Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
דווקא אני כן מעוניין לרכישה כזו עם מישהו.במקרה וזה באמת מספיק ל 2 רכבים.אחרי יישום של gtechniq5 על ג׳נט,ממש בא לי את זה כל המרכב.

אם אתה רוצה פתרון ארוך טווח וברק חזק לרכב,כדאי לך ללכת על C1 ועל זה [אחרי שהחומר מתאחה] EXO,שניהם של GTECHNIQ,ושניהם חומרים מוכחים שעושים עבודה מעולה.

יש גם את הCRYSTAL SERUM שהוא חומר ברמה מאד גבוהה,גם של GTECHNIQ,אבל זה חומר שנמכר רק לבעלי מקצוע בגלל יישום בעייתי.

כל זה בתנאי שהרכב אחרי פוליש אם צריך,בלי זה חבל על הכסף.

עריכה אחרונה על ידי ronrcz
  • תגובות 100
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

Ron,לא אישי,אבל יש לך משהו נגד מוצרים של אופטי? כי גם בתרד השני אתה ממש אנטי מוצרים שלהם.אופטי קואט לא פחות טוב מג׳י טכניק ולא מקוורץ.אז תודה לך על המלצה אבל אשאר בדעה שלי.

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

זה רונן לא רון.

אתה רשמת שהתלהבת מה C5 של GTECHNIQ.

לאופטימום יש אחלה מוצרים,את הOPTICOAT/GUARD אני לא אוהב,במקרה הזה המוצרים של GTECHNIQ נותנים תמורה עדיפה,במיוחד בכל הקשור למראה והגנה משריטות.

כמובן שזכותך לבחור במה שתרצה.

פורסם

יש הוכחות לזה? כי אני באמת אשמח לראות השוואות לזה.אני מאד מתלבט בין קוורץ/אופטי/ג׳טכניק.c5 קניתי כי היחידה שייעודי לג׳נט

פורסם (נערך)
סבבה.אז מתי קונים?

תן לי לבדוק כמה דברים לפני שאתן לך תשובה.

בעיקרון אני רוצה ליישם ציפוי להתנסות/לימוד אישי.

מהיכן אתה?

אגב,קח בחשבון שחייבים לתאם זמנים במדויק- זה לא מוצר שיכולים להשאיר אותו בצד לאחר פתיחה.

למשל C1 לאחר פתיחה חייבים להשתמש בו מקסימום לאחר 10 ימים. (לפי מה שאני זוכר)

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

אפשר לשים בצד ולשמור בצד להרבה זמן, הכל בגלל המזרק, שלא מתיר כניסת אוויר למוצר.

יש "שיטה" מסויימת להשמיש את המזרק בפעם הבאה שרוצים לצפות הרכב, אחפש את הלינק כשאגיע הבייתה.

"יאללה בירי".

פורסם
תן לי לבדוק כמה דברים לפני שאתן לך תשובה.

בעיקרון אני רוצה ליישם ציפוי להתנסות/לימוד אישי.

מהיכן אתה?

אגב,קח בחשבון שחייבים לתאם זמנים במדויק- זה לא מוצר שיכולים להשאיר אותו בצד לאחר פתיחה.

למשל C1 לאחר פתיחה חייבים להשתמש בו מקסימום לאחר 10 ימים. (לפי מה שאני זוכר)

C1 לאחר הפתיחה נשאר תקין במשך 6-8 חודשים.

פורסם

החלטתי בסוף שאקנה את אופטי לבד.סה״כ 325 שקל.יותר כאב ראש יהיה לי ״להתחשב״ בשותף.תודה.ושוב רונן,לא מבין למה אתה כ״כ מתנגד לאופטי.כולם באותה רמה וכולם עושים אותה עבודה.בסופו של דבר המחיר קובע.ולאור המחיר של אופטי היום הוא המנצח.אלא אם כן אתה יכול להציע את c1 באותה כמות במחיר יותר נמוך

פורסם
החלטתי בסוף שאקנה את אופטי לבד.סה״כ 325 שקל.יותר כאב ראש יהיה לי ״להתחשב״ בשותף.תודה.ושוב רונן,לא מבין למה אתה כ״כ מתנגד לאופטי.כולם באותה רמה וכולם עושים אותה עבודה.בסופו של דבר המחיר קובע.ולאור המחיר של אופטי היום הוא המנצח.אלא אם כן אתה יכול להציע את c1 באותה כמות במחיר יותר נמוך

אתה מוזמן.

שלח פרטים בפרטי ונשלח אליך במיידי.

פורסם

יש גם שכבת אופטי קואט לעור ופנים הרכב, קיים אצלכם?

פורסם
אתה מוזמן.

שלח פרטים בפרטי ונשלח אליך במיידי.

תזכיר לי מה המחיר? נדמה ל שאמרת שיש מחיר מבצע.

סיביק98 בהצלחה.

• תוכן חדש...