Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נשיכת כלב לא מחוסן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעדכן,

חזרנו ממיון, שם קיבלנו זריקת טטנוס והודעה על כך שמחר צריך ללכת למשרד הבריאות בקשר לכלב.

מה הפרוצדורה? אני לא מסוגל להשאיר את הכלב ללא השגחה שלי.

נ.ב.

זה כבר לא דחוף, ניתן לתקן את הנושא.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

החוק אומר שהכלב צריך להיות בהסגר של שבועיים ע"מ לראות אם הוא מפתח סימנים של כלבת, אבל אם הוא הכלב שלך אז אתה יודע אם יש לו או אין לו כלבת, אז לדעתי חבל על הכלב, הוא לא צריך לשלם על העצלנות שלכם.

פורסם

סליחה על הבורות. אבל הכלב אינו מפתח את הכלבת ברגע הנשיכה.

זאת אומרת שהוא מתנהג רגיל כבר 8 שנים. לא היה לו תסמינים של כלבת. כלומר אין לו.

אז למה הכלב צריך להיות בהסגר?

מסכים איתך שהכלב אינו צריך להענש. האשם הוא אני ב 100%. האם לחסן אותו כבר מחר לפני שאלך לשמה? או שהם בודקים אותו?

פורסם

זמן הדגירה של נגיף הכלבת הוא שבועיים, לא פוחדים שהכלב ידבק בכלבת מאבא שלך אלא הפוך.

החוק אומר שכל כלב לא מחוסן הוא חולה כלבת פוטנציאלי, ומכיוון שזמן הדגירה הוא שבועיים, זהו גם זמן ההסגר, אם הכלב לא מפתח תסמינים אחרי שבועיים הוא אינו חולה בכלבת ויכול להיות משוחרר מההסגר (כל מטרתו של ההסגר היא להשגיח על הכלב עבור תסמינים של כלבת).

אם הכלב שלך, אתה יכול לחסוך ממנו את ההסגר.

פורסם

יש תקדים כי אפשר להשאיר את הכלב בהסגר (בידוד) בבית הבעלים , עם פיקוח של וטרינר .

בכל מצב - יש להיתיחס ברצינות לאפשרות ולו ספק קל כי לכלב יש כלבת .

קרא כאן -

1 . http://www.petnet.co.il/articles/1572

2 . http://petlaw.co.il/services_01.html

http://www.google.co.il/url?sa=t&rct=j&q=%D7%94%D7%A1%D7%92%D7%A8%20%D7%9C%D7%9B%D7%9C%D7%91%20%D7%91%D7%91%D7%99%D7%AA%20&source=web&cd=5&cad=rja&ved=0CFgQFjAE&url=http%3A%2F%2Fwww.pinat-hay.com%2Fvet-hesger.htm&ei=waT1Ud_BDILbswblo4DYCg&usg=AFQjCNGnyLyb7fL3wxFYAxwymM6qN97i3A&bvm=bv.49784469,d.Yms

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

מה שיותר עצוב זה שאתה בתור בעלים מאוד מאוד לא אחראי לא חיסנת את הכלב שלך ומי שסבל מההזנחה שלך זה אבא שלך שקיבל זריקות וכו' (שבמקרה יכל להיות כל בן אדם אחר שסביר להניח לא היה מסיים את זה בפינוי למיון וזהו זה) והכלב שלך שאם מישהו יסבול מכל זה זה הוא כי משרד הבריאות מאוד מחמיר בנושא הזה וראיתי כלבים שהלכו להסגר ולא חזרו אותו דבר.

לקחת את האחריות על נפש של בעל חיים תפעל בהתאם ואל תנהג בקלות ראש!

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

חיסון נגד כלבת תקף ל3 שנים לפי היצרן, לפי החוק בארץ מחסנים פעם בשנה.

החוק אומר שכלב בין אם מחוסן ובין אם לא חייב להכנס ל10 יום הסגר למטרת פיקוח.

הבעייה שאין לך רשיון לכלב בתוקף, ככה שבעניין הזה אף אחד לא יבוא לקראתך ועוד יש בחוק קנס ממש לא קטן על אחזקת כלב ללא חיסון כלבת וללא רשיון.

בקיצור אם אמרתה לרופא שזה היה הכלב שלך, תצפה היום/מחר לביקור.

אודי A4

דימה.

פורסם

אל תלך לשום מקום ואל תכניס את הכלב שלך להסגר. תבדוק אם המיון מדווח למשרד הבריאות על הכלב. אם לא, תמשיך הלאה (כלומר, לך לוטרינר וחסן את הכלב).

למה שתהיה לו כלבת בכלל?

במה יועיל הסגר עכשיו?

למה בכלל דיווחת שזה מהכלב שלך?

