Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי היום בעיתון השכונתי בסיפור מוזר.

בעלת רכב שהכניסה את רכבה לתיקון במוסך קיבלה הודעה מבעל המוסך שהרכב נגנב.

הגברת הגישה תלונה במשטרה והם מצידם פתחו בחקירה.

התברר שבעת הגשת התלונה הרכב לא היה בבעלותה, דבר שלא היה מובן לה.

המשטרה שלחה צוות לביתו של "בעל הרכב" החדש והתגלה דבר מעניין:

בעל המוסך שהוא חבר של הנ"ל, והרכב הושאר כשרשיון הרכב והנהיגה של הגברת נמצאים ברכב.

בעל המוסך קרא לחבר שלו, שגנב את הרכב, צבע אותו, זייף ייפוי כוח של הגברת והעביר את הרכב לבעלותו.

כך יוצא שהרכב שלו כדת וכדין.

לאחר חקירות ועימותים של בעלת הרכב עם הגנב נתגלה הסיפור, והרכב הושב לבעליו. בצבע אחר, אבל הושב.

אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק. נשמע כמו מתיחה.

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

דן שילון?

יש מידע מה עשו לאותו בעל המוסך?

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

סיפור הזוי, אבל יש ממנו לקח ברור - לא משאירים את הרשיונות בתא הכפפות.

אני כבר לא מדבר על בחירת המוסך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
דן שילון?

אתה מתכוון ליגאל שילון...

דן שילון זה ההוא עם המעגל.

מה שאותי מעניין זה איך הם חשבו לצאת מהסיפור הזה נקיים?

פורסם

אני הולך רחוק יותר - הרכב לעולם לא נמצא במוסך ללא השגחתי עליו, גם אם זה לוקח יום שלם.

אחרי שהשחילו אותי בצ'מפיון אני יותר לא לוקח סיכונים עם שום בעל עסק - אמין ואדיב ככל שיהיה...

אני אומר רק חבל שהיא לא השאירה את הכרטיסי אשראי עם פתק קטן של כל הקודים גם בתא כפפות. בצמוד למפתחות של הבית, העסק ורשימה מסודרת של חשבונות הבנק ופרטים מזהים.

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

תמיהה - מוסך שמקבל רכב לטיפול, אין ביטוח לנזק/רעידת אדימה/גניבה/תאונה (אולי משאית החליטה לבדוק מה קורה אם נכנסים בבניין וכו'...?

הרי מוסך שנכנס אליו רכב יש אחראיות מסוימת, זה סוג של בייבי סיסטר על הרכב + טיפול.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם
אני הולך רחוק יותר - הרכב לעולם לא נמצא במוסך ללא השגחתי עליו, גם אם זה לוקח יום שלם.

אחרי שהשחילו אותי בצ'מפיון אני יותר לא לוקח סיכונים עם שום בעל עסק - אמין ואדיב ככל שיהיה...

אני אומר רק חבל שהיא לא השאירה את הכרטיסי אשראי עם פתק קטן של כל הקודים גם בתא כפפות. בצמוד למפתחות של הבית, העסק ורשימה מסודרת של חשבונות הבנק ופרטים מזהים.

יש לך את זה ביותר נסחף?

אישה מבוגרת(כנראה), כמו כל בעל רכב בישראל שהרכב בשבילו הוא לא יותר כלי להגיע מA לB, פשוט ישאיר את הרכב במוסך בלי דאגות, כולה רשיונות, זה אמור להיות ענין נורמטיבי. על כמה עוד מקרים כאלה שמעת ?

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

סיפור מוזר ואני בספק אם הוא באמת קרה. גם המקור המפוקפק, "עיתון שכונתי" לא תורם לתחושת האמינות. יותר נראה שמישהו כאן כנראה ניפח סיפור סתם בשביל ידיעה בעיתון. הרי לכל מוסך יש אחריות על המכוניות שבשטחו אלא אם כן מדובר במוסך חאפר ואז מי שמטפל שם באמת מגיע לו שיגנבו לו את האוטו. זה בדרך כלל עדיף מהטיפול שהוא יקבל.

פורסם

הסיפור מוכר לי ממקור ראשון.

מדובר על רכב שהוכנס לטיפול במוסך בשטחים.

אם זה הסיפור שאותו אני מכיר וקרה עד לא מזמן, אני מניח שהעיתון השכונתי הוא זמן מבשרת :) מכיר את בעלת הרכב.

ד"א, בעלת הרכב קיבלה רכב צבוע, גיר מתוקן, ועוד שלל דברים שהיו לא טובים ברכב תוקנו.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• תוכן חדש...