Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא פורד פיאסטה ST לישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כי זו עוד התעסקות מיותרת בשביל 4 אנשים בשנה שיזמינו דגם אחר מהאחרים. מה גם שאנשים הרבה פעמים מעדיפים להתפשר ולקבל את הרכב מהר, מאשר לחכות כמה חודשים עד שיגיע הרכב הספציפי.

קח בחשבון גם שהיבואן יפסיד כסף. כי ככל שמזמינים מעט מאותו הדגם, כך גם ההנחה פחותה.

שוב אומר, אני כן הייתי מחכה. הרוב לא ככה. ולהרבה זה לא באמת משנה.

לצערי אני חווה את זה עכשיו עם הקליאו שהזמנתי, וביקשתי שהדיפונים יהיו בצבע אדום ( גם ככה הרכב עוד לא בארץ וצריך להביא אותו מטורקיה, ואולי אפילו לא הורכב ) והם אמרו שאי אפשר , וזה מה שהיצרן מקצה להם.

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רק שאני מנסה להבין את הרציונל של היבואנים, שאחרי הכל הם בראש ובראשונה עסק מיסחרי.

בוא נחשוב רגע על יבואן כדלק מוטורס בימי השיא שלו.

הוא עושה יד אחת עם חברות הליסינג על חשבון הלקוח הפרטי ומזיל דמעות תנין לכל עבר. על הממשלה, על המיסוי, על יבוא מקביל ועל הצרכן.

הוא לא מאמין במתן חופש הבחירה לצרכן. הוא יודע מה טוב לצרכן.

הוא חושב שהוא צריך למקסם את הרווח השולי לכל רכב שהוא מוכר, אז הוא לא רוצה להתעסק עם דגמי נישה.

דגמי נישה הם חלק מתפיסת יצוג ושירות כוללת כלפי הלקוח, אבל מי בעצם הלקוח? אלבר ושות' או מר כהן מראשל"צ?

ויום אחד היצרן מזכיר לו מי הבוס - ומחייב אותו למכור דגם נישה כחלק ממדיניות שיווק גלובלית, אז הוא עושה לו דווקא ומתמחר את המכונית גבוה. המכוניות עומדות, לא משיגות את המטרה התדמיתית, נמכרות בסוף במחיר ריאלי ואת ההפרש ירשמו כבר בספרים תחת סעיף יצירתי כזה או אחר.

בקיצור, הראש שלהם עובד עקום והם נתקעו מנטאלית בתקופה בה פרחו עסקיהם, אבל המציאות לא מחייכת אליהם כל כך.

מאזדה כבר אינה תרנגולת הזהב שהיתה פעם - ושיווק פורד ללקוחות הפרטיים אינו נוחל הצלחה מסחררת.

בנקודה זו בזמן עליהם לשנות את הדיסקט ולהתחיל להתנהל כמו יבואן אירופי - ולא כמו פריץ העיירה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
קח בחשבון גם שהיבואן יפסיד כסף. כי ככל שמזמינים מעט מאותו הדגם, כך גם ההנחה פחותה.

הוצאות ורווח משתנה בין מוצרים הוא חלק מניהול שוטף של עסק. רק בשוק מעוות ומוכוון אתה יכול להרשות לעצמך רווחים גבוהים לכל יחידה, כפועל יוצא מהצעת מלאי מצומצם ומוזמן מראש.

פורסם

מאזדה כבר אינה תרנגולת הזהב שהיתה פעם - ושיווק פורד ללקוחות הפרטיים אינו נוחל הצלחה מסחררת.

בנקודה זו בזמן עליהם לשנות את הדיסקט ולהתחיל להתנהל כמו יבואן אירופי - ולא כמו פריץ העיירה.

את התשובה לטיעון הזה שלך נתן גיל אגמון לפני כשנה, כשהתייחס למצב של יפנאוטו - "שנה אחת טובה יכולה לכסות על 5 שנים רעות".

