Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לעשות פוליש אבל בגלל הרעש שעושה המכונה (g220v2 ) , אני לא אוכל לעשות בבוקר כי

השכנים יתעצבנו . במקרה הטוב הם יעירו מהחלון , ובמקרה הרע הם יתקשרו לעירייה על רעש .

אני יודע שאסור לעשות רעש בין 23:00 - 7:00 בבוקר , ב7:00 כבר מתחיל להיות מואר והשמש

יוצאת כך שאין לי כול כך זמן לעשות את כול התהליך מתחילתו ועד סופו . ( אני מדבר על לעשות כול יום חלק אחר )

בעקבות זאת , אני חשבתי לעשות את זה אחר הצהריים-בערב כשהשמש מתחילה לשקוע .

הבעיה שאחרי שהשמש שקעה , החניה מוארת קלות על ידי תאורת רחוב אבל אפשר להגיד שחשוך .

בגלל זה חשבתי אולי להיעזר בפנס או משהו שיאיר לי ויעזור לי לעשות את העבודה .

יש לכם המלצות לפנס ?

יש לי את הפנס - תאורה הזה:

http://www.gadgetshop.co.il/items/hummer_17led_flashlight.php

מה אתם אומרים עליו?

תודה

פורסם

הפנס הזה מעולה, יעיל, ירוק וחסכוני, נגיש, טוב לרכב שנתקע בחשכה או לפיקניק רומנטי בים.

אבל בשום פנים ואופן אל תסתמך עליו או אחד כמוהו כשאתה עושה טיפול דיטיילינג.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

בעיה של כולנו.

אם היה לי מקום סגור הייתי מיישם עכשיו Black Light ומעליו מנזרנה בשילוב ווקס קראנובה של Dodo

ולא כותב כאן בפורום -במיוחד שיש לי חופש לשם שינוי. כוח ליער (למי שמבין על מה מדובר) אין לי.

אגב למה לא ליישם בשעות הבוקר/צהריים? זה רעש זמני.

בכל אופן נסה ללכת ליעקב אלטר -תקבל מקום בעלות לא גבוהה

יעוץ בשלב העבודה ולא תפריע לאף אחד. (קשה לבצע עבודות דיטיילינג במקום לא נוח)

http://www.turbomagazine.co.il/category/alt-design-%D7%A1%D7%93%D7%A0%D7%AA-%D7%94%D7%A2%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%91-%D7%94%D7%90%D7%A7%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%A1%D7%99%D7%91%D7%99%D7%AA-%D7%A9%D7%9C-%D7%99%D7%A2%D7%A7%D7%91-%D7%90%D7%9C%D7%98%D7%A8

פורסם

הלוואי והיה לי מאיפה לגרד כסף בשביל להשכיר לכמה שעות מקום אבל אין לי .

אני גם מתחזק אקווריום ריף , גם קונה חומרים לרכב , יוצא מלא כסף שאני מבזבז בחודש .

נסתפק עם התנאים כמו שיש , אין מה לעשות .

הרבה דיטיילרים עובדים תחת השמש ( לא ספציפית בישראל ) , כנראה שיש להם טכניקת עבודה

שעובדת אצלם .

חבל שאנחנו לא רואים מוצרים מכימיקל גייז וממגווירס , חומרי פוליש שאפשר לעבוד איתם תחת שמש .

פורסם

יש ווקסים מסויימים שאפשר,למשל איזה ווקס פשוט של SONAX.

אני לא רואה מישהו שמספיק רוצה מקום עם צל ולא מוצא , מקסימום תסע 5-10 דקות אבל תמיד יש,תשאל חברים או משפחה...

Miata ND2

פורסם
יש ווקסים מסויימים שאפשר,למשל איזה ווקס פשוט של SONAX.

אני לא רואה מישהו שמספיק רוצה מקום עם צל ולא מוצא , מקסימום תסע 5-10 דקות אבל תמיד יש,תשאל חברים או משפחה...

אני מדבר על פוליש עם מכונה שזה אין ברירה , ואני אצטרך להתפשר אם זה מוקדם בבוקר או בשעות הצהריים המאוחרות.

