Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא רומיאו 147 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים שבוע טוב !

אני לקראת קניה של אלפא רומיאו ואני צריך את עזרתכם .

אחרי חיפושים ובירורים נסגרתי על עצמי שהאלפא הראשונה תיהיה 147 שנת 2002 , 1600 סמ''ק , ידנית.

חיפשתי ביד 2 וראית שלוש יפיפיות שמשכו את עיני . אשמח מאוד אם תוכלו בבקשה לעזור לי בבחירה ביניהן (כמובן שתיהיה גם בדיקה עם בעל הרכב) .

1.

http://www.yad2.co.il/Cars/Car_info.php?CarID=22cdfe997a15253bd981303856e23562e66

2.

http://www.yad2.co.il/Cars/Car_info.php?CarID=51eab6a1cd8c29ab6922a99c8c086fc6dd0

3.

http://www.yad2.co.il/Cars/Car_info.php?CarID=479d4e316919cdc98332469c91090515101

אם אפשר גם בבקשה את דעתכם בנוגע לקילומטראז' , האם זה הרבה לסוג זה של רכב?

אם אלפות אלו מוכרות לכם ?

דעתכם על המחיר ?

ובכלל אשמח לשמוע דעות .

המון תודה מראש ושיהיה שבוע מעולה !8)

Alfa romeo 147 , 1.6 , 120 hp .

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רועד מאושר? ומה קורה כשאתה חושב על פרארי? על בחורה יפה?

דגם 1600 הבסיסי ללא וריאטור יניב 105 סוסים ועלויות טיפול במנוע סבירות. ה1600 החזק יותר יתן 120 סוסים ועלות טיפול יקרה יותר.

רבות נכתב על דגמים אלו ע"י רומן, אלעד , אמיגר ואחרים.

אכן הגרסה בת שלוש הדלתות יפה מאוד ובעיקר האדומה, אם יש לך חנייה מקורה.

כולן מטופלות במוסכים טובים, השאלה מה עשו ומה עוד יש לעשות.

הבה נהיה מציאותיים: אתה נוהג ברכב חדש ורוצה לרכוש רכב בן עשור, לרכב כזה יש בלאי וחלק מן החלקים - יקר. בדוק באיזון צריך להשקיע מעט יחסית במוסכים הרלוונטיים. יש גם "הפתעות".

הן מכוניות יפות ומהנות גם אם לא חזקות במיוחד.

אבל:25000? 29000? לרכב חמוד בן 12? בעידן שבו סופר מיני חדשה נמכרת סביב 70000 כולל אחריות?

מוגזם . אך לכל אחד רצונות וחלומות, שיהיה.

נ.ב בדוק במוסך מתמחה. שאל לפני כן גם מה דעתם על אורך חיים צפוי של מנוע כזה עם, נניח 200000 ק"מ.

פורסם

אני אתן לך קצת רקע עליי :

הרכב החדש בו אני נוהג כרגע בבעלות אמא שלי ושלי . ויוצא שבבקרים הרכב נמצא אצלה ובשעות הערב אצלי .

כל חיי אני חולם על אלפא ותמיד פחדתי להיכנס לזה . בפורם הזה הסבירו לי שזה לא כזה נורא כמו שמספרים בתנאי שדואגים לרכב בהתאם.

זאת תיהיה האלפא הראשונה שלי אז אני לא ממש מעוניין להשקיע 60k + .

אלה אם כן אתה חושב שכדאי להשקיע בשנתון יותר חדש ובתמורה זה יחסוך לי בעיות בעתיד , אני מוכן לשקול את זה .

ובחורה יפה כבר יש ועל פרארי משתדל שלא לחשוב. ;)

מודה לך מאוד על התגובה שלך .

פורסם

בקשר לשנתון חדש יותר: הרוב המכריע של ה147 הן משנת 2002. כעת יש ביד 2 במקרה גם חדשות יותר, האם טובות? לא יודע. מעדיף ידני מסלספיד. שאל מוסכים על הנסועה של 200000 למנוע זה.