כל מה שצריך היה לטפל בנשיכה של אבא שלך, וזהו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מה שיותר עצוב זה שאתה בתור בעלים מאוד מאוד לא אחראי לא חיסנת את הכלב שלך ומי שסבל מההזנחה שלך זה אבא שלך שקיבל זריקות וכו' (שבמקרה יכל להיות כל בן אדם אחר שסביר להניח לא היה מסיים את זה בפינוי למיון וזהו זה) והכלב שלך שאם מישהו יסבול מכל זה זה הוא כי משרד הבריאות מאוד מחמיר בנושא הזה וראיתי כלבים שהלכו להסגר ולא חזרו אותו דבר.

לקחת את האחריות על נפש של בעל חיים תפעל בהתאם ואל תנהג בקלות ראש!

אמת ויציב, אני לא יודע מה עושים להם שם אבל הם בהחלט חוזרים לא אותם הכלבים כשהיו לפני ההסגר. הכלב של אחותי מת בגלל סיבוכים כאלה ואחרים רק בגלל שקיבל תרופה לטיפול בשעלת המכלאות שהוא קיבל שם. או שהוא הורעל.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
אל תלך לשום מקום ואל תכניס את הכלב שלך להסגר. תבדוק אם המיון מדווח למשרד הבריאות על הכלב. אם לא, תמשיך הלאה (כלומר, לך לוטרינר וחסן את הכלב).

למה שתהיה לו כלבת בכלל?

במה יועיל הסגר עכשיו?

למה בכלל דיווחת שזה מהכלב שלך?

כל מה שצריך היה לטפל בנשיכה של אבא שלך, וזהו.

הכל היה עניין של לחץ.

הסגר לא יועיל בכלל. בדיעבד בכלל לא הייתי צריך להגיד שזה הכלב שלי.

הכלב קיבל חיסון עכשיו. סיפרתי לווטרינר מה שהיה, יש איזה עניין שאם הכלב נשך מישהו בעשרה ימים האחרונים אסור לחסן אותו.

בכול אופן הווטרינר אמר שאם אבא שלי לא מתכוון ללכת למשרד שהפנו אליו, אף אחד לא ידע כי המיון אינו מעביר מידע.

פורסם

גם אני שמעתי מכמה וכמה וטרינרים שהתוקף של החיסונים הוא לפחות 3 שנים (ההתחייבות של היצרן, בפועל החיסון מחזיק ליותר זמן).

אסור אסור אסור לך לשים את הכלב בהסגר במכלאה העירונית - על אחת כמה וכמה כשהוא שנתיים ללא חיסון (למרות האמור במשפט למעלה שהחיסון עדיין תקף), על אחת כמה וכמה כשאין לך רשיון בתוקף. במקרה הטוב מההסגר הכלב שלך יחזור עם שעלת מכלאות.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
להצהיר שהכלב שלי? או אולי להשליך את זה על כלב משוטט?

בשום פנים ואופן לא להצהיר שהכלב שלך!

עבדתי הרבה שנים במרפאה וטרינרית וראיתי לא מעט מקרים דומים לשלך.

במידה והכלב לא מחוסן הרשויות הווטרינריות המקומיות יכולות לקחת אותו להסגר!

חסן את הכלב בדחיפות. לא מעט פקחים מסתובבים היום בפארקים ויכולים לבדוק את השבב של הכלב ולדעת שהןא לא מחוסן.

במידה ותיתפס אתה מסתכן בקנס גדול ובהסגר לכלב!

פורסם

אסור לחסן את הכלב אחרי שנשך במשך עשרה ימים.

התפרצות הכלבת (מה שנקרא בשרשור דגירה) תלוי בעיקר במיקום הנשיכה. בגלל שהמחלה לא עוברת בדם, אלא באמצעות תאי עצב, ובשל כך יש למיקום הנשיכה השפעה ישירה על זמן ההתפרצות. בנוסף, בגלל שהנגיף מתנייד דרך נוירו-טרנסמיטרים, ולא בדם, קשה מאוד לגלות אותו. ההתפרצות עצמה מתרחשת כשהנגיף חודר לתאי המוח, שבעזרתם הוא יכול להתחיל ולהתרבות. לפיכך, נשיכה בצוואר היא הרבה יותר "דחופה" מנשיכה ביד או ברגל. סביר מאוד שהכלב שלך לא חולה, שכן אם היה חולה היית יודע. בכל מקרה, כשמדובר במחלה כל רצינית, כדאי להתייחס לנושא ברצינות, וטוב שפניתם למיון.

אני מאחל לכם שלא קרה כלום, וסתם דאגתם :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

עדכון נוסף, בסוף כן דיווחו למשרד הבריאות.

שאלו מספר שאלות, והוחלט שהכלב ישאר בבית.

בטוח שלמדתי את הלקח שלי מכל הסיפור הזה.

תודה לכל העוזרים:-P

• תוכן חדש...