Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ירידת אוויר בצמיגים חדשים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

רציתי להתעייץ אתכם בנושא הצמיגים, לפני חודש ימים רכשתי צמיגים חדשים כאשר מילאתי אותם על 32.

היום אחרי חודש בכל ארבעת צמיגים בעת שהתחלתי לנפח אותם ראיתי שאוויר מתחיל מ29.

האם זה טוב או רע שתוך חודש אוויר ירד כך?

* לרוב נוסע בעיר ופעם פעמיים מחוץ לעיר ובחודש הזה עשיתי גם נסיעה אחד של 300 ק"מ.

תודה לכולם. :wink:

פורסם

תקין ועוד איך.בודקים אוויר כל שלושה שבועות בערך, שבועיים וחצי, וממלאים שהצמיגים קרים ולפני נסיעה ולא אחרי נסיעה.

אתה גם יכול לבדוק כל שבוע, אבל לא נראה לי שירד משהו בשבוע.

פורסם

מנסיון עיקר האבדן הוא בשבוע הראשון לאחר הניפוח. אני ממלא 35PSI, אחרי שבוע-שבועיים או שלושה מוצא בין 32-33 בכל הצמיגים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם הנסועה אינה חריגה - אלפי ק"מ בחודש, נסיעות כסח, נפילות לבורות, פגיעה במדרכות - לא אמור לקרות בתדירות כזו.

לפחות כך זה אצלי, מאז ומתמיד.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

האם ניפחת היום באותה תחנה?

אם מדדת לחץ בתחנה אחרת, בהחלט ייתכן שיש הבדל בכיול הקריאה בין 2 תחנות, ואם בכל ארבעת הצמיגים אותו לחץ - לא נראה שיש בעיה.

עדיף לבדוק לחץ עם מד לחץ שלך בצמיג קר, ולא במכשיר בתחנה, בטח לא בתחנות שונות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

קשה לדעת. לא מדובר על אבדן לחץ דרמטי מדי, ואי אפשר לדעת מה היתה ההשפעה של דיוק המדיד במשאבה או של חימום הצמיג. להבא, הקפד על הדברים הבאים:

קנה מדיד לחץ אישי ("עט" שעולה מספר שקלים) - הוא יהיה אמין ומדויק יותר.

בדוק לחץ אויר פעם בשבוע, מקסימום פעם בשבועיים - לא פעם בשלושה שבועות.

בדוק לחץ בצמיגים כשהם קרים (לא בשיא החום ולא אחרי נסיעה)

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...