Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שורה תחתונה, אין נוסחאות ואפליקציות קבועות לרכבים מסוימים.

מה שנשמע למשתמש הכי טוב, זאת האפליקציה הטובה ביותר.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שורה תחתונה, אין נוסחאות ואפליקציות קבועות לרכבים מסוימים.

מה שנשמע למשתמש הכי טוב, זאת האפליקציה הטובה ביותר.

זה בטוח

אבל תמיד יש העדפות שאיתם כדאי להתחיל

פורסם
אני מציע לא להתחיל להמציא תאוריות.

http://www.teamrocs.com/technical/pages/aiming.htm

אכן, לא צריך להמציא תיאוריות.

פשוט צריך להתבסס על ממצאים של אחרים:

In summary I found:

1. box at front of trunk speakers aiming forward or up through the rear deck = poor in car bass response, much better with trunk open.

2. box at front of trunk speakers aiming backward = better in car bass response by far, slightly better with trunk open.

3. box at back of trunk with speakers aiming forward = better in car bass, no difference with trunk open.

4. box at back of trunk with speakers aiming backward = best in car bass response and gets less bass with trunk open.

אז המסקנה שלו, לאחר כל המכשירים הנפלאים שלו.

שהכי טוב, שהסאב יישב בקצה, עם הפנים החוצה.

השאלה שלי היא פשוטה, זה תקף עבור כל סוג של רכב?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

סתם נק', ל Adire יש המלצה להושיב את הסאב (שיבא) הוריזנטלית וזאת עקב המבנה שלו.

אני מניח שזה נובע בגלל עומסים עקב משקל המגנט על הסל במצב בו הוא מאונך...

פורסם

טובאז הלכת לנגר הזמנתי את 6 החתיכות שאני צריך (אני יקח את זה מחר) MDF עובי 18 מ"מ והוא לקח לי אל זה 150 ש"ח מה אתם אומרים?

מחר אני גם יקנה לבד לתיבה מבחוץ איך לחשב איזה כמות אני צריך וכמה זה אמור לעלות?

את הפורט גם קניתי ב-12 שקל סתכלו ותגידו לי אם זה טוב אם לא אני יחליף:

אה ודרך אגב יש פה מישהו מבאר-שבע?

port1.JPG

port2.JPG

פורסם

לא הראת לנו את הפורט, זה הטרמינל

והוא נראה לא רע, בסך הכל זה מה שקובע :)

בכל אופן, מחיר סביר בהחלט על הפלטות.

לגבי הציפוי, לא היתי ממליץ על לבד, זה חומר יחסית עדין.

(תלוי גם מה הרמה שלו, וגם יחסית יקר סתם)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

כנס לחנות שטיחים, תקנה את השטיח הכי דק והכי זול שיש להם...

זה סוג של לבד, אבל מאוד קשיח יותר בכיוון של שטיח.

הרבה יותר מאסיבי, והרבה יותר יפה,

אולי עולה יותר מהלבד, לא השוואתי

השטיח עולה בערך כמו 20 שקל למטר מרובע, לא בטוח לגבי המחיר של הלבד, אך לא נראה לי שפחות מזה.

עריכה, השטיח האפור הוא שטיח חסין אש, הוא יחסית יקר, אבל אני עדין העדפתי אותו בשל הקשיחות שלו והגימור שלו. אולי עולה 40-45 שקל למטר.

השני הוא השטיח הכי פשוט שמצאתי, בסביבות ה20 שקל למטר.

PICT2394.JPG

PICT2444.JPG

PICT2455.JPG

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

לפי דעתי , הגימור הכי יפה, זאת דרך העבודה שאני עשיתי

כל פלטה צופתה בנפרד, יש לחשב את העובי המסתכם לפני החיתוכים. (אני לא לקחתי מפני שלא היה בתיכנון, אז היתי צריך לשייף את הקצוות עם דיסק.. עבודה של איזה 10 דקות .. (מפני שמדובר רק בהוספת נפח לדופן, צריך רק לקצץ, ולא להוסיף, מה שדיי אקל על העיניין)

או שיש לך את האופציה הידועה, לכסות כל מרובע בנפרד.

זאת אומרת.... ליצור את המרובע שלך. (לחבר את הדפנות.)

לאחר מכן, את הדופן התחתונה, ואת הדפנות המקבילות, להשים עם חתיכת שטיח אחת.

ואת הדפנות שנשארו, מהכיוון הנגדי, להשים עם חתיכת בד אחרת, ככה כל החיבורים מגיעים לתחתית של הסאב

ולא רואים חיבורי סיכות,

אני אישית אוהב את חיבורי הסיכות משום שיכולים לשמש בשביל מתיחת והידוק השטיח לתיבה,

והינם ללא בלאי, (לדבקים למיניהם, יש בלאי גבוה כשמדובר בשמש, ובלאי ממושך של זמן, ויוצרים עיוותים לרוב לשטיח עצמו, וכמובן שאינם יכולים להשאיר את השטיח מתוח בזמן ההתייבשות..,)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אם אתה רוצה גימור כמו שאני יצרתי , כן.

אם אתה רוצה עבודה יותר קלה, תחבר את הדפנות, ותעשה כל "קוביה" בנפרד..

דרך אגב, התיבה של הרוקפורד בתמונה, היא של וולוו, הריפוד של הוולוו בתוך הבאגז הוא אפור.

בדיוק כמו הגימור של השטיח, והצבע של הוולוו, לבן.

התיבה מותאמת בול לצבעים של האוטו וזה יצא פשוט מדהים.

זאת רק דוגמא למשחקי צבע שאפשריים בתצורה שאני הכנתי, מה שאי אפשר לעשות בצורה "טובה" כשמלבישים את הגימור לאכן חיבורי דפנות..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
אז מה אתה אומר קודם לשים בד ורק אחר כך להרכיב?

אם אפשר להתערב מהצד :wink: , לפי דעתי תרפד פלטה פלטה ואז תרכיב, כמו אצל מיקמיק ואני מאמין כמו אצל רובנו, עכשיו לפי דעתי בנושא של הריפוד עדיף רובה סיכות...

שרון.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

• תוכן חדש...