Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי "בעיה" ברכב מסוג מזדה 6, 04.

מדי פעם ובעיקר כשאני נוסע אם מזגן בזמן עמידה ברמזור המחוג תורים יורד ממש טיפה באיזה ס"מ אחד

ואחרי שבריר שנייה הרכב מתחיל לרעוד די חזק! אחרי כמה שניות לפעמים זה שוב עולה בס"מ אחד והרעידות נרגעות.

* לא יודע אם זה קשור אבל חשוב לי לציין שיש ברכב 4 פלגים יקרים וחדשים מסוג אירידיום!

(כך שניתן לשלול שזה פלגים, כי הבעיה הייתה גם לפני וגם אחרי)

מישהו יכול לתת לי כיוון מה הבעיה?

תודה רבה!

תן לה לשתות לך ת'שוקו בתוך דירה שכורה :oops:

פורסם

לא, אני לא ודע מה זה "סורק תקלות"

אם לומר את האמת אני בור בקטע של תקלות רכב בגלל זה אני מחפש כיוון למקור הבעיה.

פורסם

חדרה.

אתה מכיר מקום שמבצע את זה באיזור שלי? וכמה בדיקה כזו עולה?

תודה.

עריכה: עשיתי גוגל בנושא והדברים מדברים על ניקוי מצרעת, חוטי הצתה, ניקוי מנוע צעדים, וברז וואקום.

מה מכל אלו הכי סביר לרכב שלי?

פורסם
חדרה.

אתה מכיר מקום שמבצע את זה באיזור שלי? וכמה בדיקה כזו עולה?

תודה.

עריכה: עשיתי גוגל בנושא והדברים מדברים על ניקוי מצרעת, חוטי הצתה, ניקוי מנוע צעדים, וברז וואקום.

מה מכל אלו הכי סביר לרכב שלי?

דבר איתי בפרטי אני גם מחדרה ויש לי סורק שיוכל להוציא אצלך קודי תקלה אם קיימים.

פורסם

צריך לבדוק את התושבת מנוע הימנית, כאשר היא "שוקעת" עם הזמן (התושבת פשוט נמעכת) והיא לא מבצעת את ספיגת הויברציות שמתחזקות עם הפעלת המזגן.

כאשר המדחס נכנס לפעולה יש שינוי קטן בסל"ד ולכן זה תקין.

במידה וצריך תושבת מנוע להתקין רק מקורי בלבד!.

ישנה עוד תושבת מנוע תחתונה "תושבת משקפיים" שתומכת במנוע בין המנוע לגשר אם היא פגומה אז תרגיש ברכב בעיטות בזמן שילוב הילוך D/R ובין מעבר ההילוכים, ובמקרים קיצוניים גם רעידת בזמן עמידה במקום.

בכל מקרה התושבת הימנית משפיעה מאוד וכמו שאמרתי מחליפם למקורי בלבד, למרות מחירה הגבוה(כ900-1200ש"ח), יש חליפיות ב200ש"ח אל תתפתה חבל על הכסף.

אם הבעיה הייתה קשורה למערכת ההצתה/הזרקה מיד הייתה נדלקת לך נורת "בדוק מנוע" כתומה עם ציור של מנוע, דולקת קבוע או מהבהבת.

פורסם

עדכון: אתמול בדיוק כמה שעות אחרי שפתחתי תנושא פה עשיתי נסיעה לעיר ולא האמנתי איזה החמרה קרתה תוך יום!

בעמידה ברמזור כשאני לוחץ על הברקס הברקס רועד בצורה מטורפת וההגה רועד בקפיצות מטורפות!!!

אחרי חצי שעה באתי להניע והרכב "השתעל" קצת עד שהניע...

מה אומרת ההחמרה? הזו זה ממש מלחיץ!

פורסם

כדאי להתחבר לסורק ולברר מדוע סיבובי המנוע לא יציבים .

מוסך טוב יכול מנסיון לזהות את הבעיה ( וברכב שנת 2004 - יש כבר ניסיון )

יש לבדוק את תושבות המנוע כמו שרשמו -

נ.ב - אצל חזי דלאל במסגר בת"א 03-5619992 המחיר למקורי סביר ,

עד כמה שזכור לי כ 550 ש"ח לתושבת הימנית שבד"כ קורסת ראשונה, וקשה למצוא חליפי איכותי למאזדה 6 .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...