Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עיתונאי רכב נתפס על 190 קמ"ש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה שכן, מגעיל אותי מאד. כתבה מאד נמוכה. גועל נפש.

מה אתה מצפה מישראל היום?

ברור לי שהוא יחטוף אבל אני רק מקווה שלא יחטוף חזק מידי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל פעם שזה קורה מתחיל ציד מכשפות כנגד התרבות המוטורית בארץ. זה קצת אבסורד, כי עוד לא הביאו את התרבות ההזו. כלומר, היא לא ממש קיימת. אולם, זה לא מונע מהעיתונות/ממשלה/אור ירוק להנל נגדה מאבק טיפשי ויקר. בכסף המיותר שהושקע יכלו כבר להקים 2-3 מסלולים ראויים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מה שהיה נכון מבחינתו להגיד כשעצרו אותו זה "מה?! הגרוטאה הזו לא עברה את ה-200?!"

אתה צריך לחשוב טוב מה תגיד כשאתה יודע שהולכים לצטט אותך :evil::lol:

פורסם

שיחטוף בדיוק כמו שכל אחד אחר היה חוטף.

אני לא רואה סיבה להחמיר לו את העונש בגלל שהוא כתב רכב או להקל כי הפרנסה שלו תלויה ברשיון.

הוא היה צריך לחשוב על זה לפני שהוא נסע 190.

ו190 זה רק חימום קל בשביל היגואר הזו :-D

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
כל פעם שזה קורה מתחיל ציד מכשפות כנגד התרבות המוטורית בארץ. זה קצת אבסורד, כי עוד לא הביאו את התרבות ההזו. כלומר, היא לא ממש קיימת. אולם, זה לא מונע מהעיתונות/ממשלה/אור ירוק להנל נגדה מאבק טיפשי ויקר. בכסף המיותר שהושקע יכלו כבר להקים 2-3 מסלולים ראויים.

מסתבר שזו השקעה מכניסה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מי זה נ.ר קיבינימט?:evil:

מזכיר לי את שנות ה 80 העליזות שכל רוכב אופנוע היה עבריין, רוצח וסוטה מין בפוטנציה.

אז לעורך של מוטו קראו ט.ש, לסגן שלו ג.פ. וכן הלאה והלאה...

פורסם
שיחטוף בדיוק כמו שכל אחד אחר היה חוטף.

אני לא רואה סיבה להחמיר לו את העונש בגלל שהוא כתב רכב או להקל כי הפרנסה שלו תלויה ברשיון.

הוא היה צריך לחשוב על זה לפני שהוא נסע 190.

ו190 זה רק חימום קל בשביל היגואר הזו :-D

190 זה לא בסדר בשום קנה מידה על כביש ציבורי.

הוא חגג, והוא יקבל את מה שמגיע לו.

לא יותר ולא פחות.

בהכירי את רמת הכתיבה שלו, ניכר שהוא לא טיפש ועשה את מה שעשה במודע שהוא מסתכן (ועוד בלי וולנטיין).

בסופו של דבר הוא לא רצח את ארלוזורוב.

עו"ד טוב וכמה כרטיסי חופשי חודשי אחרי זה, והוא ישכח מזה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
190 זה לא בסדר בשום קנה מידה על כביש ציבורי.

זה פשוט טקסט לא נכון, לא יודע אם במודע או שלא במודע, אבל כתבת פשוט שטות

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
זה פשוט טקסט לא נכון, לא יודע אם במודע או שלא במודע, אבל כתבת פשוט שטות

פרט ונמק בבקשה, מדוע אשתי, שהכשרת הנהיגה שלה מסתכמת בשעורי נהיגה "רגילים" ונוהגת נהיגה מנהלתית כששני ילדי ברכב, צריכים לחלוק את אותו אספלט עם מישהו , שלמרות שהוכשר כנהג מירוצים, נוהג במהירות כפולה?

