Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עיתונאי רכב נתפס על 190 קמ"ש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפי עיתון ישראל היום מדובר בניצן אביבי, שיהיה בהצלחה.

אביב.

מפתיע. יצא לי העונג לעבוד עם אביבי, הוא תמיד היה ה"בוגר האחראי".

אם נ.ר היה בארצנו (והוא אי שם בצפון אמריקה), לא הייתי מתפלא. אבל אין כמו נ.ר - אחד האנשים האהובים עלי ביותר. "קצת" משוגע, אבל אדם יקר מפז. חבל שהוא עזב בשנית.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תשובת השופט למקרה בו מבקש הנאשם להתחשב בו כיוון שפרנסתו תלויה בנהיגה , החל מנהג מונית נהג משאית או סתם סוכן מכירות היא

אם רישיון הרכב כל כך חשוב לך למה לא נהגת כחוק.

כלומר אין כמעט התחשבות בנימוק הזה.

לדעתי יישפט כאחד האדם ואם יש לו עבר תעבורתי מכביד יישלל רישיונו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני היחיד שלא מבין למה כ"כ חשוב לדעת מה שם האדם שנתפס?

בסך הכל עבר על המהירות המותרת, לא רצח את ראש הממשלה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בוא נגיד שאחד השוטרים זיהה אותו, שאל - קיבל תשובה ורץ לספר לחבר'ה.

אני מכיר את הבחור אישית. הוא בחיים לא היה אומר דבר כזה.

מה לדעת היה עונה במידה ונשאל ע"י השוטר "לאיזה מטרה קיבלת את הרכב מהיבואן ?" ?

פורסם

זה מה שאמרתי. השוטר זיהה אותו, שאל מה ולמה, קיבל תשובה ורץ לחברים.

ניצן לא אמר שהוא נסע מהר כי הוא בוחן את הרכב.

פורסם

ווידוי אישי: גם אני פה-ושם עיתונאי רכב (לא עורך או מפורסם כמו ניצן אביבי)...וכשתפסו אותי על עבירה מטופשת ( לא אור אדום, עצור, קו הפרדה רצוף או מהירות) שנחשבת במקרים קיצוניים למסכנת חיים, הודיתי מיד, לקחתי עורך דין, ובמשפט לא סיפרתי שאני עיתונאי רכב. להערכתי, אם הייתי מספר שאני עיתונאי רכב, השופטת רק הייתה מתנגחת בי ומחמירה את העונש: הרי אני אמור לשמש "דוגמא" לשאר הציבור, לא? הסתפקתי בלבקש רחמים שכן אני עיתונאי ולא מרוויח הרבה, ומצב העיתונות המודפסת בכי-רע...

בסופו של דבר קיבלתי שלילה לחודש, קנס יחסית נמוך, ועל תנאי. אבל אני את הלקח שלי למדתי...

2. תמיד כשאני לוקח רכב מהיר או ספורטיבי למבחן, יש את החשש שאסחף ואנהג מהר. הרי מכונית ספורטיבית מרגישה כאילו היא עומדת בחנייה, במהירות 100 קמ"ש... זה סיכון שכל אחד לוקח, ובוודאי מי שכותב על אופנועים.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

^

אחרי כתבה כזאת יש טעם בכלל לבזבז את זמנו של בית המשפט?

נראה שהכל כבר הוחלט ונותר רק למצות את הדין עם הפושע הנתעב. :rolleyes:

למרות שבארץ זה בלתי אפשרי, יש עדיין עיתונאי רכב שמנסים להביא לציבור את הערכים של תרבות מוטורית ויש להם את האומץ לצאת ולבחון רכבים אמיתיים ולהביא לעיני הציבור את הממצאים. זה סוג של מאבק לדמוקרטיה על זכות הציבור לדעת. אבל ציבור עד כדי כך התרגל שמאכילים אותו בכפית דרך הסדק, שלא רוצה ליראות את העולם במלאו.

