Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא חשוב מה תעשה בין אם תשים אזעקה ובין אם תשים נינגה ליד הרכב מי שרוצה לגנוב יגנוב...

וכל האמצעים שצינת אמורים להרגיע אותנו עד שמשהו יגנב..אז כל עוד יש לך את המערכת תהנה ממנה כמה שתוכל!..(נ.ב איפה אתה גר? :wink: )

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נכון,אבל האמצעי של הביטוח, הוא אמצעי יקר בשביל מיגון.....

אם אתה רוצה לישון בשקט , לך על זה,

מאוד יקר !

ורוב החברות בכלל לא מאפשרות את זה לתקציב מסויים של מערכות , ולא שמעתי עדיין על חברה שנותנת את כל ערך המוצר שנגנב....

על ביטוח למערכות נאמר, "חתונה זאת הדרך היקרה ביותר לזין בחינם".

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני מאמין שאזעקת ביפר יכולה להוות הגנה מעולה. כי ככה שמשהו רק נוגע לך באוטו השלט מתחיל לצפצף ולרטוט... ככה שאתה רץ ישר לאוטו. בכל זאת זאת לא הגנה שמכסה ב100% ולא משנה מה תעשה ממש אין הגנה מלאה. אך בכל זאת האמצעים שציינתי מקודם שנקטתי ובקרוב תותקן האזעקה ואני מברר בימים אלו על ביטוח למערכת שיחזיר החזר מלא לערך המוצר יתנו לי לישון בלילה בראש יותר שקט.

ואני גר ליד פינחס :-)

.Honda- more then a dream

פורסם

אם אתה מתקין אצלו(טופ סאונד) את האזעקה תעשה DOUBLE CHECK על כל פרט ופרט.

ואל תתפשר על כלום (כולל נועל מכסה מנוע).תרכיב עוד סירנה נוספת או אפילו 10 אם מתחשק לך .

אם אני לא טועה הביטוח מכסה כ50% משווי המע ותצטרך לשלם בין 10-25% משווי המע כל שנה.

ותוך חישוב מהיר אפשר להגיע למסקנה שאחרי 5 שנים של תשלום הביטוח כיסית את כל ההוצאות לחברת ביטוח:-)

פורסם

חח

החשבון שלך פשוט מידי !

זה טעות חמורה בחישוב שלך, זה לא 5 שנים, אם הביטוח אכן לוקח 25 אחוז, זה 4 שנים עבור התשלום לביטוח

אבל אם המערכת נגנבה, הוא משלם עבורה בערך40-50 אחוז, כפי שטענת, משמע

לא צריך לחכות 4-5 שנים, לאחר שנתיים בודדות, הוא כיסה את החלק שהביטוח ישלים לו!

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מסקנה, אם החישובים הנל תואמים לביטוח שלכם, אם תוך שנתיים לא נגנבה לכם המערכת, אתם הפסדתם את כל הכסף ששילמתם לביטוח בתקופה הזו.

ואם אחרי שנתיים היא לא נגנבה, בכסף ששילמתם + הכסף שתשלימו, יכולתם לרכוש אחת חדשה.

ועל זה נאמר.

"חתונה זאת הדרך היקרה ביותר לזין בחינם".

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אוקי אז אני ארד מעינין הביטוח וישאר בענין האזעקה בלבד...

בכל זאת אני מקשיב לעצת מיקמיק ונשאר רווק :wink:

.Honda- more then a dream

פורסם

זה לא אני המצאתי את המשוואה.

זה אל בנדי. marriage+

לפי הניסיון חיים שלו, אני מאמין שלאף אחד אסור להתחתן :) ולא משנה כמה טוב ומפנקת המערכת נראת לפני החתונה, כי אחרי החתונה.... ראיתם מה קרה לו...

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...