אלטרנטיבות: 156 עם אותם מאפיינים אך מנוע חזק ושתיין יותר, מזגן חלש.

166 רובן אוטומטיות- שתיניות.

146- ישנה, מעטות מאוד השמורות.

כאשר אני כותב לאדם אחר, לך אני רואה חובה לציין שבין 20000 ל30000 לרכב בן 12 כמעט= הרבה כסף. זו לא מכונית ספורט.

מאידך, עבור עצמי איני ראציונלי בנושא ולוקה בהחלטות לא כלכליות בעניין.

קרא כאן ובאתר אלפא כדי לדעת יותר למה לצפות במוסכים ועלויות. מרבית המוסכים הטובים באזור המרכז- ברכב ישן צריך אותם לפעמים. האיש מנצרת לא כתב היכן מטפל.

פורסם

יש לי אלפא רומיאו 147 משנת 2002, ידנית 1600.

יש לה 250 אלף, שאת רובם עשיתי בעצמי בעליות לירושלים במהירות 180 קמ"ש בייחוד בסיבובים.

שמע לי, לך על זה. זה אוטו מדהים והוא לא ראה מוסך.

אני מדגישה, 220 ק"מ עשיתי עליו מאז שקניתי אותו, טיפולים בזמן, שמנים טובים, החלפת ספארקים לפני המועד, והיא לא ראתה מוסך בכלל. אני בימים אלה מתלבטת אם למכור אותה (המשפחה גדלה) וכואב לי הלב.

אני אוהבת את האוטו שלי מאוד. הוא נפלא, נראה טוב (אדום) נשמע טוב, והכל בו עובד כמו שעון שוויצרי.

אמרו לי שאצטרך להחליף מנוע תוך חצי שנה. אמרו שהחשמל דפוק באוטו. אמרו שאין לו שוק. אמרו שאחנק מעלות טיפולים וחלפים. אז אמרו. היום המוסך שלי אוכל את הכובע, וכנראה גם קונה אותה ממני...

אחי, תקנה לך אחת כזאת. מניסיוני: אתה תתרגש ממנה כל יום ותרגיש מיליון דולר כשתשב בה, גם אחרי שבע שנים. תיהנה מכל רגע. הן מכוניות מעולות.

אם יש לך שאלות אני כאן בפורום, מתלבטת אם כדאי לי לקנות לקסוס ישנה מקום מכונית הספורט המתוקה והאהובה שלי... :-(

פורסם

אני גם לא מיזמן חשבתי על הרכב הזה, כי ראיתי אותו פשוט בחוץ, לא ידעתי עליו מעולם, אבל אחרי בירורים אמרו לי להתרחק.

במקרה שלי אני מעדיף אוטומט, וידוע שאוטומט זה יותר בעיתי, אז לצערי ירדתי מהרעיון.

כרגע יש לי סיויק 97 4 דלתות, מרוצה מימנה מאוד, ומאוד הייתי רוצה הונדה סיויק קופה 2 דלתות, מצאתי אחת עם יד נמוכה חלון בגג וספויילר.

אבל הוא דורש קצת הרבה, ובכלל מאזור המרכז ואני מהצפון, גם את האוטו שלי עוד לא מכרתי, אבל חלום שלי זה סיויק קופה, ויש מצב אני אקנה אותה אם אצליח למכור את שלי בקרוב.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם
יש לי אלפא רומיאו 147 משנת 2002, ידנית 1600.

יש לה 250 אלף, שאת רובם עשיתי בעצמי בעליות לירושלים במהירות 180 קמ"ש בייחוד בסיבובים.

שמע לי, לך על זה. זה אוטו מדהים והוא לא ראה מוסך.

אם אתם אחים, אולי אפשר אפילו לחסוך העברת בעלות.

