Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מילאתי בנזין במקום סולר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתדלק חדש בתחנת דלק, לאחרונה בא אליי אוטו עם מנוע דיזל ובטעות תידלקתי לו ב40 שקל בנזין.

מיד חבר עלה על הטעות,ומילאתי ב160 שקל הנותרים סולר..לא התרעתי על כך מחשש לצעקות ופיטורים.

רציתי לדעת מה הנזק העתידי שיכול לקרות אם מתדלקים סולר מהול בבנזין למנוע דיזל.

אין לי אפשרות כמו שאתם יודעים להחזיר את הזמן אחרונה אז אם אפשר בלי תגובות של "טיפש למה עשית את זה" , או "למה לא אמרת לאחראיים מיד " כי הייתי בלחץ רציני ולא ידעתי מה לעשות.

עזרה ממבינים תתקבל בברכה.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרכב בטוח יקרטע במהלך הנסיעה.

אני מקווה שזה יסתכם בטורים לא יציבים בלבד,

ולא בנזק חמור הרבה יותר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

דלקן/פזומט מוגבל בדרך כלל לסוג מסויים של דלק.

זאת אומרת שרכב שהותקן בו פזומט לבנזין בלבד תפתח עבורו רק משאבת הבנזין.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אם הרכב בנזין ותודלק בסולר הוא יקרטע

אם הרכב סולר ותודלק בבנזין, התגובות של הרכב יהיו איטיות, הטורים יקפצו מעלה בפתאומיות וכו'.

כמובן הכל תלוי ביחס של הסולר לבנזין במיכל.

ובנימה אישית, היית צריך לדווח על כך לממונים עליך.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

ספק שיקרה משהו, הרי הוא לא הגיע לתחנה על אדים - היה לו סולר במיכל.

5~ ליטר של בנזין לא יעשו לו שום דבר, אתה יכול לישון בשקט בלילה.

(תהיה זהיר להבא.. וזה)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

עד כמה שזכור לי בנזין נדלק בטמפ' הרבה יותר גבוהה מאשר סולר, ויכול להיות שהמידע לא מעודכן אבל זכור לי גם שבמנועי דיזל אין הצתה אלא דחיסת התערובת סולר-אוויר בבוכנה גורמת לעליית הטמפ' ולהצתה עצמית של הסולר.

על פניו אם זה המצב נראה שמה שייגרם זה שתדחס תערובת סולר-בנזין-אוויר כלשהי שתגרום לנוזל החדש להיות יותר עמיד לטמפ', מה שעלול לגרום לתערובת לא להדלק.

יש גם את השאלה של המשקל הסגולי, אם בנזין קל יותר מהסולר אז הוא יתרכז למעלה ככה שהוא יישאב למשאבה רק כשהמיכל יתרוקן וישאר בעיקר בנזין.

אם הבנזין כבד יותר מהסולר אז הבנזין יישאב ראשון.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

סולר עמיד יותר בלחצים לעומת בנזין ועל כן הוא עמיד יותר בטמפ' גבוהות

הבנזין יגרום לבערה לא מתוזמנת.

בנוסף לכל יש את עיניין הפילטרים והמעברים שמקבלים שימון באופן טבעי מהסולר.

פורסם

עזוב מה יקרה לרכב.

אני הייתי הולך ישר למנהל שלי ומדווח לו.

אני אישית, כעובד, תמיד אהיה אמין ויגיד את האמת, זה תכונה אצלי, אם עשיתי טעויות, אני יעמוד מולם כמו גבר ויקבל מה שצריך לקבל.

פעם אחרונה אפילו פיטרו אותי (עבודה מזדמנת), המנהל קרא לי לשיחה ב4 עיניים, אני ידעתי שהוא יחשוב שאני יכחיש, אבל אמרתי לו את כל האמת בפנים, ויצאתי עם מבט מושפל, אבל לפחות אני יודע שאני הייתי אמין.

זה שהוא פיטר אותי בגלל טעות קטנה שלי, זה הפסד שלו לדעתי, כי לפחות בקטע של האמינות, עמדתי במבחן כמו גדול.

להבא תיהיה בטוח ב1000 אחוז, תמיד תשאל את הנהג, מה לתדלק, סולר או בנזין, ככה אתה מכסה את עצמך.

פורסם

אז למה אחרי שדוחסים גם תערובת אוויר-סולר ותערובת אוויר-בנזין, את התערובת של האוויר-בנזין עדיין צריך להצית עם מצתים (פלאגים) מה שאין במנוע דיזל?

אגב זריקת הסיגריה זה לא מבחן טוב, זה לא אומר כלום לגבי טמפ' של הצתה עצמית, הצתה עצמית היא בעירה ספונטנית של החומר כפונקציה של חום מסוים, ללא חשיפה למקור אש או גיץ.

כמו שאמרתי תערובת של בנזין גם אחרי הדחיסה עדיין זקוקה להצתה, תערובת סולר לא.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

"נזק עצום"

הלכת רחוק חביבי.

מדובר פה על 5 ליטר, לא מיכל מלא.

הייתי עד להרבה "קוקטיילים" בחיי, הקיצוני ביניהם היה מגאן דיזל שתידלק חצי בנזין בטעות ואחר כך הכניס סולר "עד הפקק".

אינספור תדלוקים אחר כך - לא הייתה לו שום בעיה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...