Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי רכב סיאט חדש,

עד לא מזמן הייתה לי מאזדה, שהייתי רגיל לטפל אותה במוסך המרכזי בניר צבי,

מקום שנתן לי להרגיש שאני עובד עם צוות אמין, שירות טוב ואירוח יפה (חדר קבלת אורחים גדול, ממוזג, WIFI, מכונת קפה וכו')

מישהו יודע איפה ניתן לקבל כזה שירות ללקוחות סיאט?

פורסם

שלום רב,

שגרת הטיפולים ברכב שלך היא 15,000 ק"מ או שנה, כל הקודם.

נשמח לטפל ברכב שלך בכל דבר ועניין במרכז שרות פליקס, הגדול ברשת צ'מפיון מוטורס, מאז שנת 1946.

חבילת השרות שלנו כוללת הסעה חינם במונית לכל כתובת בתל אביב רבתי, שטיפת רכב חינם לאחר כל טיפול ואם תבחר בזה - חדר המתנה נעים עם טלויזיה, קפה ומאפה חינם, מחשב ונתב אלחוטי חינם.

קבע פגישה עם יועץ שרות בטלפון 6522* מכל טלפון 24 שעות ביממה, או דרך האתר שלנו.

אנחנו לשרותך בטלפון זה בכל דרך ולפתרון כל בעיה.

כל טוב,

אבי וייזל, סמנכ"ל

פורסם

מנסיון עם רכבי VAG ממליץ לך לעשות השוואת מחירים בין המוסכים המורשים השונים של צ'מפיון (באיזור שלך אני מניח שיש כמה מוסכים, אצלי בעיר יש 3 מוסכים מורשים של צ'מפיון מוטורוס וההבדלים במחיר מאוד משמעותיים).

כמו כן זה יכול לשמש לך גם קלף למיקוח על המחיר.

איתמר

• ספונסר פורום
פורסם
שלום,

ברשותי רכב סיאט חדש,

עד לא מזמן הייתה לי מאזדה, שהייתי רגיל לטפל אותה במוסך המרכזי בניר צבי,

מקום שנתן לי להרגיש שאני עובד עם צוות אמין, שירות טוב ואירוח יפה (חדר קבלת אורחים גדול, ממוזג, WIFI, מכונת קפה וכו')

מישהו יודע איפה ניתן לקבל כזה שירות ללקוחות סיאט?

אם זאת רמת השירות שאתה מצפה לקבל אז מוסך פליקס בהחלט יענה לדרישותך, למרות שהוא לא "המוסך המרכזי" של סיאט (אלא מוסך מורשה יבואן).

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
אם זאת רמת השירות שאתה מצפה לקבל אז מוסך פליקס בהחלט יענה לדרישותך, למרות שהוא לא "המוסך המרכזי" של סיאט (אלא מוסך מורשה יבואן).

ביקרתי במוסך המרכזי ב"לחי".

נדהמתי והופתעתי לקבל שירות חובבני, צוות חסר סבלנות, הבוחן שטיפל בי היה נראה מבולבל, כאילו עדיין לא התאפס על עצמו אחרי ששתה קצת בסופ"ש.

גרר אותי אחריו הלוך חזור מקצה אחד לשני של מרכז השירות (ומדובר במקום ממש גדול) וביליתי שם שעתיים בשביל החלפת צמיג שלוקחת 20 דקות בזמן שהפנצ'ריה הייתה פנויה לגמרי!.

שעה ו-40 עבור ניירת ו"בירורים".

עוד חיסרון- כשהגעתי לטיפול הראו לי איפה להחנות את הרכב- אתה מחנה את הרכב בצורה שחוסמת רכבים אחרים, באמצע כביש גישה במרכז שירות, בצורה שכל מי שעובד לידך יכול לשפשף לך את הרכב, ועוד ציפו שאני אשאיר להם את המפתח שיעשו את זה בשבילי.

במשך 4 שנים הייתי רגיל לטפל במאזדה שלי במוסך מרכזי של מאזדה, רמה אחרת לגמרי, שירות כמו בחו"ל.

מקווה שבמוסך פליקס אקבל שירות דומה.

• תוכן חדש...