אישית, אעדיף מנוע כזה עם 350000, רובם בעליות לגליל ב210 קמ"ש בייחוד בסיבובים. אוטו מדהים שלא ראה מוסך יראה מוסך. אם היו רק טיפולים שוטפים מזה 220000 הצפי הוא: החלפת בולמים, משולשים תחתונים, משולשים עליונים, כריות בולמים, מוט מקשר למוט מייצב, משאבת דלק, אולי משאבת מים, וריאטור- רק בדגם שיש לו כזה, כמובן. אולי יהיה צורך בשנתיים הבאות, נניח להחליף:

מנעול דלת, חלקי מזגן, עוד חלקי מיתלה, מצמד, אלטרנטור ועוד.

אני מבין מהדברים שהמוסך אוכל את הכובע ומופתע מן האלפא, כלומר לא מתמחה באלפא?

פורסם

Eva מאוד אהבתי את התגובה שלך !

חברים אני חייב לציין שאני נורא מבולבל . מצד אחד אומרים פה שהאוטו מדהים ( עם הקילומטראז׳ המתאים )

מצד שני זה לא שווה את הקנייה .

יש אפשרות למקד טיפה את התשובה ?

שנתון יותר חדש עם גיר רגיל ?

לחפש 2002 עם קילומטראז׳ יותר נמוך ?

אשמח מאוד לקבל עם תשובות ועוד חוות דעת . נורא חשוב לי לשמוע מה יש לכם להגיד .

• אחראי פורום
פורסם

אני מחזיק 2.0 ידנית כבר 3 שנים ויש לי תיעוד של כל השנים אחורה מאז שיצא מהחברה.

רכב מטופל יראה אמינות טובה אבל זה לא רכב חף מתקלות ומצורך בחלקים יקרים מפעם לפעם.

ה-TS הם צרכני שמן (יקר יחסית ובאופן קבוע, מי יותר ומי פחות), המשולשים לא זולים,

מכוניות עם כל מיני קומבינות בחשמל יעשו לך את המוות, הטיימינג בהם יקר (3500-4000 ש"ח).

חובה לחפש רכב מטופל ומתועד, כזה שתראה בדיוק מי טיפל ובאיזה חומרים, זה יותר חשוב מהקילומטראז'.

ברור שעדיף לשלם יותר על אחד עם נסועה נמוכה, אבל רכב מטופל עם 200K לא צריך להבהיל אותך, הוא בן 11-12 להזכירך.

זה כן רכב מהנה מאוד, נוח לנהיגה, עם מנוע מצויין, תא איכותי ולא מתפרק ולדעתי מאוד מאוד יפה, מבפנים ומבחוץ.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
Eva מאוד אהבתי את התגובה שלך !

חברים אני חייב לציין שאני נורא מבולבל . מצד אחד אומרים פה שהאוטו מדהים ( עם הקילומטראז׳ המתאים )

מצד שני זה לא שווה את הקנייה .

יש אפשרות למקד טיפה את התשובה ?

שנתון יותר חדש עם גיר רגיל ?

לחפש 2002 עם קילומטראז׳ יותר נמוך ?

אשמח מאוד לקבל עם תשובות ועוד חוות דעת . נורא חשוב לי לשמוע מה יש לכם להגיד .

גם אני אהבתי את תשובתה: מכונית עם 105 או 120 סוסים שהיא מכונית ספורט, נוסעת 180 בעליות בסיבובים, יש רק טיפולים שוטפים, כנראה שאין כל בלאי- רק לבעלים הבא, המוסך מתפעל מהאמינות- כנראה אינו מכיר אלפות? והוא המוסך המטפל?

יש רק בעיה אחת, המציאות.

