Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תגיד לי, כל מה שיגידו בפורום הזה, יהיה לך מה להגיב עליו?

מה זה משנה כמה זה עולה, וכמה יש בשפורפרת?! שמים כמה שצריך. בלי יחס למחירו של המוצר.

מישהו אמר לו "אל תשים הרבה, זה יקר.. תחסוך קצת" ?? פשוט אמרתי לו, שהוא היה יכול למנוע את החתכים האלו, אם הוא היה מורך שיכבה יותר דקה, בלי שום קשר למחיר המוצר!!

"שישתמש בה כראוי"? למה, אם הוא לא יגמור את כל הקופסא, הוא לא יוכל להשתמש בה כראוי?

ושוב אני אדגיש ויגיד לך, זה ששלך לא מתפורר, לא אומר שלו זה לא יתפורר.

גם לך יש סדקים כמו שיש לו? אתה ראית/נגעת בסיליקון שהוא מרח?

תפסיק לנסות לסתור כל דעה שמעלים פה בפורום. אם אתה עושה זאת בכדי מס' ההודעות שלך, אני אבקש ממנהלי האתר, במיוחד בשבילך לפתוח פורום "זיוני מוח".:x

את המשפט, "אלימות נובעת מתסכול מיני", אתה מכיר ?

המשפט נועד לתאר מצבים כמו ההודעה הזאתי שלך, הודעה חסרת טאקט, עם תוכן באמת לא ברור מאיפה הוא הגיע, והכי חשוב, ניכתבה ברמת נער מתבגר, להבא תשכתב יותר טוב את ההודעות המופנות כלפיי, אינני מעוניין לעסוק בהודעות ברמה הזו.

אתייחס לנושא העיקרי: העובדה שלך זה קרה, לא אומרת שלו זה יקרה, אז תשכח מזה

סיליקון הופך לגומי, כמו שגומי לא מתפורר, גם שלו לא יתפורר, אם לך זה התפורר, אני שמח שהעלת את התיאוריה שלך, אני שללתי אותה,

ואכן כן- בא לי להגיב על כל נושא שיש בפורום הזה, אם יש לך בעיות בנושא אתה מוזמן לפנות לאיל,

כשהתגובות שלי ותחום העיניין שלי יפריעו לו - אז נדבר.

לגבייך רועי, כמו שכרגע ענו לך, לא תוכל להנות מה"עטיפה" המוחלטת אם תעשה את ההברגות לפני הציפוי.

רק תקח בחשבון שאתה יכול להשתמש באקדח סיכות חשמלי, ואז "הנזק" יהיה מינימלי

ותקח בחשבון, שאתה לא באמת חייב להשים את כמות הברגים ששמתי, אתה יכול להשים מסמרים מאוד מאוד דקים, שייבלעו בתוך הבד, (בצורה כזאתי שאפילו את הראש לא יראו)

ואז תאלץ להשתמש בסיליקון בצורה יותר מאסיבית בתוך התיבה, והוא יהווה "מסה" לדפנות.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...