Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שדרוג מיד באס. נערך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליאור, למה אתה חושב שהם לא יתאימו לסט ?

אני חושב שדווקא הסאונד של המידים/מידבאסים של סקאנספיק די חם וקרוב למורל באופיו, מבחינת איכות ועוצמה- הוא יגיע לרמה של הSS עם מורל רק אם הוא יבנה תיבות לאילייט או משהו בסגנון.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ליאור, למה אתה חושב שהם לא יתאימו לסט ?

אני חושב שדווקא הסאונד של המידים/מידבאסים של סקאנספיק די חם וקרוב למורל באופיו, מבחינת איכות ועוצמה- הוא יגיע לרמה של הSS עם מורל רק אם הוא יבנה תיבות לאילייט או משהו בסגנון.

הסאונד ה"חם" בהחלט דומה אבל שונה לטעמי לחלוטין.ואני חוזר ומחדד-לטעמי.

המורל עם באס חם ועמוק והסקאנים גם אבל באס "אחר" ביתי,חם,עמוק,מלטף,ממלא.(להרגע.זה רמקולים לא בחורה...).דווקא יתרונו "יבלע" את שאר האלמנטים ויהיה שונה.

פותח השרשור מבקש תמיכה ובטחון להשקעה הזו בזוג אלמנטים שלא שמע ואינו יודע איך ישתלב בריכבו.קח בחשבון שהם יוגברו על CLASS D.

1500 שח לפני מיסים ומשלוח על זוג שאינו שמע..400-500 על תיקון ותוצאה כמעט חדשה של זוג אלמנטים שהבחור מכיר ואוהב ומאותה משפחה.

פורסם

+1 לליאור, ומחדד את נושא הנפח בגלל שמדובר פה על הסקאנים שהם הגרסא הביתית ולא אחת הגרסאות שיצאו לרכב האלמנט דורש נפח דיי נכבד אם אני זוכר נכון.

פורסם

חשבתי שהגבתי, כנראה לא שלחתי את התגובה.

מעבר לעניין הכספי שהוא בר משמעות, ה SS הם בכמה רמות טובים יותר ב- 3 חלקים מאשר ההייבריד, במידה ופותח השרשור אינו מתכוון לבנות תיבות לאילייט או להייבריד שלו.

לצורך השוואה ליאור, ההבדל בין ההייבריד לבין ה DLS שלך הוא גדול מאוד וגם ההבדל בין ה DLS לבין הSS הוא גדול, ולכן אני כלל לא מוצא מקום להשוואה בין הרמקולים, שנותנים תוצאה שונה לחלוטים, אם כי העניין התקציבי בההחלט הולם את הפערים ביניהם.

אין מה להשוות בעומק הבאס, עוצמתו, נוכחותו והסאונד הכללי לעומת הפיהוק המתמשך של ההייבריד/אילייט האנמיים והרעבים כפרות פרעה הרזות והדקות, אשר בולעים וואטים ללא היכר ובאס-אין. אם זה היה המגבר של יאיר לפיד הוא היה שואל: איפה הוואטים?! :) (הייתי חייב משפט אחד בשביל ליאור :)).

מה שכן- השילוב הטוב ביותר עם מורל יהיה מורל. אם לפותח השרשור יש את האפשרות לבנות תיבות בדלתות, או אם דיברנו על רמקולים בקטרים גדולים אז המורל 9" מתאים יותר לעבודה בדלת מאשר ההייבירד/ראילייט 6" הישנים.

אם האפשרויות של התיבות או רמקול בגודל סאב קטן לא באות בחשבון, האופציה הבאה הטובה ביותר היא ה SS, ששוב, חולקים במשותף חלק ניכר מהסאונד עם המורל, ולא מרחיקי לכת כמו הרץ, פוקאל וכיוצא בזה, וכבר שמענו שעטנזים קשים מזה אשר נשמעים טוב.

על פותח השרשור לקחת בחשבון שעל אף השיפור העצום שהוא יקבל במעבר החד בין ההייבריד ל SS, קיים הסיכוי שההרמוניה הטבעית בין הרכיבים תיעלם, תפחת או שתהיה קשה יותר להשגה.

