Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מילאתי בנזין במקום סולר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר עולי על 5 ליטר דלק, אבל הוא תדלק בנוסף רק משהו כמו 20 ליטר סולר. בהנחה והרכב הגיע לתדלוק לקראת סיום ויש לו משהו כמו 10-15 ליטר במיכל, מדובר על 30-35 ליטר סולר בסך הכל, וזה כן יכול להיות קריטי.

אני תמיד מתדלק לבד, בדיוק בגלל שיש מתדלקים כאלה שמפקששים על חשבונך ובמקום להתוודות, שופכים את ליבם בפורום.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פותח השרשור, היית חייב לדווח. ייתכן שגרמת נזק של אלפי שקלים לבעל הרכב.

אם היית מדווח זה היה נגמר בשטיפת מיכל.

זו בדיוק הסיבה למה אני תמיד מתדלק לבד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

נהגת:

יכולים לראות את התדלוק השגוי בסה"כ היומי?

כל עסקה שמתבצעת נרשמת ומתועדת.

תאריך, שעה, סוג הדלק, כמות הליטרים, ואמצעי התשלום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

להבא תיהיה בטוח ב1000 אחוז, תמיד תשאל את הנהג, מה לתדלק, סולר או בנזין, ככה אתה מכסה את עצמך.

על פי ההנחיות של תחנת הדלק המתדלק חייב לשאול את סוג הדלק ואמצעי התשלום.

ולחזור על מה שנאמר לו.

כל זאת כדי למנוע טעויות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

איזה קטע זה יהיה אם אותו בעל הרכב ירגיש בגימגום הרכב ולא יבין מה הסיבה אז הוא יתחיל לחפש פורום רכב ופיתאום ימצא את עצמו פותח דיון בנושא ואז רואה את הפוסט הזה - . LOL.

צחוק, צחוק - אבל הייתה צריך ליפנות לאחראים ולטפל בעניין.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
אז למה אחרי שדוחסים גם תערובת אוויר-סולר ותערובת אוויר-בנזין, את התערובת של האוויר-בנזין עדיין צריך להצית עם מצתים (פלאגים) מה שאין במנוע דיזל?

אגב זריקת הסיגריה זה לא מבחן טוב, זה לא אומר כלום לגבי טמפ' של הצתה עצמית, הצתה עצמית היא בעירה ספונטנית של החומר כפונקציה של חום מסוים, ללא חשיפה למקור אש או גיץ.

כמו שאמרתי תערובת של בנזין גם אחרי הדחיסה עדיין זקוקה להצתה, תערובת סולר לא.

לגבי השאלה על הבדלי ההצתה בן בנזין ודיזל, למד מהו יחס דחיסה במנוע,

לאחר מכן השווה בין יחס דחיסה במנוע דיזל ליחס דחיסה במנוע בנזין.

פורסם

מהנסיון שלי, רכב סולר שתודלק עם 20 ליטרים בנזין,

הוסיפו 4 ליטר שמן מנוע, ואז תידלקו את שאר המיכל בסולר (עוד 60 ליטר) הרכב נסע פיקס.

ולא היו איתו שום בעיות

פורסם

עבדתי כשנה וחצי בתחנת דלק והיו נהגי מוניות שהיו מבקשים בעצמם בהתחלה שישימו להם קצת בנזין משהו כמו 2 ליטר ואחר כך מתדלקים על זה סולר כשאלתי אותם הם היו אומרים זה מנקה את המערכת,לך תדע.

פורסם

חבר מילא גם לרכב של סולר בנזין בערך 60 שקל ואז תיקן ומילא עוד 140 סולר,מסתבר שהרכב אחרי שבוע חזר לאותה תחנה ולא כדי להתלונן...

כן כן לתדלק.:lol:

Scan Speak

פורסם
אז למה אחרי שדוחסים גם תערובת אוויר-סולר ותערובת אוויר-בנזין, את התערובת של האוויר-בנזין עדיין צריך להצית עם מצתים (פלאגים) מה שאין במנוע דיזל?

אגב זריקת הסיגריה זה לא מבחן טוב, זה לא אומר כלום לגבי טמפ' של הצתה עצמית, הצתה עצמית היא בעירה ספונטנית של החומר כפונקציה של חום מסוים, ללא חשיפה למקור אש או גיץ.

כמו שאמרתי תערובת של בנזין גם אחרי הדחיסה עדיין זקוקה להצתה, תערובת סולר לא.

בבנזין קיימת דחיסה של כ40-45 באר רגע לפני ניצוץ לעומת 80 באר במנוע דיזל שם נוצרת בעירה עצמית כתוצאה מלחץ וחום רב

תזמון הבעירה בבנזין מתבצע ע"י ניצוץ

תזמון הבעירה בדיזל מתבצע ע"י הזרקת סולר ישירה לתא הבעירה.

פורסם
מהנסיון שלי, רכב סולר שתודלק עם 20 ליטרים בנזין,

הוסיפו 4 ליטר שמן מנוע, ואז תידלקו את שאר המיכל בסולר (עוד 60 ליטר) הרכב נסע פיקס.

ולא היו איתו שום בעיות

אשמח להסבר מדוע הוסיפו 4 ליטר שמן מנוע ומה זה פתר?

פורסם

אני תמיד נוהג לראות בדיוק איזה משאבה המתדלק שם לי ברכב, או מתדלק לבד.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

בקיצור, כפי שניתן לראות מהקטנת הראש של פותח האשכול - גם במחיר של נזק גדול לרכב - עדיף לא להתעצל ולתדלק לבד.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...