Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב!

זה המקרה: חניתי מאחורי שברולט סוונה ישנה ומפורקת להפליא, בעלת חלון אחורי מושחר. הנהג שלה נתן רוורס ופגע לי במכסה מנוע ובסמל שעליו. לא לקחתי פרטים, מפני שהנהג הוא אביו של הפר״ח שלי, לו נתתי את הנשמה חצי שנה. הוא אמר לי לתקן את הרכב והוא יחזיר לי את ההוצאות. אני האמנתי.ההחלטההאם זו יותר טיפשות או תמימות, נתונה לעינכם השופטות. ההמשך צפוי. הבטחות, סינונים. גם ביקורי פתע שערכתי בבית לא עזרו. בידי מספר הרכב. בביטוח אמרו שעלי לגשת למשטרה, לקבלץ פרטים, ואז להגיש דרך טופס שאקח בביטוח תביעה בבית המשפט מסוג תביעות קטנות.

סכום התיקון היה 850 ש״ח.

עד כמה אוכל להצליח להחזיר את הכסף והאם יש צעדים מיוחדים שבהם עלי לנקוט?

תודה.

"כל מעשנו בחיים נובעים רק מאינטרסים"

פרידריך ניטשה

האינטרס שלי הוא להעזר באנשים ולעזור להם.

:lol:

• ספונסר פורום
פורסם
ערב טוב!

זה המקרה: חניתי מאחורי שברולט סוונה ישנה ומפורקת להפליא, בעלת חלון אחורי מושחר. הנהג שלה נתן רוורס ופגע לי במכסה מנוע ובסמל שעליו. לא לקחתי פרטים, מפני שהנהג הוא אביו של הפר״ח שלי, לו נתתי את הנשמה חצי שנה. הוא אמר לי לתקן את הרכב והוא יחזיר לי את ההוצאות. אני האמנתי.ההחלטההאם זו יותר טיפשות או תמימות, נתונה לעינכם השופטות. ההמשך צפוי. הבטחות, סינונים. גם ביקורי פתע שערכתי בבית לא עזרו. בידי מספר הרכב. בביטוח אמרו שעלי לגשת למשטרה, לקבלץ פרטים, ואז להגיש דרך טופס שאקח בביטוח תביעה בבית המשפט מסוג תביעות קטנות.

סכום התיקון היה 850 ש״ח.

עד כמה אוכל להצליח להחזיר את הכסף והאם יש צעדים מיוחדים שבהם עלי לנקוט?

תודה.

תראה יל תרגיש רגשי אשמה, הייתי נוהג כמוך.

לפעמית צריך לתת צאנס לאנשים שמקירים, כנראה שהוא לחוץ כרגע תנסה להציע לו לשלם במספר תשלומים, אם עדיין תזהה שהוא מתחמק, פנה למשטרה לקבל פרטים ותראה לא שהגשת תלונה אולי זה יזיז לו, אגב אישתו יודעת מהמקרה לפעמים שווה לערב את הנשים, בטח במקרה כמו שלך.

בהצלחה.

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם

לא הוא ולא אשתו לא משתפים פעולה. אבל השאלה היא איך עלי להתנהג בתהליך המשפטי. אני לא מתכוון להוציא כסף על עורך דין על טביעה של 850 ש"ח. איך להתנהג? איזה מסמכים להציג בבית המשפט אם אכן יהיה משפט?

תודה.

יעקב.

"כל מעשנו בחיים נובעים רק מאינטרסים"

פרידריך ניטשה

האינטרס שלי הוא להעזר באנשים ולעזור להם.

:lol:

פורסם

אתה לא צריך עורך דין, מדובר בתביעות קטנות.

בעיקרון לתביעה אתה צריך את הקבלה על הטיפול +תיעוד שהגשת תלונה במשטרה.

לרוב גם צריך דוח שמאי.

במקרה שלך קצת בעייתי להוכיח את האשמה (כיוון שהפגיעה שלך מקדימה). הייתי מנסה בכל זאת להתקשר, אולי דרך הילד ולהקליט שיחה שבה הוא מודה באשמה.

אבל לומר את האמת, 850 זה לא נזק רציני. כיוון שאתה מכיר, פחות או יותר, את הנהג הפוגע, הייתי מצטרף להמלצה של אלי ומציע לו לפרוס לתשלומים, תוך כדי רמיזה שאם לא תהיה לך ברירה תלך לבית משפט ושם הוא מן הסתם יצטרך לשלם יותר (נזק+הוצאות משפט+החזר על הפסד יום עבודה וכו').

• תוכן חדש...