Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

יש לי יונדאי אקסנט בחצי שנה האחרונה, רכב ידני דגם שנת 1996.

לפני כחודשיים פלוס מינוס תדלקתי בתחנת דלק , והכנסתי תוסף למיכל הדלק, הרכב עצמו מגיע למהירויות יותר גבוהות מאז , אבל ישנה תקלה שמעצבנת אותי ואני צריך לדעת האם זה קשור ומה הסיבות אליה.

כשאני לוחץ על דוושת הגז (99 אחוז מהמקרים זה קורה בהילוך שני או שלישי) לפתע הזרימה נעצרת לרגע וממשיכה , הרגשה כמו שלוחצים קלאץ ומשחררים מהר.. קפיצה כזו ברכב.

נעבור לתקלה השניה, אני מניח שהבנתי את השורש שלה אבל אם אני טועה אני אשמח להסבר אחר.

לפני שבועיים שלושה צירפתי רמקולים קדמיים ומאותו יום קרה לי כמה פעמים שעמדתי עם הרכב לדוגמא לאחר נסיעה והוא נכבה לאחר 20-30 שניות.

הלילה זה קרה כמה פעמים לקראת סוף הנסיעה , החנתי את הרכב, לא הספקתי לסיים את הרברס והוא נכבה, התנעתי, סיימתי, העברתי לניוטרל ואחרי 20 שניות הוא נכבה, הדלקתי מחדש, חיכיתי לראות אם הבעיה חוזרת ושוב אחרי 20 שניות הוא נכבה.

החלטתי לכבות את הרדיו , חיכיתי 2-3 דקות והוא לא נכבה הפעם, הבעיה קשורה בחשמל?

תודה מראש על ההסברים ושבת שלום :)

פורסם
אהלן חברים.

יש לי יונדאי אקסנט בחצי שנה האחרונה, רכב ידני דגם שנת 1996.

לפני כחודשיים פלוס מינוס תדלקתי בתחנת דלק , והכנסתי תוסף למיכל הדלק, הרכב עצמו מגיע למהירויות יותר גבוהות מאז , אבל ישנה תקלה שמעצבנת אותי ואני צריך לדעת האם זה קשור ומה הסיבות אליה.

כשאני לוחץ על דוושת הגז (99 אחוז מהמקרים זה קורה בהילוך שני או שלישי) לפתע הזרימה נעצרת לרגע וממשיכה , הרגשה כמו שלוחצים קלאץ ומשחררים מהר.. קפיצה כזו ברכב.

נעבור לתקלה השניה, אני מניח שהבנתי את השורש שלה אבל אם אני טועה אני אשמח להסבר אחר.

לפני שבועיים שלושה צירפתי רמקולים קדמיים ומאותו יום קרה לי כמה פעמים שעמדתי עם הרכב לדוגמא לאחר נסיעה והוא נכבה לאחר 20-30 שניות.

הלילה זה קרה כמה פעמים לקראת סוף הנסיעה , החנתי את הרכב, לא הספקתי לסיים את הרברס והוא נכבה, התנעתי, סיימתי, העברתי לניוטרל ואחרי 20 שניות הוא נכבה, הדלקתי מחדש, חיכיתי לראות אם הבעיה חוזרת ושוב אחרי 20 שניות הוא נכבה.

החלטתי לכבות את הרדיו , חיכיתי 2-3 דקות והוא לא נכבה הפעם, הבעיה קשורה בחשמל?

תודה מראש על ההסברים ושבת שלום :)

שלום

אין טעם לנחש , במקרים כאלה כדאי להתחבר לסקנר כדי לדעת. לא נראה לי שיש קשר לרמקולים שחיברת לרדיו, יותר מתקבל

על הדעת שההיסוס בלחיצה על הגז והעובדהשהרכב כובה לפעמים בסרק הם סימפטומים של אותה התקלה, זה יכול להיות

בית מצערת מלוכלך או לא תקין. אבל כמו שאמרתי רק אחרי בדיקה ניתן לשים את האצבע על התקלה.

פורסם
שלום

אין טעם לנחש , במקרים כאלה כדאי להתחבר לסקנר כדי לדעת. לא נראה לי שיש קשר לרמקולים שחיברת לרדיו, יותר מתקבל

על הדעת שההיסוס בלחיצה על הגז והעובדהשהרכב כובה לפעמים בסרק הם סימפטומים של אותה התקלה, זה יכול להיות

בית מצערת מלוכלך או לא תקין. אבל כמו שאמרתי רק אחרי בדיקה ניתן לשים את האצבע על התקלה.

תודה.

זה לא ניחוש, אם כיביתי את הרדיו והתקלה לא חזרה על עצמה , וזה התחיל לקרות לאחר שחיברתי רמקולים חדשים, אני חושב שלעשות אחד ועוד אחד די פשוט במקרה הזה הוא הכרחי

פורסם

לגבי התקלה של ההשתנקות בזמן נסיעה תבדוק, כבלי הצתה, ופילטר דלק

לגבי הרמקולים, יש קודן או אימובילייזר? אם כן יכול להיות שבזמן ההתקנה משהו קרה לחיווט

אם אין אימובילייזר אז אין לי מושג!!

פורסם
לגבי התקלה של ההשתנקות בזמן נסיעה תבדוק, כבלי הצתה, ופילטר דלק

לגבי הרמקולים, יש קודן או אימובילייזר? אם כן יכול להיות שבזמן ההתקנה משהו קרה לחיווט

אם אין אימובילייזר אז אין לי מושג!!

אין קודן

אני מניח שהרמקולים לא קשורים אחרי הכל, אני חושב שהבעיה היא בסתימה כנראה וצריך לעשות ניקוי.

עדכון מהימים האחרונים - כרגע חזרתי מנסיעה של חצי שעה וכשבאתי להחנות את הרכב כל רגע המנוע נכבה הטורים ירדו בצורה מזעזעת , עצרתי את האוטו , כבה, התנעתי כמה וכמה פעמים שביניהן הרכב נכבה שוב ושוב , יש לי צינור ואקום קטן שמתחבר למנוע שהוא משוחרר, ברגע שאני סותם אותו עם האצבע הטורים משתנים טיפה אבל לא חושב שזו הבעיה..

בכל אופן, היום הטורים ירדו לי בצורה נוראית וללא הפסקה לאחר הנסיעה הזו (שהייתה בכביש בין עירוני).

לפני שאני הולך לראות מוסכניק אשמח לקבל חוות דעת שאני אבין פחות או יותר מה הולך שם

פורסם

עזרה בבקשה?

נסעתי היום למכון כושר , נסיעה של 2 קילמטר בעיר 5-7 דקות , כששילבתי לרוורס הטורים ירדו כמעט עד כיבוי המנוע , נתתי קצת גז לפני שירדו וזה לא חזר על עצמו.. שמת ילב שזה קורה כאשר אני שובר הגה, האוטו מתחיל קצת לרעוד והמנוע מגמגם..

פורסם
עזרה בבקשה?

נסעתי היום למכון כושר , נסיעה של 2 קילמטר בעיר 5-7 דקות , כששילבתי לרוורס הטורים ירדו כמעט עד כיבוי המנוע , נתתי קצת גז לפני שירדו וזה לא חזר על עצמו.. שמת ילב שזה קורה כאשר אני שובר הגה, האוטו מתחיל קצת לרעוד והמנוע מגמגם..

הסיפטומים מזכרים פילטר דלק סתום, מאחר והשתמשת בתוסף אני יכול לשער שהוא נסתם חלקית.

תתחיל מהקל לכבד תחליף פילטר דלק.

• תוכן חדש...