Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני בחור בן 19 עם ותק של שנתיים על הכביש, שמתכנן לקנות אוטו. כעקרון יש לי את הכסף הנחוץ למשימה הזו וכבר בחרתי את האוטו. כאשר התייעצתי עם חברת הביטוח של ההורים לגבי ביטוח לרכב הציעו לי הצעה של כ 6000 בשנה(חובה ומקיף ). אני בתור חייל, אין לי סכום כזה. השאלה שלי כזאת: איך שלחלק מן האנשים הביטוח עולה 2000 ושלי כפול פי 3?? ממה מושפע הביטוח בהתאם לרכב (האוטו חדש מהחברה,סוזוקי אלטו אוטומט) ?? ואיפה כדאי באמת לבטח את האוטו. באמת הודה על העזרה....

פורסם

ביטוח זה סיכון מגולם לכסף, לכל חברה יש את מאגר הידע שלה שעליו היא מבססת הערה לגבי הסיכון לבטח אותך,

ככל שאתה צעיר יותר ובעל מעט ותק כנהג, המצב הוא לא לטובתך,

סוג הרכב גם משפיע מאד, עד כמה הוא גניב, מחיר הרכב גם משפיע ישירות על גובה הפרמיה.

אז תן לי להבין, יש לך 60,000 לקנות רכב אבל אין לך 6,000 לביטוח?

פורסם

2000 שקל זה נשמע הגיוני לביטוח חובה + צד ג'.

6000 זה נשמע הגיוני לנהג חדש וצעיר לביטוח חובה + מקיף (הכולל גם צד ג').

לא כל אוטו משתלם לבטח בביטוח מקיף, אבל החובה הוא כמובן חובה, והצד ג' זה לא המקום הנכון לחסוך בו.

אבל אוטו חדש מהחברה מאוד רצוי לבטח במקיף

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אדם בן 35, עם ותק נהיגה של 15 שנה, ללא תאונות ישלם כ 3,500 ש"ח מקיף וחובה.

נהג צעיר ישלם כפול.

אין כזה דבר, ביטוח חובה+מקיף ב 2000 ש"ח, כאשר רק חובה עולה 1,400 ש"ח.

החזקת רכב זה לא רק קנייתו. תצטרך לקחת בחשבון ביטוחים, טסט, טיפולים, דלק.

לכן, מי שאינו עובד באופן קבוע לא יכול להחזיק רכב.

ממליץ לך לעשות חושבים. ברור שאתה רוצה, אבל אתה חייל ללא משכורת כלשהי.

ההורים שלך מוכנים לממן הוצאות רכב נוסף?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כל עוד אתה בן פחות מ21 הוותק שלך לא ממש משנה. 6000 זה מחיר סביר לרכב חדש מהניילונים, ולנהג בגילך. אם אתה לא יכול להחזיק אותו, אז יש לך שתי האפשרויות. או שההורי יחזיקו אותו בשבילך, או לוותר על הרכב.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...