Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוספים לגוגל כרום.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם,

אני מעוניין להתקין את התוספים של adblock לדפדפן, אבל כשאני לוחץ התקן ומופיע לי המסך של האישור, קופץ לי מסך המורה על שגיאה וכותב : " Could not create download directory " ומופיע לי מתחתיו " טען מחדש" ו "סגור "

האם למישהו יש פיתרון?

עריכה : השגיאה הנ"ל מתרחשת בהתקנת כל תוסף ולא רק בתוספים של adblock.

פורסם

תבדוק בהגדרות של כרום מה התיקיה אליה הוא מוריד קבצים.

כשאתה נכנס לאתר פורנו ומוריד סרט, לאיזו תיקיה הוא מוריד את הסרט? את זה תבדוק בהגדרות של כרום.

בכרום תלחץ על שלושת הקוים האלה ושם על settings, רד למטה בחלון של האפשרויות ותלחץ על show advanced settings.

רד עוד למטה בחלון ותראה שם מה הנתיב של התיקיה בסעיף downloads, יש מצב שזה יהיה ריק בכלל ותצטרף לתת לו נתיב.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
תבדוק בהגדרות של כרום מה התיקיה אליה הוא מוריד קבצים.

כשאתה נכנס לאתר פורנו ומוריד סרט, לאיזו תיקיה הוא מוריד את הסרט? את זה תבדוק בהגדרות של כרום.

בכרום תלחץ על שלושת הקוים האלה ושם על settings, רד למטה בחלון של האפשרויות ותלחץ על show advanced settings.

רד עוד למטה בחלון ותראה שם מה הנתיב של התיקיה בסעיף downloads, יש מצב שזה יהיה ריק בכלל ותצטרף לתת לו נתיב.

אני לא יודע מה איתך אבל אני לא מוריד סרטי פורנו.

בקשר לתוספים, עזרת לי תודה.

אופיר

• תוכן חדש...