אתה בטוח שכשהם יפגשו היא תשכיל לפנות לו בצורה נכונה את הדרך? שהיא מספיק מיומנת כדי להתמודד עם טון של פלדה שמגיע אליה במהירות הזו? שהיא תדע לחזות מה המהלך הבא שלו ולהגיב בהתאם?

שלא נדבר על כך שהמהירות הזו אינה מתאימה לתנאי הדרך.

זה שהוא נהג מוכשר, לא אומר ששאר משתמשי הדרך מוכשרים כמוהו.

לא מדובר כאן על חריגה של 20-30% ממהירות התנועה בדרך. מדובר על מהירות של יותר מכפול מכך.

אין לכך הצדקה לדעתי.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

טוב מאוד שתפסו אותו.

במהירות של 190 קמ"ש מר אביבי מסוכן לא רק לעצמו אלא גם לנהגים אחרים שלא אשמים בזה שלמר אביבי אין שליטה עצמית.

שישלם את המחיר כמו כל עבריין תנועה אחר. לא יותר ולא פחות.

מי זה נ.ר קיבינימט?:evil:

ניצן רז, עורך הגה.

פורסם
פרט ונמק בבקשה, מדוע אשתי, שהכשרת הנהיגה שלה מסתכמת בשעורי נהיגה "רגילים" ונוהגת נהיגה מנהלתית כששני ילדי ברכב, צריכים לחלוק את אותו אספלט עם מישהו , שלמרות שהוכשר כנהג מירוצים, נוהג במהירות כפולה?

אתה בטוח שכשהם יפגשו היא תשכיל לפנות לו בצורה נכונה את הדרך? שהיא מספיק מיומנת כדי להתמודד עם טון של פלדה שמגיע אליה במהירות הזו? שהיא תדע לחזות מה המהלך הבא שלו ולהגיב בהתאם?

שלא נדבר על כך שהמהירות הזו אינה מתאימה לתנאי הדרך.

זה שהוא נהג מוכשר, לא אומר ששאר משתמשי הדרך מוכשרים כמוהו.

לא מדובר כאן על חריגה של 20-30% ממהירות התנועה בדרך. מדובר על מהירות של יותר מכפול מכך.

אין לכך הצדקה לדעתי.

ולמה בגרמניה באוטובן גרטה אשתו של האנס (שמות בדויים) עם הגולף דור ראשון שלה ב-80 קמ"ש חולקת את הכביש עם יורגן שיש לו פרארי FF ונוסע על 250 קמ"ש.

איך אתה החלטת שהמהירות לא מתאימה לתנאי הדרך? אתה היית שם? תפסיק לזרוק סיסמאות.

אני אגלה לך סוד, אם המהירות לא הייתה מתאימה לתנאי הדרך, היגואר הייתה מטפסת על עץ או עפה לתהום, במקרה הכי טוב היא הייתה נכנסת בגדר בטיחות או עפה לחול, בכל מקרה היא לא הייתה ממשיכה בנסיעה על הכביש, שם להזכירך היא נעצרה.

מה רלוונטי שאר משתמשי הדרך? מי שנוסע כחוק בצד ימין לא נתקל בשום בעיה, ובכביש שבו נתיב אחד לכל כיוון והוא אינו פנוי - הוא אינו יכול לנסוע 190 קמ"ש.

אז קשה כשהמציאות מתנגשת עם הסיסמאות, אבל אם בוחנים את המקרים לפרטי פרטים האמת מתגלה.

ובסופו של דבר - על אותו משקל אני יכול לשאול למה אני צריך לחלוק את הכביש עם משאית כלשהי שנוסעת 50 קמ"ש.

טוב מאוד שתפסו אותו.

במהירות של 190 קמ"ש מר אביבי מסוכן לא רק לעצמו אלא גם לנהגים אחרים שלא אשמים בזה שלמר אביבי אין שליטה עצמית.

שישלם את המחיר כמו כל עבריין תנועה אחר. לא יותר ולא פחות.

ואיך אתה הגעת למסקנה הזאת שהוא מסכן נהגים אחרים?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...