אגב- כל מה שאמרתי תקף לגרסה הביתית, שנשמעת נהדר בדלת, הלוואי וכל הרמקולים הייעודיים לרכב יישמעו כך ויחזיקו מעמד כמו שהיא מחזיקה בתנאי מזג האוויר הקיצוניים שלנו

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
איפה הוואטים? אהבתי!

ראם, סרול פחות או יותר סיכם כמעט שעה של שיחה, בהודעה אחת.

תיבות בדלתות אני לא יבנה,

נראה לי שאחרי הכל אני ילך על ה scan speak .

תודה רב. לכולם:).

פורסם

מבחינת סאונד, אתה לא יכול ליפול כאן, אחת הבחירות הכי טובות שניתן לעשות.

רק תדאג לשמור על הרכב הזה כמה שיותר רחוק מלחות ורטיבות - לעשות מגן מים בזמן התקנת הרמקול זה בהחלט רעיון חכם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מבחינת סאונד, אתה לא יכול ליפול כאן, אחת הבחירות הכי טובות שניתן לעשות.

רק תדאג לשמור על הרכב הזה כמה שיותר רחוק מלחות ורטיבות - לעשות מגן מים בזמן התקנת הרמקול זה בהחלט רעיון חכם.

סליחה על הבורות, אבל מה זה מגן מים?

פורסם
חשבתי שהגבתי, כנראה לא שלחתי את התגובה.

מעבר לעניין הכספי שהוא בר משמעות, ה SS הם בכמה רמות טובים יותר ב- 3 חלקים מאשר ההייבריד, במידה ופותח השרשור אינו מתכוון לבנות תיבות לאילייט או להייבריד שלו.

לצורך השוואה ליאור, ההבדל בין ההייבריד לבין ה DLS שלך הוא גדול מאוד וגם ההבדל בין ה DLS לבין הSS הוא גדול, ולכן אני כלל לא מוצא מקום להשוואה בין הרמקולים, שנותנים תוצאה שונה לחלוטים, אם כי העניין התקציבי בההחלט הולם את הפערים ביניהם.

אין מה להשוות בעומק הבאס, עוצמתו, נוכחותו והסאונד הכללי לעומת הפיהוק המתמשך של ההייבריד/אילייט האנמיים והרעבים כפרות פרעה הרזות והדקות, אשר בולעים וואטים ללא היכר ובאס-אין. אם זה היה המגבר של יאיר לפיד הוא היה שואל: איפה הוואטים?! :) (הייתי חייב משפט אחד בשביל ליאור :)).

מה שכן- השילוב הטוב ביותר עם מורל יהיה מורל. אם לפותח השרשור יש את האפשרות לבנות תיבות בדלתות, או אם דיברנו על רמקולים בקטרים גדולים אז המורל 9" מתאים יותר לעבודה בדלת מאשר ההייבירד/ראילייט 6" הישנים.

אם האפשרויות של התיבות או רמקול בגודל סאב קטן לא באות בחשבון, האופציה הבאה הטובה ביותר היא ה SS, ששוב, חולקים במשותף חלק ניכר מהסאונד עם המורל, ולא מרחיקי לכת כמו הרץ, פוקאל וכיוצא בזה, וכבר שמענו שעטנזים קשים מזה אשר נשמעים טוב.

על פותח השרשור לקחת בחשבון שעל אף השיפור העצום שהוא יקבל במעבר החד בין ההייבריד ל SS, קיים הסיכוי שההרמוניה הטבעית בין הרכיבים תיעלם, תפחת או שתהיה קשה יותר להשגה.

אגב- כל מה שאמרתי תקף לגרסה הביתית, שנשמעת נהדר בדלת, הלוואי וכל הרמקולים הייעודיים לרכב יישמעו כך ויחזיקו מעמד כמו שהיא מחזיקה בתנאי מזג האוויר הקיצוניים שלנו

1.אין כלל צל ספק שבקלים שהSS ברמה גבוהה יותר אבל יש כאן דברים "שליליים" של פותח השרשור כמו-אי בניית תיבות,מחיר וחוסר הכרות את המותג.מי ערב לכך שהוא יאהב אותם?