למאזדה הייתה יותר משנה אחת טובה ביותר, הרבה יותר משנה אחת טובה. לפוקוס הייתה שנה נהדרת מסוף 2011 ועד לסוף 2012, עם אלפי פוקוסים שנמכרו כאן בחודש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

למונופולים החיים קלים והם אפילו לפעמים לא יודעים ולכן בין היתר לא יודו.

הם מסתאבים ומשמינים וקשה להם לתת ללקוחות את מה שמגיע להם.

כל טענה על כך שאנו שוק קטן מדי ומבודד מדי - שולחת אותי לאתרי יבואנים של איים כמו איסלנד או קפריסין. שם השוק קטן בהרבה יותר...

באיסלנד יש 340 אלף תושבים בלבד.

אני מזמין אתכם לבדוק את רשימת התוספות שאפשר להזמין לגולף 1.2 או למכוניות אחרות שתבחרו.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אם לא יקרה משהו חריג, תרנגולת הזהב של מאזדה עתידה לשוב בגדול, עם ה 3 החדשה.

שוב, אני חלילה לא מצדיק את התנהלותם השערורייתית של מרבית היבואנים, אני מנסה לראות את המציאות דרך מישקפי אנשי העסקים הקרים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
בוא נחשוב רגע על יבואן כדלק מוטורס בימי השיא שלו.

הוא עושה יד אחת עם חברות הליסינג על חשבון הלקוח הפרטי ומזיל דמעות תנין לכל עבר. על הממשלה, על המיסוי, על יבוא מקביל ועל הצרכן.

הוא לא מאמין במתן חופש הבחירה לצרכן. הוא יודע מה טוב לצרכן.

הוא חושב שהוא צריך למקסם את הרווח השולי לכל רכב שהוא מוכר, אז הוא לא רוצה להתעסק עם דגמי נישה.

דגמי נישה הם חלק מתפיסת יצוג ושירות כוללת כלפי הלקוח, אבל מי בעצם הלקוח? אלבר ושות' או מר כהן מראשל"צ?

ויום אחד היצרן מזכיר לו מי הבוס - ומחייב אותו למכור דגם נישה כחלק ממדיניות שיווק גלובלית, אז הוא עושה לו דווקא ומתמחר את המכונית גבוה. המכוניות עומדות, לא משיגות את המטרה התדמיתית, נמכרות בסוף במחיר ריאלי ואת ההפרש ירשמו כבר בספרים תחת סעיף יצירתי כזה או אחר.

בקיצור, הראש שלהם עובד עקום והם נתקעו מנטאלית בתקופה בה פרחו עסקיהם, אבל המציאות לא מחייכת אליהם כל כך.

אין מה להוסיף.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מסכים עם כל מילה שנכתבה ע״י 504L ו shayy

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
תשמע חן, מצטער על הסגנון, אבל אין לי כוח לתגובות מהסוג הזה. הם בוודאי לא מייצגות מי שמאמין בשוק חופשי ובוודאי אינן משרתות חובבי הגה.

התשובה שלך התמקדה במחיר והטענה שלי אינה על המחיר. בוודאי לא עיקרה.

אם יצרן מסויים מייצר קונפיגורציה מסויימת שמתאימה לי,והיבואן מוכן לייבא אותה, המחיר פחות מציק לי.

אבל אם היבואן מחליט מה מתאים לי או מה לא ופשוט מונע ממני לקבל דבר קיים, הרי שזה חורה לי.

ברור שאז כשאני עושה פשרה, הכיף שלי לשלם יורד ואז עולה נושא המחיר.

לא טענתי שמישהו צריך להפסיד כסף...

בכוונה אני לא אדבר על ה GTI...גולף אלא על סאנרוף כדוגמא. מדוע יבואנים מייבאים דגמים מסויימים עם סאנרוף רק בגרסה היקרה ביותר. כאשר בחו"ל בדיוק אותו סאנרוף ניתן לרכישה גם בדגם עם המנוע הצנוע ביותר? למה לא לתת את האופציה הזו? האם יש טענה הגיונית כנגד זה? הרי מדובר באותם חלפים בדיוק... זאת דוגמא. זה יכול להיות מושבי עור או GPS או כל חארטה אחרת. אפילו צבע המכונית.