הרי אני לא אמצא צל עם נקודת חשמל :-).

פורסם

תתפלא,יש המון קירות בחניות של בתים עם נקודות חשמל, יש אחת אצלי.

מאיזה איזור אתה,אני מכיר כמה מקומות מוצלים שיש בהם נקודת חשמל באזור השרון והמרכז.

אגב, מוקדם בבוקר גם כאלה שיש להם את כל התנאים לעשות בצהריים מעדיפים לעשות (בבוקר), נעים יותר לעבוד,לפני השעה 7 תעשה פינישים אחרונים (שטיפה ופלסטלינה) ככה שב 7 בדיוק תתחיל את הפוליש,לא חם בשעה הזאת והקרני שמש לא מחממות את הפח.

Miata ND2

פורסם

תראה יש לך כמה אפשרויות:

1. לקום ב5:00 בבוקר, קם שוטף פנים ידיים מצחצח שיניים,עושה צרכים ,עושה קפה/נס ,כבר 5:40

ב5:50 כבר יש אור מואר בהחלט ואתה כבר יכול לגשת לעבודה עד 8:15 תלוי איזה זווית אתה,אחרי 8:15 אתה כבר מזיע כמו לא יודע מה, ואתה לא יכול לחיות.

2. זה להתחיל לעבוד בשעה 18:40 מזג האוויר טוב , אפשר להתחיל לעבוד עד 20:00 בערב ,עם משכת יותר מי שמונה בערב

תוכל להרכיב פרוז'קטור מסוג מטל הלייד ,זה תאורה לבנה וקרה לא מחממת כמו הפרוז'קטור הצהוב המוכר תוכל להמשיך לעבוד עד21:00 .

יותר מי זה ,הלחות תפריע ,האוטו כל הזמן ירגיש רטוב ,וזה לא נוח ,כי אתה עובד במקום פתוח ,במקום סגור אין בעיה לעבוד 24/7 .

בהצלחה.

רק שתדע שאני דיטיילינגר

דיטיילינג + דיטיילר = דיטיילינגר :vamp:

פורסם

לעבוד תחת השמש ישראלית זו טעות פ-ט-א-ל-י-ת , הפח מגיע לטמפ' גבוהות של 70-80 מעלות.

יחד עם פד שמייצר חיכוך גבוה אתה פשוט טגן את הפד שלך והחומרים ייתבשו לך במהירות.

שלא נדבר על זה אתה תצלה בשמש כי זה עבודה שדרושת המון מאמץ.

בערב נוצר טל על הפח , לא חושב שכדאי לעבוד על הרכב כשהוא לח.

ולגבי תאורה, אך ורק פרוג'טור. לא פלורסנט לא מנורת ליבון ולא תאורת רחוב , שלושת אלה לא מצליחים "להוציא" את הסווירילים החוצה כמו פרוג'קטור. זה כמעט לעבוד על עיוור.

תדבר עם יעקב אלטר אני יודע שהוא מארח דיטיילרים תמורת תשלום. (אולי זה לא גבוה כמו שאתה חושב , אני לא יודע כמה זה עולה).

פורסם

הבעיה שהבחור מבאר שבע והסטודיו של יעקב באיזור המרכז...

תנסה למצוא שטיפה עם צל באחת מתחנות הדלק לשלם להם כמה פרוטות כדי לתפוס שם חניה תחת הצל ולעבוד על הרכב .

Miata ND2

פורסם

תמצא חניה תת קרקעית עם נקודת חשמל או חנייה מקורה בבית קרקע.. תשאל אפילו חברים שלך שגרים או מכירים מישהו שגר בבניין עם חנייה תת קרקעית/מקורה שיפתחו לך את השער לחניה.

ולגביי תאורה אני מסכים עם השאר או פרוג'קטור או מנורת ליבון 100w ומעלה כך קרני האור נופלים על הפח ומשאירים סווירלים ושריטות חשוכות וניראות לעין.

אם אין נקודת חשמל תמצא גנרטור ושים אותו רחוק ככל שאפשר כדי שהרעש והגזים מהאגזוז לא יפריעו לך בעבודה.

• תוכן חדש...