אני למשל מאד מעוניין לדעת עד כמה אפקטיביות כל מערכות הבטיחות שמספרים לנו עליהן בברושור. לפי ההגיון שלך, מן הראוי שעיתונאי הרכב הגיבורים יבדקו גם את זה על בשרם, למשל ע"י התנגשות בקיר או ברכב אחר במהירות 60 קמ"ש. זכות הציבור לדעת, לא?

או שאולי לא באמת חייבים לבדוק את כ-ל מה שהרכב יכול לעשות? :roll:

פורסם

דריש, הבעיה היא לא שעיתונאי רכב לא בודקים בטיחות פאסיבית. הם כן, ולא מעט. הבעיה היא שהם לא מספרים לנו על זה :wink:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

האם רק לי, השמחה לאיד של כתבים, שהמשימה העיתונאית העיקרית שלהם מסתכמת בישיבה על ספסלי הקהל בחדרו החשוך של שופט המעצרים, על כך שקולגה שלהם, שחוגג כל השנה במשימות עיתונאיות חלומיות, "נתפס בקלקלתו", מעלה חיוך של רחמים על הפנים?

(וואוו, איזה משפט ארוך יצא לי)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אני למשל מאד מעוניין לדעת עד כמה אפקטיביות כל מערכות הבטיחות שמספרים לנו עליהן בברושור. לפי ההגיון שלך, מן הראוי שעיתונאי הרכב הגיבורים יבדקו גם את זה על בשרם, למשל ע"י התנגשות בקיר או ברכב אחר במהירות 60 קמ"ש. זכות הציבור לדעת, לא?

או שאולי לא באמת חייבים לבדוק את כ-ל מה שהרכב יכול לעשות? :roll:

צודק. בשביל מה בכלל צריך מגאזיני רכב? גם ככה כתוב הכל בברושור.

יש מגאזינים שבודקים בטיחות פאסיבית, אבל לפי ענף הרכב הארץ זה יגיע לכאן אם בכלל לכל הפחות בעוד 80 שנה. כרגע עם חמורים וגמלים בתור כלי תחבורה ראשי זה לא רלוונטי.

ואם ברצינות: מה אתה מצפה ליקרוא בכתבת רכב? מפרט ואזבור? את זה באמת יש בברושור. מה שאין בברושור זה איך הרכב מתנהג ואיך מגיבות מערכות שלו לתנאי דרך שונים. זה מאוד רלוונטי. יכולת תמרון של הרכב ושליטה ברכב במהירות שהרכב יכול לנסוע - זה ערך האמיתי של כתבה. לגבי usb יש באמת ברושור.

זה שכתבות על רכבים בארץ עדיין בחיתולים, זה רק אומר שצריך לעודד את זה כדי שהנושא יתבגר. מה שעושים זה ההיפך: מנסים להרוג כל מופע של תרבות מוטורית. ובכל זאת יש מי שמנסה ואפילו עליהם דורכים.

אולי יום אחד זה ישתנה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
האם רק לי, השמחה לאיד של כתבים, שהמשימה העיתונאית העיקרית שלהם מסתכמת בישיבה על ספסלי הקהל בחדרו החשוך של שופט המעצרים, על כך שקולגה שלהם, שחוגג כל השנה במשימות עיתונאיות חלומיות, "נתפס בקלקלתו", מעלה חיוך של רחמים על הפנים?

(וואוו, איזה משפט ארוך יצא לי)

לא מעלה לי שום חיוך. מה שכן, מגעיל אותי מאד. כתבה מאד נמוכה. גועל נפש.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אם נ.ר. יתפס על 190 קמ"ש זה יהיה על ידי משטרת קנדה, לא משטרת ישראל...

לא הייתי מנסה לבדוק את זה עם האוטו של נ.ר.

צריך להנמיך אותו לפני.

:wink:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
כתבה מאד נמוכה. גועל נפש.

זו הרמה הרגילה. רק שיש כשרון כזה, לכתוב את הדברים כך שמי שלא בקי יחשוב שהכתבה רצינית. רק כשאנחנו רואים כתבה על נושא שאנחנו מתמצאים בו, פתאום אנחנו שמים לב לרמה הנמוכה.

דני

• תוכן חדש...