Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נעליים לעמידה ממושכת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני יודע שדובר רבות על הנושא בעבר,אבל בחיפוש בפורום לא מצאתי תשובה מספקת.

אני עומד במשך כ 8 שעות ביום, ומעניין בנעל שתעשה את העניין יותר נוח לברכיים ולגב שלי.

סוג העבודה שלי היא מוכר.

מה דעתכם על בלנסטון?. או שעדיף ללכת על נעל ספורט. (כרגע אני עם אסיקס של בדיוק מקלות8))

תודה.

פורסם

והסנדלר שלך קירח?

נראה לי שלעמידה ארוכה הכי מתאים קרוקס, אבל קשה לי להאמין שבתור מוכר אתה יכול להרשות לעצמך ללכת עם קרוקס.

פורסם

אני עם סוקוני כבר כשנה ומבסוט מאוד,

למרות שאני לא מוכר אני עובד 13 שעות ביום מתוכם חצי לפחות בעמידה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
בחיפוש בפורום לא מצאתי תשובה מספקת.

כנראה שלא חיפשת מספיק טוב. (רמז: תביט למטה ב"נושאים דומים")

אני פה מ-2007 ועניתי על השאלה הזאת לפחות חמש פעמים.

פורסם

אם לא אכפת לך מהיופי, אני בהחלט יכול להמליץ על ניו בלאנס 993.

נעל מעולה! סבלתי מכאבי גב עד שהגעתי לנעל הזאת.

לדעתי מצויינת לעמידה ממושכת ולהליכה.

אחי הגדול שגם עומד רוב שעות היום לא מוותר על אסיקס, כל כמה חודשים מנסה דגם אחר, כך שאני לא יכול להמליץ על דגם ספציפי.

renault clio 2001 1.4 16V- מתה.

seat ibiza 2001 1.6 - נמכרה.

volkswagen passat 2002 2.0- עדיין איתנו =]

פורסם
הבלנסטון מעולות ונוחות מאוד.

לצערי, הדגמים האחרונים סובלים מבלאי גבוה לעומת הדגמים מלפני 10 שנים.

בלאי גבוה פחות רלוונטי בשבילי כי אני לא שיפוצניק וכו. אבל מה שמעניין אותי אם בלנסטון יתאימו לי בתור

מוכר ולא יעייפו אותי ויהיו כבדות?.

תודה רבה לכול המגיבים:-P

פורסם

כמה שזה יישמע לא הגיוני בעליל, צדק זה שאמר שיתאים לך קרוקס. בעברי בתור מנהל בחו"ל עמדתי המון שעות על הרגליים. מכל הנעליים שניסיתי כולל נעלי הספורט עם הג'ל או כריות אוויר למינהם, הקרוקס היו היחידות שאכן הפחיתו את הכאב בצורה הכי דרמתית שאפשר. ממליץ עליהן בחום. רק תוודא שאתה קונה את המקוריות עם הלוגו של התנין ולא המזוייפות שקונים בשוק ב 10 שקלים.

אולי הקרוקס מכוערות רצח אבל הן אכן מפחיתות את הכאב ובסופו של יום זה מה שחשוב.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
בלאי גבוה פחות רלוונטי בשבילי כי אני לא שיפוצניק וכו. אבל מה שמעניין אותי אם בלנסטון יתאימו לי בתור

מוכר ולא יעייפו אותי ויהיו כבדות?.

תודה רבה לכול המגיבים:-P

אני נועל אותם בממוצע 10 שעות ביום, כשרוב שעות העבודה הן בעבודה מחוץ למשרד.

הנעליים ממש לא מעייפות וממש לא כבדות.

אני עם הבלנסטון 550 למעלה מ-10 שנים ולא מצאתי תחליף.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
כמה שזה יישמע לא הגיוני בעליל, צדק זה שאמר שיתאים לך קרוקס. בעברי בתור מנהל בחו"ל עמדתי המון שעות על הרגליים. מכל הנעליים שניסיתי כולל נעלי הספורט עם הג'ל או כריות אוויר למינהם, הקרוקס היו היחידות שאכן הפחיתו את הכאב בצורה הכי דרמתית שאפשר. ממליץ עליהן בחום. רק תוודא שאתה קונה את המקוריות עם הלוגו של התנין ולא המזוייפות שקונים בשוק ב 10 שקלים.

אולי הקרוקס מכוערות רצח אבל הן אכן מפחיתות את הכאב ובסופו של יום זה מה שחשוב.

אכן קרוקס נעל/סנדל מעולה, מניסיון. אני הולך לכל מקום עם קרוקס ובחורף אני מתבאס שאני לא יכול ללכת איתן בגלל שהן פתוחות למים.

הבעיה היחידה היא שהן מכוערות ולא יצוגיות בעליל. לפני כמה שנים ראיתי שיש להם דגמים פחות מוזרים מבחינת עיצוב ביחס לסנדל הקלאסי, שווה לבדוק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

New Balance 1645

2923829.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נסה rockport פעם אחת.

זה יספיק כדי שלא תרצה שום נעל אחרת יותר. כל מי שאני מכיר שניסה אותן, "התמכר".

(מזל שיש להם קו מאלגנטי ועד ספורטיבי).

וזה למרות המחיר השערוריתי בארץ.

את רוב הרוקפורטים שלי הבאתי מחו"ל, רק כשאין פראייר שמוכן להביא לי אני קונה בארץ:-D

דווקא לך יתאים סולית TRUWALK שלהם, אבל עכשיו רוב הנעלים החדשות הן עם סולית ADIPRENE שהיא קצת יותר קשה בעקב.

עם הטרווק אתה מרגיש כמו עם קרוקס. (היא גם שוקלת פשוט אפס).

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...