Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כה אצלי גם אותו דבר, כל פעם הרכב בשמש וגם כמו שאתה אומר נכנס לרכב כמו לסאונה, אי אפשר לנשום...

לגבי המדבקות ניראה אם יתחיל להתקלף, כי אתה יודע, כל מה שלא תעשה לעצמך אתה תשקיע הרבה יותר ממה שלאחרים :wink:

על ה רדיו דיסק יש לך גם מדבקה? או שהוא נהרס מהשמש נהיה מתושתש כזה?

אין לי שום מדבקה על הרדיו דיסק, פשוט ציינתי את זה כי השמש ממש קשה וכמו שהיא קילפה לי את הציפון קרבון במראות היא אפילו הגיע לרדיו דיסק שלי שנמצא בתוך הרכב.

שלא נדבר על הצג של החיישני רוורס שלי! הוא בכלל ממש התעקם ונהרס לגמרה, ואשכרה הלכתי אחריזה לעשות חיישני רוורס חדשים, למרות שיכולתי להחליף רק צג, אבל החיישנים גם היו דפוקים.

איזה אוטו יש לך?

הוא בצבע כהה?

איזה צבע הוא?

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם
אם אתה חונה קבוע בשמש ורוצה לשמור על הרכב מפגעי השמש למה אתה לא שם לו מגן שמש על השמשה הקדמית מבפנים? זה שומר על כל הפלסטיקה של הדשבורד וההגה מהשמש.

אני אכן עושה את זה.

אבל הייתה תקופה שקניתי רכב חדש ואז ההונדה שלי עמדה בחוץ עם שלט למכירה

וכל פעם הזזתי אותה למקום אחר שיראו אותה, ושם היא הייתה בלי מגן שמש.

אחרי חצי שנה שמכרתי את הרכב החדש שקניתי (גולף דור 5) וחזרתי להונדה, בזמן הזה היא הייתה הרבה בשמש.

אבל אני יכול להגיד לך שגם עם מגן שמש, האוטו מאוד מאוד חם, זה עוזר אבל קצת.

אני חושב שבהונדה השמש יותר צורבת מברכבים אחרים, בגולף לא הרגשתי את זה והיא הייתה גם שחורה.

אולי בגלל הפח של האוטו הוא דק יותר, הד'ש ממש קרוב לשמשה הקידמית כניראה בכלל כל זה.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם
הג'אנט נראה פשוט נדיר.

תודה רבה

מדבקה 50 על 50 ס״מ

פס צבע אדום, עם דבק.

עכשיו אני מפחד מהפנצ׳רים, תודה לאל עוד לא היו לי פנצ׳רים אבל אם יש, מפחד לתקן אותם כי ניראלי שעם המכונה הזאת שיש להם להוציא את הצמיג הם יגרדו לי את כל המדבקה :(

• תוכן חדש...