Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נמאס לי מהחיים - ספרי העצמה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי אתה צריך להכנס לפרופורציות ולהסתכל על עצמך קצת מהצד.

כפי שאתה אמרת - הכל אצלך טוב, וזאת בעצם הבעיה. אתה כנראה התרגלת למצב הזה שהכל יותר מדי טוב, ושום דבר לא מאתגר אותך.

הכיון של ההתנדבות שכבר חשבת עליו, לדעתי יעזור לך לא מעט. אתה צריך קצת לפתוח את העניים ולראות עם איזה בעיות אנשים מסויימים חייבים להתמודד ביום יום, ולא מתוך בחירה. מעבר לסיפוק העצום שתקבל מעצם העזרה, זה יחזיר אותך מהר מאוד לקרקע ואתה תבין מהר מאוד שאתה בר מזל שאתה הוא מה שאתה... ושלא מעט אנשים מסביב חולמים להיות אפילו רבע כמוך.

הייתי מציע דווקה להתחבר למשפחה אחת כלשהי ופשוט מנסה לעזור להם בדברים הרלוונטיים עבורם. אפילו פעם פעמיים בשבוע. אתה תתפלא לשמוע שיש אנשים שכל מה שהם זקוקים לו זה רק לשוחח עם מישהו על כלום ורק להעביר איתו קצת את הזמן...

פורסם

חבר, זה לא בושה להודות שחסרים לך ריגושים בחיים. אם ידך משגת, לך על אופנוע שטח. אם החברה שלך בעניין, לך על אופנוע כביש.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
טיול "לנקות" את הראש בהודו,תאילנד, דרום-אמריקה וכו'.

לפחות שלושה שבועות

חס וחלילה, בשום פנים ואופן שלא תעיז אפילו בחלומות הפרועים שלך לטוס להודו. חבל לך על הזמן, גיהנום על פני האדמה. מסריח ודוחה בטירוף. כל מקום אחר עדיף.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

הנה משהו שכתבתי בשירשור אחר, מקווה שיעזור:

מה מפריע לך בעבודה שלך?

מה טוב בה?

האם אתה יכול למצוא עבודה בלי הגורם הזה?

האם יש לך את האפשרות לעשות עם עצמך משהו שיעזור לך למצוא עבודה יותר טובה?

מה אתה אוהב? יש לך תחביבים? אולי התחום הזה יכול להכניס לך כסף, ואתה לא יודע את זה?

לא סיפרת במה אתה עובד, בעצם זה לא ממש חשוב, אבל האם זאת עבודה שאתה שונא בגלל היותך בורג חסר כח במערכת/שק חבטות בשכר מינימום/עבודה סיזיפית? או שמא העבודה היא "כלוב זהב", שבה העבודה היא מורכבת ומעניינת (כן, מעניין=מורכב), ושכר טוב, אבל השאר לא?

תנסה להחליף עבודה (טוב, לא אנסה להכניס לך משפטי מוטיבציה מפגרים לראש, זה ממש לא פשוט, במיוחד אם יש לך חשבונות לשלם, אבל תנסה לעשות את המעט שאתה יכול, תפציץ מעסיקים פוטנציאליים בקורות חיים, תירשם ללימודי ערב, אולי תלמד משהו בעצמך (לא חסר הדרכות באינטרנט), תיקח ימי חופש או תחליף משמרות כדי ללכת לראיונות עבודה).

בעצמי הייתי במצב שלך כשעבדתי במוקד תמיכה טכנית של ספקית אינטרנט, לא משנה איזו (אחת גדולה), והיו ימים שבהם ברצינות חשבתי על להיכנס על 160 קמ"ש בעמוד. ככה יצא שעשיתי מהפך (אולי לא ממש מהפך, כי יש לי עוד דרך ארוכה ללכת) - החלפתי עבודה, צימצמתי מעגל אנשים שאני בקשר איתם (במיוחד כאלה שפונים אליך רק כשרוצים ממך טובות הנאה כאלה ואחרות, "חברים שמבינים במחשבים" למיניהם יבינו אותי), החלפתי אוטו צרפתי ביפני, ככה יצא שבמקום כלב שמת (סיפור עצוב בפני עצמו) לקחתי חתולה, הפסקתי לעשן ולשתות אלכוהול, אפילו החלפתי סמארטפון סימביאן באנדרואיד.

היום אחרי השעה 18:00 אני שוכח לגמרי מהעבודה, וגם אם יוצא לי לחשוב או לדבר על עבודה עם מישהו מחוץ לשעות העבודה, או אפילו בהפסקת צהריים בעבודה, כבר לא בא לי לשבור משהו, ואפילו למצוא הנאה ותחושת סיפוק מסויימת בעבודה עצמה.

הכל זה עניין של למצוא דברים שמציקים לך, ולנסות להיפתר מהם.

כאן הייתה פינת פסיכולוגיה בשקל תשעים ותשע של ממזר שמן. מקווה שעזרתי במשהו.

חס וחלילה, בשום פנים ואופן שלא תעיז אפילו בחלומות הפרועים שלך לטוס להודו. חבל לך על הזמן, גיהנום על פני האדמה. מסריח ודוחה בטירוף. כל מקום אחר עדיף.

הזכרת לי את זה:

http://www.youtube.com/watch?v=_pMmbsafrmQ דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
חבר, זה לא בושה להודות שחסרים לך ריגושים בחיים. אם ידך משגת, לך על אופנוע שטח. אם החברה שלך בעניין, תכניסו למיטה עוד בחורה.....

ערכתי לך.

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...