Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי הרכב הנ"ל דגם XT המפואר.

מכיוון שהשלט ברכב לא עובד(כך נקנה) אני פותח את הרכב מאז ומתמיד עם המפתחות.

הבעיה התחילה היום:

פתיחת הרכב מתבצעת באמצעות הכנסת המפתח של הרכב לסוויץ' של דלת הנהג(אגב רק שם קיים ברכב סוויץ' בדלת).

היום הסוויצץ' החליט לא להגיב והוא כמו חמאה, אי אפשר לפתוח את הרכב או להיכנס אליו ואין לי רעיון מה לעשות.

אשמח לשמוע דעות מאחרים.

תודה רבה.

פורסם
ניסית להחליף סוללה בשלט?

כמו שרשמתי השלט לא קשור לזה, ישנו שלט בנוסף לשלט הרכב שמשמש כקודן. ז"א אני לא יכול להניע את הרכב מבלי להקיש את הקוד בשלט.

פתיחת הרכב פיזית מתבצעת ע"י מפתח הרכב, אך הסוויצ' היחידי מבחוץ לרכב הוא רק בדלת הנהג והסוויצ' החליט שהוא לא עובד.

*השלט עצמו שפותח/נועל את הרכב לא עובד בכלל. בעלי מקצוע אמרו שיש לקודד את השלט ע"מ שיעבוד אך מאז שרכשתי את הרכב לא סידרתי את זה.

• תוכן חדש...