Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי רעש דיי חזק מהאזור של האלטרנור והמדחס.

לקחתי את האוטו למוסך ואמרו לי שאחרי שהוא בידד את הרעש זה מגיע מהלאגר של המדחס. (הרצועה של המדחס והאלטרנטור היא אותה רצועה לפי מה שהבנתי)

בכל מקרה, הוא אמר לי שלאגר של המדחס יקר יחסית (700 שקל), לעומת הלאגר של האלטרנטור שעולה כ100 שקל.

השאלה שלי האם המחיר הזה נשמע לכם הגיוני, ומה עלול לקרות אם אני לא אסדר את זה.

תודה.

פורסם

הוא אמר לי רצועה זה עוד כ70 שקל, גז הוא ממלא.

והעבודה עצמה זה 300 שקל, גם 2 מוסכים אחרים אמרו לי שזה בערך המחיר של העבודה, זה לא מוגזם כל העסק הזה?

ומה לדעתך היה יכול להגרם אם הייתי ממשיך לנסוע ככה, זה היה יכול לגרום נזק למדחס / אלטרנטור עם הזמן?

המזגן עצמו עובד דיי חלש למרות שמילאתי גז לפני כשבוע, רציתי לדעת גם אם זה יכול להיות קשור איכשהו.

תודה.

• תוכן חדש...