Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רובה סיכות ?!!

השתגעת ! חס וחלילה !

הדבר הזה מסוכן, מכינים עם זה ארונות קבורה, לא ריפוד של 2-3 מילימטר !

אקדח סיכות עושה יותר ממספיק, וכמובן הרבה יותר זול ויותר נגיש.

ודרך אגב, לגבי הגימור של התיבות שלי, תאמת חשבתי שזה דיי ייחודי, לא יצא לי לראות בנייה עצמית שמצופה בתצורה הזאתי. (לא בדיוק הקלה מביניהן.)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה מה ההבדל בין רובה סיכות לבין אקדח סיכות???

אני מדבר על הקטן החום\כתום הזה... של המורות בכיתה ג'.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

אה, חשבתי לרגע שאתה מדבר על האקדח סיכות החשמלי, ולכן קראת לו רובה.

:)

הרגעת אותי...

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

רצוי אקדח סיכות,מטעמי עבודה נוחים יותר.

שימור בברגים הוא בעייתי, משום שהינך מקבע את המתיחה של השטיח, על הדופן עצמה של הMDF.

וכפי שאנו יודעים, הוא עשוי משכבות , משמע, הוא יפתח לך כמו פיתה חמה.....

למצוא אקדח סיכות זה לא סרט, לכל מורה יש ;)

אבל אם זה באמת בעייתי, היתי ממליץ לך לחפש מסמרים, הכי דקים שיש, אני מדבר על עובי של מילימטר ומטה.

עם ראשים, לא גדולים במיוחד.

או אפילו סיכות-נעצים. זה גם יכול לעשות את העבודה בצורה אפקטיבית יותר, ללא פגיעה ממשית בדופן של הMDF.

תחבר כל דופן בנפרד, תצפה אותה עד הקנטים של החיבורים. דוגמא :

לאחר מכן, תחבר כל דופן, עם ברגים. (כמובן לשקלל מראש, את העובי של החומר הנוסף לכל דופן של פלטה, ולהוריד אותו ממנה, (מדובר ב3-4 מילימטר, מכל נקודה.)

לאחר מיכן. חיבור כל דופן לפני הציפוי שלה, לראות שזה ניכנס כמו שצריך, ולראות שאין קצוות של חומר שבולטות לתוך פנים התיבה.

החישובת של פנים התיבה - לא ליצור מצב שהשטיח יכול לגרום לבריחת אויר, ותוכל לצפות את כל העובי שלו- עם סיליקון, אטימה מוחלטת.

קח כמה תמונות שיעזרו להמחשה של הבנייה:

PICT2419.JPG

PICT2420.JPG

PICT2429.JPG

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

עוד קצת להמחיש לך את הסיליקון, שמצפה את כל ה"קצוות" של השטיח, שאם אינן מצופות כהלכה, יגרמו לבריחת אויר מאוד רצינית.

(עשיתי ניסוי הרצתי את הסאב ללא איטום, כדי לחוש את ההבדל, היתה בריחת אויר מכל דופן ודופן בצורה דראסטית, (תיבה אטומה)

PICT2434.JPG

PICT2465.JPG

PICT2468.JPG

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

המחירים שלכם יקרים מדי

אני שילמתי לנגר 140 שקל (וזה היה אקסטרה אמרתי לו עליי במקום 100 שקל)

וזה היה לתיבה 110 ליטר נפח חיצוני

הפלטות היו 2 פלטות מכל מידה 90*40 90*30 30*36

על הלבד שילמתי 60 שקל ולקחתי 4 מטר רבוע ונשאר לי בערך חצי

הטרמינל 15 שקל מוזהב הברגות מרובע

החוטים בפנים עובי חצי ס"מ 5 שקל למטר השתמשתי במטר וחצי

3 פורטים ב20 שקל

וזהו

זאת אומרת תיבה שלמה ב220 שקל הכל כולל הכל

פורסם
המחירים שלכם יקרים מדי

אני שילמתי לנגר 140 שקל (וזה היה אקסטרה אמרתי לו עליי במקום 100 שקל)

וזה היה לתיבה 110 ליטר נפח חיצוני

הפלטות היו 2 פלטות מכל מידה 90*40 90*30 30*36

על הלבד שילמתי 60 שקל ולקחתי 4 מטר רבוע ונשאר לי בערך חצי

הטרמינל 15 שקל מוזהב הברגות מרובע

החוטים בפנים עובי חצי ס"מ 5 שקל למטר השתמשתי במטר וחצי

3 פורטים ב20 שקל

וזהו

זאת אומרת תיבה שלמה ב220 שקל הכל כולל הכל

ואלה אחי, המחירים שלך אכן מאוד זולים, אך כפי שלמדנו על בשרנו.

להשיג פלטה של MDF שלמה, ב100 שקל, אפשרי, אך סיפור לא פשוט.

והמחירים האידאלים זה מעל ה100, ועם החיתוכים, 150, זה מחיר יפה לכל הדיעות.

על הלבד מדובר בסוג מאוד זול אני מבין, יצא לך משהו כמו 15 שח למטר, הצעתי לו שטיח יחסית קשיח, ב20 שח למטר, אני מאמין שזה שווה את ההשקעה.

ולגבי הפורטים, מה אני אגיד, שברת את המחיר הזול שאני השגתי ! שניים ב20, לא לדבר על הצינור ביוב ששלמתי עבורו עוד 30-40....

(היתי צריך לרכוש אחד יחסית גדול..)

בכל אופן המחירים אכן לא יוצאים מגדר המציאות..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

כיוונתי את הסאבים לתדר מאוד נמוך, כשעשיתי ניסיונות עם התיבות שלי.

והיתי צריך לכל סאב משהו כמו 40 ס"מ אורך.

אתה מדבר בכלל על תיבה אטומה לפי מה שזכרתי, אז אין לך צורך בזה ממש..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

הלבד הוא כנראה פשוט באמת (לא מכיר מותגים של לבד (: ) אבל את ה"עבודה" הוא עושה

15 שח למטר בשטיחי כרמל

הלכתי לאיזה נגריה באור יהודה אני צריך שתחתוך פלטה של MDF נתתי מידות עשה לי גם חורים לסאבים והכל טוב ויפה

הפורטים האמת היא שאחרי שרבתי עם בעל החנות (כי כנראה שאסור לי לעמוד ליד המוכרת ולהסתכל לה במחשב) היא החליטה לתת לי פורט אחד חינם ככה שבעיקרון זה היה עולה 30.. אז השיא הוא גם שלך אחי

אה ודבר אחרון

כל מה שקשור גם לצרכי בניין כמו צינורות ביוב ושאר כלים - בוא וקח!

פורסם

טוב קניתי והתחלתי ליבנות העץ כמו שאמרתי 150 כולל החיתוכים,וקניתי לבד וגריל הלבד עלה 20 שקל למטר רבוע(לקחתי 2) וגריל 15 הוא נתן לי הכול ב50

הינה כמה תמונות(אני באתחלה) רק תגידו לי אם העץ באיכות טובה?

תמונות נוספות יגיעו שאני יהיה בשלבי סיום.

ושאלה אחרונה אני אפשר לשים תסילקון מיד אחרי שאני גומר לבנות את התיבה או שצריך לחכות עד שהדבק נגרים יתיבש?

b1.JPG

b2.JPG

b3.JPG

פורסם

אנחנו רחוקים מלהיות מומחי MDF, אז דרך תמונה לא ברורה באינטרנט, כמובן שלא נוכל לתת חוות דעת על הדחיסה הסופית של החומר ;)

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...