Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עלויות טיפול לפיז'ו 207

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

עלויות הטיפולים לא גבוהות במיוחד וכדאי לשים לב שברוב דגמי פיג'ו עושים טיפול כל שנתיים ולא כל שנה. כלומר, יכול להיות שהטיפול יקר פי 2 מטיפול ברכב שאינו צרפתי, אבל כיוון שעושים רק חצי מהטיפולים המחיר יוצא אותו הדבר. כמובן שמומלץ לבצע החלפת שמן מנוע לפחות פעם בשנה, למרות הוראות היצרן, אבל זה כבר משהו אחר.

בכל מקרה, עלות הטיפולים די ממוצעת ברכב הזה.

פורסם

אני בעלים של רכבים מתוצרת PSA מאז ומתמיד והרכב הנוכחי הוא החמישי במספר.

הטיפולים ברכבים במוסכים המורשים הם יקרים. אין לזה מילה אחרת שאפשר לקרוא לזה.

רכבים שעושים טיפול פעם בשנתיים זה גימיק, ולא רק, כמעט תמיד מזיק לרכב. כל הרכבים שלי טופלו טיפ טופ וברובם במוסכים מורשים.

306 2001: בטיפול הראשון שביצעתי במורשה עשיתי טיפול גדול שכלל החלפת כל הפילטרים ופלאגים. 1000 ש"ח לדעתי זה יקר. לא הוחלפו בלמים. וזה בשנת 2007.

307 2004: טיפול 30,000 (שביצעתי בעצם כל 15,000) קטן - ללא החלפת פילטר מזגן ואוויר בשנת 2009 עלה לי קרוב ל-1000 שקל. לדעתי לא מוצדק.

כאשר טיפלתי בין הטיפולים במורשה במוסך שלי עלי להחליף שמן 50 שקל (במוסך מורשה משרד התחבורה בלבד) חלקים רכשתי מהיבואן. 2 טיפולים כאלו היו.

2011: טיפול טיימינג מלא, ועוד בהנחה של טיפול קיץ עלי לי 2500 ש"ח. יקר לכל הדעות.

ברכב הנוכחי, C3 פיקאסו: החלפת שמן ופילטר מזגן, 15,000 ק"מ - 700 ש"ח במבצע קיץ של שנה שעברה.

בשבוע שעבר טיפול שני שכל החלפת כל המסננים ושמן, 30,000 עלה לי 1,230 ש"ח. זה לאחר שפילטר מזגן הזמנתי והחלפתי בעצמי. קיבלתי הנחה במועד התשלום ולכן זה המחיר.

כאשר אני עושה את החשבון, בטיפול האחרון, אם הייתי רוכש את החלקים בעצמי הייתי חוסך בסביבות ה-300 שקל, עבודה הייתי יכול לעשות במוסך אחר ולצאת בסכום של 800 שקל. לצערי אני באחריות יצרן ולא רוצה לשחק באש.

אז לדעתי המחירים יקרים, כדאי מאוד להתמקח על המחירים ולבקש כמה הצעות מחיר לפני שמחליטים היכן לטפל.

איזה שנה הרכב שלך? עדיין באחריות יצרן? אם לא אני ממליץ ללכת לא למוסך מורשה.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

הרכב הוא שנת 2008. אני מעוניין לקנות אותו, ולכן שאלתי על עלויות הבדיקה.

ידוע לי (בדקתי) כי הוא עבר את כל הטיפולים שלו במוסך מורשה, האחרון שלו היה טיפול גדול (90,000 ק''מ).

האם יש טיפולים חד פעמיים כפופים לק''מ ולא לשנים? (למשל - החלפת רצועת טיימינג)?

ובכל מקרה - אני מתלבט בינו לבין קליאו אותה שנה. ידוע לי שגם ברנו העלויות גבוהות, אם כי לא כמו בפיז'ו.

תודה!

פורסם

העלויות ברנו דומות מאוד עד זהות לעלויות בפ'זו.

לא הייתי מיחס להפרשים חשיבות רבה.

ב 207 1.6 יש שרשרת טיימינג שלא אמורים להחליף אותה באופן יזום.

פורסם

עקרונית, צריך לבדוק את המתיחה של השרשרת ולפי המצב להחליט אם צריך להחליף או לא.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...