אז זהו שהיבואן לא מחליט מה מתאים לך, הוא מחליט מה מתאים לו ... כל אחד היה רוצה רכב עם סאנרוף, מושבי עור, קסנון, קרוז קונטרול, מנוע טורבו גיבור ועוד. היבואן מקבל מחיר, מחשב את המס הצפוי, מוסיף את הרווח הצפוי ויוצא תמחור ...

אם זה היה כמו שאתה אומר היתה כאן פיאסטה 1.0 ליטר טורבו חסכונית וזריזה ולא 1.6 עם גיר שיש האומרים שהוא בעייתי.

רוצה משהו מיוחד שליבואן אין כוח/חשק/רצון לייבא ? תביא לבד לעצמך. שלא יעשו טובות ... 8)

פורסם
אז זהו שהיבואן לא מחליט מה מתאים לך, הוא מחליט מה מתאים לו ... כל אחד היה רוצה רכב עם סאנרוף, מושבי עור, קסנון, קרוז קונטרול, מנוע טורבו גיבור ועוד. היבואן מקבל מחיר, מחשב את המס הצפוי, מוסיף את הרווח הצפוי ויוצא תמחור ...

אם זה היה כמו שאתה אומר היתה כאן פיאסטה 1.0 ליטר טורבו חסכונית וזריזה ולא 1.6 עם גיר שיש האומרים שהוא בעייתי.

רוצה משהו מיוחד שליבואן אין כוח/חשק/רצון לייבא ? תביא לבד לעצמך. שלא יעשו טובות ... 8)

היבואן כנראה מקבל מחיר מיוחד תמורת מפרט יחסית קבוע של הרכב, והזמנת מלאים גדולים.

בגלל המיסוי האסטרונומי, כל שקל שנחסך אצל היצרן מיתרגם לכמעט שלושה אצל הצרכן (מחיר הרכב, מיסים, רווח יבואן).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
את התשובה לטיעון הזה שלך נתן גיל אגמון לפני כשנה, כשהתייחס למצב של יפנאוטו - "שנה אחת טובה יכולה לכסות על 5 שנים רעות". כך בדיוק מתנהל וחושב מי שלא רוצה להבין שהנסיבות משתנות.

למאזדה הייתה יותר משנה אחת טובה ביותר, הרבה יותר משנה אחת טובה. גם לסובארו וגם למיצובישי. היו.

לפוקוס הייתה שנה נהדרת מסוף 2011 ועד לסוף 2012, עם אלפי פוקוסים שנמכרו כאן בחודש.למי? למר כהן או לאלבר? האם מר כהן כלקוח פרטי מאמין בפוקוס? האם ירצה אותה בעוד שנתיים כשמגרשי חברות הליסינג יהיו מפוצצים עד האוזניים בפוקוסים ללא דורש, שגם יסבלו מירידת ערך קטסטרופלית? [/quote]

אומרים שהנבואה ניתנה לשוטים. אני מוכן להסתכן בכך שכל הפורום יכנה אותי שוטה בעוד שנתיים.

פורסם

היבואנים מזמינים כמות לפי מפרט ידוע מראש ומקבלים מחיר, מחיר נמוך בהרבה ממה שמקבלים יבואנים ודילרים במקומות אחרים בעו לם (בגלל המיסוי ובידוד השוק שלנו אבל זה נושא לדיון אחר).

ברגע שהיבואן מזמין משהו שחורג מהמפרט הקבוע, ברוב המקרים הוא ישלם מחיר גבוה, יותר גבוה מההפרש שנבע מהתוספת. זה גורם למצב בו ליבואן הישראלי לא כדאי להזמין תוספות מיוחדות.

• תוכן חדש...