Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דבר ראשון דוח הוא לא יכול לתת לי זכותי לדבר והוא יכול לשתוק מנסיון!

דבר שני לכל בעיה פיתרון אם ואכן היה שם כתם סולר או משהו דומה היה על השוטר להתעסק עם זה ולא לתת דוחות כמו שתואר בפתיחת השרשור, וכמו שאני יודע למשטרה יש דבר כזה שקוראים לו קונוס

על הקונוס רשום "מחסום" או "תאונה" ומחובתו של השוטר להציב את הקונוס ולא להתעסק בדוחות.

אפשר לשאול בן כמה אתה?

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז את הפינה הזאת סגרנו.

ומה בנוגע להכשרה שלו כאיש חוק/עו"ד? זה גם כתוב בפרופיל שלו?

פשוט נראה שהוא יודע יותר טוב מכולם.

פורסם
שלום,

ביום חמישי בבוקר בעודי יוצא מתחנת רכבת השלום הבחנתי בטוסטוס משטרתי עומד נטוש בלב הצומת (הפניה שמאלה לכיוון איילון דרום). אח"כ גם ראיתי את השוטר שעומד על אי התנועה ונשען על עמוד של רמזור, כשהוא מחזיק ביד חבילה של דוח"ות כנראה.

המתנתי שלושה חילופי רמזור והשוטר פשוט עמד שם, ההסבר היחיד שאני מצאתי זה שהוא מחכה שמישהו יפיל לו את הטוסטוס כדי לתת דו"ח.

למישהו יש הסבר יותר הגיוני?

נאור89 היקר, עזרתי לך על ידי סימון מילות ,ביטויי ומשפטי מפתח באדום. שים לב שפותח השרשור מציע את הפרשנות שלו לנעשה, ותוהה אם למישהו יש הסבר אחר. בשביל זה מילים כמו "כנראה" והשאלה שבסוף.

חופש גדול 2013 - עד מתי?!

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
זה לא משנה מה המטרה של השוטר עם הקטנוע שלו, זה פשוט וקל לא חוקי.

לא חוקי לעשות דבר כזה ולהציב מכשול לנהגים.

אני אישית הייתי רב איתו, רק בדיבור כמובן, ומייבש לו את הצורה, שהוא לא היה יודע מה לעשות:twisted:

אני אוהב את ההתקפות על שוטרים. הם יוצאים לשטח ביום ובלילה, בחום ובקור, בשמש ובגשם ובשלג כדי לשמור עלינו. המעט, המעט שאנחנו יכולים לעשות למענם, זה לא להכליל את כולם בתור הרפש שמסתובב שם וטיפונת להעריך אותם. הם לא מבקשים הרבה. במקום לצאת עליהם כשהם עוצרים אותך לבדיקה שגרתית, דברו אליהם יפה. הם פוגשים עוד חמישים כמוכם. זה לא קל להתמודד עם חמישים איש שיוצאים עליך כי בא להם.

כשהם שואלים אתכם שאלה, לא להתחכם ולשאול שאלה כתשובה - פשוט לענות. זה יהיה יותר קל ויותר פשוט לשניכם.

בהצלחה.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

על הקונוס רשום "מחסום" או "תאונה" ומחובתו של השוטר להציב את הקונוס ולא להתעסק בדוחות.

בטח התכוונת למה שמופיע בתמונה שצרפתי,

רק תסביר לי בבקשה היכן הוא יניח את האוהל הזה בקטנוע?

:roll:

*כל הזכויות לצילום שלומי גבאי מתוך אתר HNN.

ל'

819043265_1410897943.JPG

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
דבר ראשון דוח הוא לא יכול לתת לי זכותי לדבר והוא יכול לשתוק מנסיון!

דבר שני לכל בעיה פיתרון אם ואכן היה שם כתם סולר או משהו דומה היה על השוטר להתעסק עם זה ולא לתת דוחות כמו שתואר בפתיחת השרשור, וכמו שאני יודע למשטרה יש דבר כזה שקוראים לו קונוס

ממליץ עליך לתפקיד,ראש אגף המבצעים של מתנ"א בלי לחשוב פעמיים..

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
דווקא תכנס לפרופיל רשום שהוא לומד משפטים :lol::lol::lol:

מכיר אותם טוב את לומדי המשפטים ועורכי הדין,כשמבקשים מהם רישיונות ע"מ לרשום דוח,הוא שולף לך תעודת עו"ד,ובטוח שבאותו הרגע תגיד לו,סע לשלום חביבי,שכח מהדוח..:evil:

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

אחד כזה צריך לעצור ל 48 שעות על הפרעה לשוטר במילוי תפקידו.

ואולי גם נסיון שוחד..

אחרי זה נראה את הגיבור מוציא תעודה.

משפטים עלאק.

פורסם
מכיר אותם טוב את לומדי המשפטים ועורכי הדין,כשמבקשים מהם רישיונות ע"מ לרשום דוח,הוא שולף לך תעודת עו"ד,ובטוח שבאותו הרגע תגיד לו,סע לשלום חביבי,שכח מהדוח..:evil:

מה שרשמתי היה בצחוק! :arrow::wink:

פורסם
בטח התכוונת למה שמופיע בתמונה שצרפתי,

רק תסביר לי בבקשה היכן הוא יניח את האוהל הזה בקטנוע?

:roll:

*כל הזכויות לצילום שלומי גבאי מתוך אתר HNN.

ל'

אפילו אם אלוהים היה מוריד לו אוהל כזה מהשמיים.

לשים אוהל כזה שרשום עליו "תאונה" או "מחסום" כשאין באמת תאונה או מחסום רק יבלבל נהגים שיחפשו את ה"תאונה" 100 מ' קדימה או ינסו לשנות נתיבים כדי לברוח מה"מחסום".

אולי זה אפילו יותר גרוע מכתם שמן

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...