Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עיתונאי רכב נתפס על 190 קמ"ש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בYNET מבזקים ידיעה על נהג שנתפס עם יגואר בכביש 258 (ערד) ב-190 קמ"ש. האיש הציג עצמו לשוטרים כעורך עיתון רכב ואמר שהוא עושה לרכב מבחן. מדווח שרישיונו נשלל במקום והוא זומן למשפט. האם לעיתונאי רכב מותר והחוק מקל איתם או להיפך?

• תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

החוק לא מקל אתם, אין סיבה לכך. זהות העורך כבר ידועה ורצה ברשת. מוזר לי מאד שהוא בחר להגיד שהוא בעיצומו של מבחן, זה פשוט לא נראה לי משהו שהייתי אומר בנסיבות. אלא אם זו הנפצה של מיטב בחורינו, גם זה יכול להיות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

היה כבר עם מרצדס לא? לפני שנה-שנתיים. האמת חשבתי שזו הקפצה כשרק ראיתי את הכותרת. אני גם זוכר שקינן כהן הסביר בדיוק מה קרה שם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

חברים שלום

יש להקל ואסור לשלול לו את הרישיון רכב,

גם לבוחן כלי נשק יש להקל ואסור להעמיד אותם לדין, הרי הם בוחנים כלי נשק, איך הם ידעו אם הנשק הורג או לא ?

גם לנשיא המדינה יש להקל ולאפשר לו להטריד מינית/ לאנוס נשים

החופש הגדול עדיין לא הסתיים...

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

אני מתפלא ויחד עם זאת מברך על כך שיש שם שוטרים, עם כל הבדואייאדה שיש באזור הזה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

על 190? תמיד צצה לה איזה ניידת בכבישי הערבה בשביל לתפוס בדואים. עם כבר היה מנסה בכביש הערבה בדרך לאילת.

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם

האם זה אומר שעכשיו הכתבה תסתיים באמצע פסקה, באמצע משפט?

ברצינות, כמובן שאין להקל עליו ולאור הפרסום זה גם לא יקרה. אבל, נותר רק לקוות שבמקום להתעסק בקקה, המשטרה, מתישהו בעתיד, תפנה את משאביה ללחימה בפשע אמיתי. אה ואם במקום לעבוד בשביל הכותרות, הם פשוט יעשו את עבודתם, זה רק יטיב עמם וגם עמנו.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תוכן חדש...