי לשלם. תקווה היתה, תוצאה אין.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
מישהו עשה חישוב רציני אודות ST בייבוא אישי (פיאסטה)?

גם לי, עם כל הרצון, 159K נשמע קצת גבוה.

עשיתי, יוצא 164K :oops::roll:

משכנתא זה קל

פורסם

לא שווה להביא רכב כזה ביבוא אישי. השאלה אם גם היבוא דרך איילון לא יצור איזו בעיה של מחסור בחלקים זמינים.

We are the Human Race

פורסם
לא שווה להביא רכב כזה ביבוא אישי. השאלה אם גם היבוא דרך איילון לא יצור איזו בעיה של מחסור בחלקים זמינים.

מנוע זהה לזה שבפוקוס 1.6EB הנמכרת כאן בשיווק סדיר, גם הגיר זהה כמובן.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

חישוב פשוט ואני מאמין שזה לא הסופי אלה רק המיסים.

21400 עלות+ משלוח העברה נגיד 2500

יוצא 24000.

לפי 3.6 זה 86400 תוסיף 84% מס יוצא 159840₪. ואני בטוח שיש עוד הוצאות וזה בקלות יגיע ל-170000₪. אז המחיר שאיילון הוא טוב מאשר לייבא אישית. ואני לא מדבר עם הבירוקרטיה שלא מעט כתבו פה שאתה הולך לעבור במשרד התחבורה.

החיים הם כמו....

פורסם

אתם מודעים לזה שאיילון מביאים דרך דילרים.

הסוכנות הגרמנית והאמריקאית גם עושות רווח כלשהו שאותם דילרים, ככה שלא אמורים לחשב את המחיר לצרכן באותן מדינות.

לגבי אחזקת מלאי, רוב הרכבים שמגיעים דרך איילון הם כנראה בהזמנה מיוחדת, ככה שאני לא רואה טעם בלהחזיק מלאי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
החישוב בא לבדוק כדאיות ייבוא אישי ולא את המחיר שאיילון צריכה או יכולה לדרוש.

זה מה שמעצבן אותי. שבסוף רק במדינה שלנו הייבוא אישית לרוב לא משתלם. אם רוצים לשנות ולהוריד מחירים אז צריך לאפשר ייבוא אישי שיהיה כדאי לרוכש ואז אולי המחירים ירדו. הבעיה שיש 4 משפחות שעושות לכאורה על פי החשד תיאום מחירים ומכתיבות למשרד התחבורה כללים.

החיים הם כמו....

פורסם

טוב אז בדקתי באתר של פורד צרפת (כי לא הצלחתי להתמצא באתר של פורד גרמניה).

לא בדקתי באנגליה כי זה ידוע בתור שוק חזק של הוט האץ' לכן התמחורים בהתאם.

פוקוס 1.6 אקובוסט ידנית ברמת גימור טיטניום עולה 25,000 יורו (אצל דלק מוטורס 155,000 שקלים).

פורד פיאסטה ST עולה 23,700 יורו.

:roll:

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...