Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

pioneer prs 80 vs alpine cde-hd149bt

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתלבט בין שתי הדגמים הנ"ל.

לאיזה HU יש את איכות הסאונד הכי טובה והאם יש אפשרות לשלוט על EQ ברמקולים האחוריים והקדמיים בנפרד?

תודה לעוזרים!

HU: Pioneer 80 prs Components: morel hybrid 602 , 6X9: JBL T696L Amplifier: hertz hdp4

Monoblock: hifonics bxi 2010d

Subwoofer: HIFONICS BX10D2 X2

פורסם

אהלן!

לא רשמת מה הדרישות שלך מה HU, לאיזה ציוד הוא עתיד להתחבר, ואיך.

את האלפיין הזה ספציפית אני לא מכיר, זה דגם דיי חדש, מה שכן הופתעתי שיש במכשיר קרוס שלושה חלקים מלא (שמאפשר לעבוד אקטיבי, ובעל TA שיעזור בכל מקרה), ככה שיוצא שהוא מכשיר דיי דומה אם לא זהה ל 80PRS של פיוניר.

את הפיוניר הזה היה לי עד לא מזמן, רק שבחים יש לי עליו, מבחינת פונקציונליות יש לו זוג כניסות USB וזוג כניסות AUX, וקורא כרטיסי SD (נוח מאד!), באופן כללי ה 80PRS הוא המכשיר עם הממשק הכי נוח וזריז שאני מכיר, מבחינת איכות הוא נהדר.

כל שאר הפונקציות נראות זהות בין שני המכשירים.

בהחלט יש הבדל בין הצליל של פיוניר לבין הצליל של אלפיין, קשה לי להאמין שתוכל לשמוע את האלפיין הזה ספציפית באחד המפגשים, אבל לרוב אופי הצליל של חברות נשאר די דומה, ככה שאני ממליץ להגיע לאחד המפגשים ולשמוע מערכות עם אלפיין ועם פיוניר ולראות למה אתה יותר מתחבר.

בהצלחה!

SCANSPEAK

פורסם

רעיון מצויין, רק שהבדלים בצליל צריך לשמוע על אותה מערכת ובאותו רכד,אחרת אתה פשוט לא תבין מה נתן אופי כזה או אחר. רמקולים? מגברים או HU.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

ברור שזה בעייתי, אבל לך תמצא שני רכבים עם סטאפ זהה/דומה מאד שרק ה HU הוא ההבדל, זה לא תמיד מעשי.

אני כן מאמין ששמיעה של כמה סטאפים תתרום משהו להחלטה אם ללכת על פיוניר או על אלפיין.

SCANSPEAK

פורסם

תודה לעונים.

הציוד שיש ברשותי הוא:

1) HU של PIONEER DEH P7150UB.

2) קומפוננט 5.25 של רוקפורד T152-S.

3) רמקולים אחוריים 6X9 polk audio MM691.

4) מגבר 4 ערוצים של JBL GTO1004 + מונובלוק של hifonics BXI 2010d.

5) סאב וופר של רוקפורד, דגם RFP4212.

המערכת מותקנת על רכב מסוג: מאזדה 3 - 5 דלתות.

הדרישות שלי שיהיה שיפור באיכות הסאונד ושתהיי לי שליטה מלאה באקוליזר של הרמקולים האחוריים והקידמים בנפרד.

HU: Pioneer 80 prs Components: morel hybrid 602 , 6X9: JBL T696L Amplifier: hertz hdp4

Monoblock: hifonics bxi 2010d

Subwoofer: HIFONICS BX10D2 X2

פורסם

האקולייזר של הפיוניר הוא נפרד מבחינת ימין/שמאל, את האקולייזר של אלפיין אני לא מכיר.

בכל אופן, אחד הפלוסים במכשירים האלה זה הקרוס האקטיבי (לא חייב להשתמש בו), אבל זה נועד להגברה של טוויטרים מיד באסים וסאב , ולאו דווקא לסטאפ שמכיל רמקולים אחוריים.

אישית אני פחות מחתחבר לסטאפים שיש בהם 6/9, ולדעתי עדיף להשקיע יותר בסט הקדמי, מזה גם נגזר שאין צורך באקולייזר ששולט קדימה/אחורה בצורה נפרדת, מבחינתי .

אני ממליץ לך לנסות להגיע לאחד המפגשים ולשמוע סטאפים מבוססי סט קדמי וסאב בלבד, או לנסות לנתק את ה 6/9.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...