Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עושים עם הנדחפים ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חברת הליסינג עושה מה שקל לה - גובה ממך את ההשתתפות העצמית.

בתיאוריה אתה צודק, אבל חברת הליסינג תעשה הכל כדי למצוא את צד ג' אשם. פשוט השתתפות עצמית לא תכסה ברוב המקרים אפילו את שעות העבודה של הפחח וכל השאר יהיה על חשבונה (אין להם ביטוח מקיף.)

• תגובות 336
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תלוי במוזה שלי. יש ימים שאני נותן להכנס כאילו הנתיב פרטי שלי ואני מחלק ויזה. יש ימים שאני משחק אותה לא רואה ,שומר על מרחק סביר מהרכב שלפני , משמע מי שמנסה להכנס לא יכול ואם הרכב לפני בולם יש לי מספיק מרווח עצירה.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

יש לי חוק שעשיתי לעצמי, אם זה מישהו חצוף שלא מאותת ומנסה להדחף, אני משאיר אותו בחוץ.

אם זה מישהו שמאותת ונכנס באיטיות, מאפשר לו להכנס.

פורסם
אם זה מישהו שמאותת ונכנס באיטיות, מאפשר לו להכנס.

^^

יש לי סייג - בלא מעט מהמקרים הנדחפים קודם כל נדחפים וכשהם עם 40%~ רכב בנתיב או שרואים שזה לא ממש הולך לעבוד, מפעילים את האיתות, ככה... לצאת מידי חובה.

לסקול אותם בפיסטונים. :x

פורסם

ראבק אנשים לא יכולים לתכנן את הנהיגה שלהם ? הרי רוב האנשים שנדחפים הם נהגים מקומיים שמכירים את הסדרי התנועה אז אין את התירוץ של "הGPS אמר לי רק עכשיו".

שבת שלום ובלי נדחפים.

גם עם GPS זה לא משנה הרבה.

שבוע שעבר ראיתי רכב נכנס לרחוב באין כניסה, עצרתי את הרכב והסברתי את העניין, הבחורה אמרה שהיא לא מכירה את המקום ו-WAZE הכניס אותה לשם.

משום מה, אני מתקשה להאמין שהאפליקציה הזאת תכניס מישהו באין כניסה ברחוב הספציפי הזה, וגם אם זה באמת קרה, אין לך עיניים לראות לאן את נוסעת?

הרי זה לא משנה GPS או לא, פספסת את הפניה תמשיך הלאה ותסתובב.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מה עושים? נותנים להשתלב.

נראה שבשיעורי נהיגה צריך ללמד את הנהג הישראלי לשים את האגו בבגאז' לפני שמתניעים. לפעמים זה קשה, אבל זה הדבר הכי נכון.

172

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה כן, כי במקום לתת לו להשתלב ושהתנועה תמשיך לזרום אתה בעצם עוזר לו לעכב את כל מי שנתקע אחריו כדי להרגיש שלא אכלת חרא. אתה לא מוותר על שום דבר מוחשי וזה לא עולה לך שקל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה לא אגו. זה מה שעושה את ההבדל בין פקק של 5 דק' לפקק של רבע שעה, במקומות רבים.

ד"א לפעמים זה לא רק תוצר של פקק. יש כאלו שפשוט חושבים שהם יותר מהירים אם הם עוברים נתיבים בשניה האחרונה האפשרית. וזה שזה על קו הפרדה לבן או גורם לאחרים לדפוק בלימת חרום? שיתפוצץ העולם, העיקר העוד שניה בנתיב יותר שמאלי.

ואני לא נותן להם להשתלב כי אין דרך אחרת לגרום לאנשים להפסיק לעשות את זה. וכל זה עובד יותר ויותר נהגים חושבים שזה נורמה ושזה בסדר. חבל.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

וגם זה שאתה לא נותן לו להשתלב יוצר לפעמים פקק, אז מה עשינו בזה?

מה בדיוק לימדת אותו בזה שלא נתת לו להשתלב? לא גרמת לו להפסיד כלום. אם הוא חושב שזה נורמלי ומותר הוא פשוט יתשוב שאתה "סתם מניאק" וימשיך להידחף למישהו אחר. זה לא יגרום לו לחשוב לשניה שהוא לא בסדר.

תחשוב על מי שנתקע מאחורי אחד כזה.

פורסם

הויכוח האוילי הזה שמתנהל לו פה הוא כמובן תולדה של צרוף הרצון "לא לצאת פראייר", או מה שידוע גם כאגו מפותח מדי והתחושה המטומטמת למדי של חלקנו שאנחנו אחראים גם על חינוכם של נהגים סוררים אחרים ושאם נראה להם שההתנהגות לא משתלמת הם ילמדו ויחזרו למוטב. העובדה שמדובר כמובן בעיכוב זרימת התנועה וסיכון מיותר למעורבים, פחות חשובה כנראה, אבל על זה כבר כתבתי קודם וכנראה שגם אני די דביל אם אני סבור שאפשר לשכנע מישהו להתנהג באופן שונה.

ואת כל זה אני כותב שוב אחרי שראיתי את סיפור הגבורה של בעל האימפלה שרדף אחרי איזו עלמה מפוחדת שחטאה לטעמו וגם הראה לה מהיכן משתין לו דג האגו. אכן צל"ש.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זאת הבעיה, אנשים חושבים שהתפקיד שלהם זה לחנך את כל העולם.

פורסם

ומה בדיוק לעשות? אנחנו אנשים אחרי הכל, יש לנו ערכים ולכל אחד הם שונים במקצת. יש כאלה שלהידחף למסלול ללא איתות אפילו זה נורמאלי ויש כאלה שלעולם לא יעשו את זה ויעשו סיבוב כדי לא לפגוע באחר, יש פיתרון (משטרה) וגם זה לא עוזר בד"כ.

אישית אני בד"כ נמנע מלהיכנס למריבות אבל לפעמים אין מנוס מללמד נהג "חכם במיוחד" שיש נהגים אחרים מסביבו ולראות אותו מתייבש לקראת הפנייה או המחסום דרכים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תאמין לי שאם הוא בחר להידחף הוא לא באמת עומד שם ומתבייש בעצמו. הרי ההידחפות נראתה לו נורמלית מלכתחילה.

אין מנוס? מנוס ממה?! אף אחד לא מינה אותך לחנך אף אחד, רק את הילדים שלך.

שים רגשות בצד ופעל לפי ההיגיון.

• תוכן חדש...