Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר רובוטי power shift

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רציתי לשתף את חברי הפורום בהתנסותי בגיר הנ"ל.

גיר רובוטי כפול מצמדים של וולוו-פורד בדומה לגיר dsg אלה שזה עם קלאץ רטוב בשמן.

אז ככה אני נוהג בוולוו S40 2010 עם הגיר הנ"ל ולהפתעתי הוא פשוט נהדר, העברת ההילוכים לא מורגשת כלל, צריכת הדלק משופרת ובכלל ממש נעים לנסוע בו.

אני ממליץ

פורסם

הייתה לי פורד פוקוס ל-4 ימים מהעבודה (הבעלים היה בחו"ל) ואני מאוד לא אהבתי את התיבה. היא רועדת במהירות זחילה ומאוד לא נעימה לנהיגה.

יכול להיות שהתיבה בפוקוס 2012 טרנד היא שונה?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
הייתה לי פורד פוקוס ל-4 ימים מהעבודה (הבעלים היה בחו"ל) ואני מאוד לא אהבתי את התיבה. היא רועדת במהירות זחילה ומאוד לא נעימה לנהיגה.

יכול להיות שהתיבה בפוקוס 2012 טרנד היא שונה?

הבעיה הזו התחילה גם בפוקוס שלנו לאחר כ- 28,000 קילומטרים. אם אני לא טועה, מה שהוחלף זה סט מצמדים ועכשיו הכל נפלא, לא רועדת בזחילה יותר.

פורסם

הגיר של הפוקוס שונה מהגיר המתואר כאן, בעל מצמדים ״יבשים״ מול ״רטובים״.

התיבה ה״רטובה" תוכננה למומנט הרבה יותר גבוה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

נכון , מכיוון שמנועי ה "אקו - בוסט " של המונדאו למשל, מספקים מומנט גבוה בפי 2 כמעט מהפוקוס. בגרסאת ה 1.6 כמובן, גרסאת ה 2 ליטר מספקת 20, אבל עדיין רחוק מאוד מה 30+ של המונדאו.

מן הסתם אלו סגמנטים שונים לגמריי וקטגוריות שונות.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום

אשמח לשמוע האם עד היום נתקלת בתקלות?

אני עומד לרכוש S80 T4 ומפחד ממה שקראתי ויודע על הגיר היבש בפוקוס.

תודה

פורסם
שלום

רציתי לשתף את חברי הפורום בהתנסותי בגיר הנ"ל.

גיר רובוטי כפול מצמדים של וולוו-פורד בדומה לגיר dsg אלה שזה עם קלאץ רטוב בשמן.

אז ככה אני נוהג בוולוו S40 2010 עם הגיר הנ"ל ולהפתעתי הוא פשוט נהדר, העברת ההילוכים לא מורגשת כלל, צריכת הדלק משופרת ובכלל ממש נעים לנסוע בו.

אני ממליץ

באיזה חברת ליסינג אתה עובד?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אין קשר בין הגיר בפוקוס לבין הגיר שמותקן בוולוו.

זה גיר שרץ שנים באמינות יחסית.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...