Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 2 2010

bard1988
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מציעים לי מזדה 2 בערך ב 50 -55 אלף ש״ח

זה רכב של עובד חברה ( מצי רכב)

עשה 80k

אני אקבל שנה אחריות

שווה?

איך המזדה ? טובה? יש רכב בתקציב הזה יותר טוב ?

תודה מראש

פורסם

המאזדה 2 מכונית חביבה והמחיר שקיבלת סביר.

יש מכוניות טובות ממנה, כמעט בכל תחום - יש מכוניות בטוחות ממנה, יש מכוניות חסכוניות ממנה, יש מכוניות מאובזרות ממנה וכו'. מבחינת זריזות והתנהגות כביש, היא מהטובות שיש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

במקרה אני נוהג בשבועיים האחרונים על מאזדה 2 2012 מושכרת. מה שאני יכול לספר זה בערך ככה:

* מבחינת כוח הרכב מרגיש זריז וטוב, לא משהו שידביק אותך לכסא אבל סה"כ בסדר.

* מרוווח פנימי נחמד מאוד יחסית לגודל ויחסית למה שציפיתי.

* מושבים לא מי יודע מה נוחים.

* הרכב דיי קופצני (מורגש בעיקר בנסיעה בינעירונית)

* בידוד רעשים גרוע (מורגש בעיקר בנסיעה בינעירונית)

* אמינות - אין לי מושג אבל מאזדות נחשבות דיי אמינות באופן כללי.

* דלק - בתדלוק האחרון שמדדתי יצא לי על 370 ק"מ מתוכם 290 ביניעורני, 36.5 ליטר שזה בערך 1/10. זה לא מעט לרכב קטן אבל מצד שני אני נוסע בינעירוני בערך 130 קבוע עם מזגן ובתוך העיר לפעמים יצא לי ללחוץ (לא מטורף אבל כן קיק-דאון פה וקיק דאון שם). אני מעריך שבנסיעה רגועה אפשר להוציא מספרים טובים יותר.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
איך המזדה ? טובה? יש רכב בתקציב הזה יותר טוב ?

תלוי מה הציפפיות שלך, אבל בנוסף לתכונות שyonisi כותב ומניסיון אישי עם רובן אני מסכים, אני רוצה לציין שעם רכב הזה בבין עירוני זה ממש נקודה כואבת - היעדר בידוד גורם לכאבי ראש, גם אני רוצה להוסיף כמה דברים:

- המושבים גרועים מאוד - תמיכה לא מספיקה בצדדים, מרגישים כמו קרש עם ספוג.

- גיר אוטומטי לא חכם, תגובות איטיות - בשילוב עם מנוע שמתחיל לעבוד ב4000סל"ד זה שילוב בעייתי.

- בדגם הפשוט אין שום אבזור, רק 2 כריות אויר ואין מחשב דרך.

- גלגלים של עגלה מהסופר

- על רטוב אין אחיזת כביש - צריך להזהר בסיבובים

- וישרים מנקים רק חצי שמשה

- אחרי החזרת מראות מקופלות נגע כיוונון - זה מסוכן

יתרונות:

- היגוי חד

- התנהגות כביש צפוייה ובטוחה ללא הפתעות, זכות זה קל להתידד איתה מהר בנהיגה

- היא נחמדה בפניות על כביש ייבש

צריכת דלק בנהיגה סבירה בין עירונית כ1-14, במשולב אפשר לעשות 1-13~1-12

סך הכל רכב סביר לקטגוריה, מרגיש מאוד מיושן: קבינה בצבעי דיכאון עם פלסטיק קשיח ולא נעים למגע. יונדאי מרגישה איכותית יותר בסאלון, גיר חלק יותר, מושבים טובים יותר. פיאסטה הרבה יותר איכותית בפנים.

רכב די מינימליסטי מבחינת מה שהוא מציע, אבל היתרון זה מנוע יחסית זריז ושקט. אחרי מתיחת פנים אפילו הספידומטר חזר להיות שחור במקום לבן - זו הייתה אטרקציה יחידה בקבינה: משהו בצבע מעט שונה. בד של המושבים בדגם הפשוט לפני מתיחת פנים היה איכותי יותר ונעים יותר למגע.

הרכב פיזית יכול לשייט בבין עירוני ללא בעיה, אבל זה לא חויה נעימה. מבחינה הזאת הרכב מתאים יותר לעיר ופרברים (במיוחד עם מיכל דלק כל כך קטן). אבל בתנאים האלו יש רכבים עדיפים מבחינת צריכת הדלק עם מנוע צנוע יותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אין בעיה לנסוע בינעירוני גם עם רכב עמוס.

רכב לא רע , לא חסכן בדלק, לא הייתי נוגע בגרסת הליסינג (2 כ'א, ללא בקרת יציבות).

חלפים מקוריים לא זולים, אמין יחסית, אכן קופצני בכבישים משובשים אבל לא מרגיש בינבה.

כמו כל רכב חשוב לשים צמיגים איכותיים ואז אין שום בעית אחיזה.

אני סה'כ מאד אוהב אותו.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

היה בראשותי המודל המדובר , תקופה של בערך שנתיים , דגם 2010 , עברנו ביחד 160K קמ .

הרכב היה רכב צמוד מהעבודה , לכן ננהג ללא שום רחמים . למעט טיפולים פעם ב 15K קמ לא הייתי לי איתו שום בעיה.

הפגינו אמינות יוצאת דופן.

מבחינת נוחות : בנסיעות ארוכות הרכב לא נוח. בידוד הרעשים במהירויות גבוהות (מעל 110 ) לא משהו ויש רעשים נסיעה.

איבזור: אני הייתי עם דגם הליסנג , לא היה יותר מידי , בקרת יציבות (או ESP) ורדיו דיסק לא משהו מעבר לזה.

הרכב די זריז , מסוגל להסיע 5 מבוגרים (לא בנוחות) אבל מסוגל מבחינת סחיבה.

צריכת דלק: לי בנסיעות שלי (הרוב בינעירוני מהיר) היה יוצא באזור 11קמ לליטר. לא הכי חסכוני.

• תוכן חדש...