פורסם

טוב, 180 בסיבובים בעליות זו כבר "חירות המשורר" אבל בסה"כ רוח הדברים לא רחוקה מהאמת. 5 שנים על 147 היו מאוד מהנות, היא באמת אמינה מאוד, אולי מתחילה קצת להשמיע חריקות עם הגיל אבל בסה"כ הכל אמור להמשיך לעבוד אם מתוחזקת כראוי. בוא נגיד שבקטגוריית "מכוניות קומפקטיות מהנות לנהיגה בנות מעל 10 שנים שיש סיכוי שאדם מהישוב יוכל לתחזק בלי לקחת משכנתא" - היא עדיין מועמדת מובילה בעיני.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
טוב, 180 בסיבובים בעליות זו כבר "חירות המשורר" אבל בסה"כ רוח הדברים לא רחוקה מהאמת. 5 שנים על 147 היו מאוד מהנות, היא באמת אמינה מאוד, אולי מתחילה קצת להשמיע חריקות עם הגיל אבל בסה"כ הכל אמור להמשיך לעבוד אם מתוחזקת כראוי. בוא נגיד שבקטגוריית "מכוניות קומפקטיות מהנות לנהיגה בנות מעל 10 שנים שיש סיכוי שאדם מהישוב יוכל לתחזק בלי לקחת משכנתא" - היא עדיין מועמדת מובילה בעיני.

ענק !!!:lol:

אני עדיין בחיפושים והיום דווקא מצאתי אחת שהיא די רחוקה ממני , נהריה . ( אני מראשון )

ופה אני חייב ( כרגיל ) עוד עצה .

הבחור שכרגע הרכב בבעלותו הוא ילד בן 20 והוא משתמש באוטו 3 חודשים והחליט למכור.

שאלתי אותו עם קיים ספר טיפולים והוא אמר שהוא איבד אותו .

הרכב עצמו הוא יד שניה עם סך הכל 116,000 קילומטר

מה אתם אומרים ?

פורסם

יש לי קצת בעיה עם ילד שקנה אלפא,מוכר אחרי שלושה חודשים ובמקרה איבד את היסטוריית הטיפולים.תמונות ראית?

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

זו נסועה נמוכה אם היא נכונה. אם הרכב טופל ברשת של היבואן, בעל הרכב יכול לבקש מהם טלפונית לקבל מייל עם תיעוד התקלות ולשלוח לך. אם טיפל אצל אחרים- ניתן לבדוק טלפונית בהרשאה שלו, אם הטיפולים תועדו, כמובן.

באשר לאלפא דרקו, בחמש שנים המנוע של האלפא שלו עוד לא ממש נפתח.

אחרי שבע שנים, בהקפות סביב ירושליים אולי אפשר לגרד 180 בעליות.

המשמעות היא שאפשר להגיע ל210 במישור וכנראה 240 בירידה.

כמובן, ההקפות הללו לא מתקיימות בירושלים כל השנה.

יש שלקחו קורס נהיגה מתקדמת ולמדו לדייק באייפקס, במקרה כזה בסיבובים הם מצליחים להגביר את האפקט הצנטריפוגלי

ולהגיע ל260.

כידוע לרכב יש גם גירסת 2000 סמ"ק והיא מגיעה בידי נהג מיומן ל280.

רק מעטים מחזיקים בדגם הגיטי איי עם מנוע 3200 המסוגל להגיע ל320. וצריכת דלק של 1:16.

אני לא ממליץ להגיע למהירויות הללו. חבר שניסה את זה נתפס ע"י אוקטביה דיזל של המשטרה שהשיגה אותו. טוב, היא מגיעה ל340.

סעו בזהירות.

פורסם

פה זה ניהיה יותר טוב , קנו לו את הרכב .:|

הוא העלה ליד 2 שני תמונות . הכל נראה רגיל אלפא בצבע לבן פנינה , 3 דלתות , לא רואים מכות או הזנחה כל שהיא של הרכב .

דיברנו קצת והגענו לעניין הדלק . הוא טוען שהוא הצליח לעשות איתה 1:14 .

הדגם המדובר הוא :

147 שנת 2002 1600 סמ״ק גיר ידני 105 סוסים

• תוכן חדש...