2.אהבתי את "איפה הוואטים!?". :lol:

3.שיפור הוא יקבל בוודאות אבל האם ההרמוניה תהיה "שלימה","נכונה" ו"מתאימה"?

4.:beerchug: אנחנו מסכימים על עיקרי ההסכם.

ולפותח השרשור.

תתחדש וספר לנו רשמיך.

בהצלחה,

ליאור

פורסם

מגן מים זה פשוט משהו שמכסה את הרמקול מלמעלה - מים שנכנסים לדלת, שלא יפלו לתוך גוף הרמקול.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ערב טוב לכולם, אחרי המון לבטים בסופו של דבר הוחלט ללכת על ה l8.

קניתי אותו מיד שניה במחיר שפשוט היה בילתי אפשרי לסרב, לקחתי בחשבון שההתקנה תהיה טיפה קשה.

מן הסתם שאני מתכוון לשים את המידבאס על הדיפון של הדלת, העניין הוא שבאיזור של הרמקול זה מצריך בנייה ממש גדולה.

בחלק הפנימי של הדלת יש שטח ישר, ז"א לא תהיה בעיה להלביש טבעת עץ על הפלסטיקה, לחתוך את הפלסטיקה (שתעבור חיזוקים והרבה) ופשוט להכניס את הרמקול, זה מקצר את העבודה ב 90 אחוז, השאלה היא האם ניתן לשנות את המיקום של המיד באס לחלק האחורי של הדיפון.

צירפתי תמונה, החלק שמסומן באדום זה החלק האחורי שאליו אני רוצה להכניס את הרמקול.

החלק שעליו מתלבש הדיפון פתוח, ז"א מבחינת עומק הרמקול יכנס.

תודה רבה לעוזרים.

IMG_1351.JPG

פורסם

האיזור המסומן ברוב הרכבים כבר נמצא מול המושב, זאת אומרת שאם תמקם שם את הרמקול הכיסא (או הגוף שלך) יחסום אותו, זה ממש לא טוב עם כמה שזה יקצר ויקל את העבודה.

תקן אותי אם אני טועה.

פורסם

תתחדש!

הסימון הזה לא טוב, מה שסימננו לפני זה עדיף, כמו שאמרתי לך זה עבודה, ותצטרך כמה שכבות של פיבר הרי שמדובר בבהמות, שיעשו הרבה מאד ויברציות, זה לא ייגמר בכשבת דיינמאט על הדיפון.

לדעתי, תעשה מה שהצעתי לך (מסומן בתמונה),בטל את התא כוסות , תבנה פוד עם פיבר, חיזוקים עם פיבר לדיפון (הרבה, מסה וקשיחות), ותראה מה יוצא, יכול מאד להיות שזה יגרר לתיבות בסופו של דבר.

SCANSPEAK

פורסם

המקום שסימנת לא הכי מומלץ אלה אם אתה רוצה לשמוע חוליו איגלסיאס מה@#$.

בני האלמנטים האלו לא מיועדים לתיבות.

אם כבר תעשה להם בנייה מקדימה איפה שיושב הרמקול המקורי כולל להרחיב את הפתח בפח של הדלת.

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אהלן ישראל, כן אני יודע שהם לא מיועדים לתיבות, השאלה היא איך הדיפון יתמודד עם הווברציות.

תסתכל בתמונה, הוא קפץ אלי אחרי שהוא קנה אותם וסימננו בטוש איך הפוד אמור להיות, והסברתי לו איך לחזק אותו ואת הדיפון, ולקבע את צידו האחורי לפח הפנימי ע"מ לנסות לבטל את הוויברציות שהבהמות האלו ייצרו.

אני יודע שהיום הפודים בשלב דיי מתקדם, אולי הוא יעלה תמונות.

בעיה שאף אחד בצפון לא מתעסק עם זה.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...