Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב נייד של Fujitsu - מומלץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר מעוניין לקנות מחשב נייד בעיקר בשביל עבודה עם Autocad.

התקציב באיזור ה-2500-2800 ש"ח.

ראיתי שהמחשבים הניידים של Fujitsu נותנים מפרטים טובים במחיר נמוך.

למשל:

• - i5 3230M 2.6GHz
  • - 4GB זיכרון
  • - 500GB דיסק קשיח במהירות 7200RPM (בניגוד לרוב שנותנים 5400 בטווח מחירים הזה)
  • - מסך 15.6 TFT LED backlight
  • - NVIDIA GT 620M (למרות שגם INTEL HD 4000 מספיק לדעתי)
  • - 3 שנים אחריות בבית הלקוח

ב-2,600 ש"ח.

מישהו יכול לתת חוות דעת על המחשבים שלהם? (מדובר בעיקר בסדרה של Fujitsu LifeBook)

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

בחנות שאני עובד, מכרנו כמות של מחשבי fujitsu, יחס ההחזרות לעומת מחשבים של hp הוא נמוך, גם השירות שלהם בדרך כלל מהיר.

החסרון אצלם בדרך כלל זה העיצוב אבל אם אין לך בעיה איתו, מדובר בחברה סבבה לחלוטין, וניתן לסמוך עליה.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

יש לי את הנייד שלהם מדגם AH552/SL כבר מס' חודשים בשימוש יומיומי. תמורה אדירה לכסף שפשוט לא תמצא אצל המתחרים.

מחשב מעולה בכלום כסף, עם 3 שנים אחריות גם בדגמים הבסיסיים (שזה די נדיר).

בדגם שלי התלונה היחידה היא על המקלדת, שמרגישה רופפת ואינה מוצקה מספיק בעיני. בנוסף כל האיזור של המקלדת מצופה במשטח מבריק (נגד נוזלים) שמדביק על עצמו את כל הלכלוך. מלבד זה, המחשב מעולה ומספק את הסחורה מעל ומעבר.

פורסם

כמו שנאמר, התמורה שלהם לכסף היא מעולה. אתה לא תמצא כאלו מפרטים אצל המתחרים במחירים הללו.

בתקופה שעבדתי במעבדה של מחשבים ניידים בבאר שבע, האמינות שלהם זכורה לי כטובה. לא זכורות לי יותר מדי תקלות, מצד שני המחשבים האלו לא נפוצים כמו דל או HP.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

שכחתי להוסיף, שיש לקוחות אשר המחשבים פועלים אצלהם כבר מעל 3 שנים נהדר.

תמורה טובה לכסף.

FRANCE

פורסם

תודה רבה על התשובות, נראה לי שאני אמליץ לו על המחשב הנייד שלהם.

עוד שאלה קטנה,

יש את אותו מפרט בדיוק (כמו שרשמתי למעלה), רק עם i3 3110M 2.4GHz במקום i5 3230M 2.6GHz.

ההבדל בין הדגמים הוא 500 ש"ח.

האם משתלם להשקיע 500 ש"ח נוספים רק בשביל שדרוג המעבד מ-i3 ל-i5? (שאר המפרט זהה לחלוטין)

שוב, מדובר בעיקר על עבודה עם Autocad וישומי אופיס.

פורסם

עם שדרוג לi5 כבר תקבל מעבד 4 ליבוד וכ.מסך יותר טוב.

אבל לAUTOCAD גם i3 יעבוד מנסיון של הרבה סטודנטים שקנו אצלי מחשב.

FRANCE

פורסם

מומלץ מאוד. יש לי את הדגם AH530 מזה כשנה וחצי .פרט לכך שהוא מתחמם מאוד ואיכות המקשים נראית לא מן הטובות ,אני מאוד מרוצה ומדובר בנייד שעובר חיים לא קלים.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם
הפלסטיקה שלו מאוד קשיחה, יש דגמים שמיוצרים בגרמניה.

איך ניתן לדעת אילו דגמים מיוצרים בגרמניה?

פורסם

למי אכפת איפה זה מיוצר, כאשר החומרה עצמה מיוצרת במילא במזרח? (סין, טיוואן, תאילנד, קוריאה וכו')

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
למי אכפת איפה זה מיוצר, כאשר החומרה עצמה מיוצרת במילא במזרח? (סין, טיוואן, תאילנד, קוריאה וכו')

בידיוק. רק ההרכבה היא בגרמניה. ע"י פועלים טורקים. אז למי איכפת? :roll:

בכל מקרה, גם אני לא נתקלתי בתקלות עם הניידים של פוג'יטסו, וגם יצא לי למכור מלא.

I Ride Because I Really Like Dessert

• תוכן חדש...