Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין, בשביל מה זה טוב - מה שאתם כותבים לו?

מותר לשלם מעל 100 אלף ש"ח על הרכב ולהיות בלב שלם!

הבחור לא יהיה שלם עם פלואנס DCI מסיבות אובייקטיביות או לא, הזמין רכב אחר, איתו הוא יותר שלם.

עכשיו אתם באים ומנסים לגרום לו להצטער על ההחלטה .

עניין המזגן סובייקטיבי ביותר. אני לפעמים מסיע 7 אנשים - לשניים קר, לשלושה חם ולשניים טוב.

מי שרוצה לטפל ברכב לבד אחרי תום האחריות, נוחות הגישה חשובה.

ובאמת, לא ברור עניין של הבטיחות. לי לא היה משנה, 4 כוכבים או חמישה, למישהו אחר זה חשוב ביותר.

גם אני הייתי בוחר ברנו, אבל מכאן ולמה שאתם מנסים לעשות לבחור...

זה מוגזם, מיותר ובחלק מהמשפטים לא מכובד.

לא שהבחור שילם מכיסכם.

תתחדש ותהנה מהרכב החדש!

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני לא מבין, בשביל מה זה טוב - מה שאתם כותבים לו?

מותר לשלם מעל 100 אלף ש"ח על הרכב ולהיות בלב שלם!

הבחור לא יהיה שלם עם פלואנס DCI מסיבות אובייקטיביות או לא, הזמין רכב אחר, איתו הוא יותר שלם.

עכשיו אתם באים ומנסים לגרום לו להצטער על ההחלטה .

עניין המזגן סובייקטיבי ביותר. אני לפעמים מסיע 7 אנשים - לשניים קר, לשלושה חם ולשניים טוב.

מי שרוצה לטפל ברכב לבד אחרי תום האחריות, נוחות הגישה חשובה.

ובאמת, לא ברור עניין של הבטיחות. לי לא היה משנה, 4 כוכבים או חמישה, למישהו אחר זה חשוב ביותר.

גם אני הייתי בוחר ברנו, אבל מכאן ולמה שאתם מנסים לעשות לבחור...

זה מוגזם, מיותר ובחלק מהמשפטים לא מכובד.

לא שהבחור שילם מכיסכם.

תתחדש ותהנה מהרכב החדש!

אין לי בעיה עם מה שהבחור קנה, יש לי בעיה עם המצאת "עובדות" ותוספות הזיות בכל תגובה.

הוא לא דיבר על גישה קלה לטיפולים , אלא על כך שלא ניתן לבצע טיפולים כיוון שהמערכת נעולה...

כל התגובות שלו נבעו מפגישה אקראית עם מישהו שהוא פגש , ולפתע זה הפך להיות שכן ..

זה לא ענין של רנו, סיאט ואו סקודה , זה ענין של הבאת שמועות וחצאי אמיתות והפיכתם לעובדות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
בוודאי שהסיאט זולה יותר, מדובר על רכב מסגמנט קטן יותר, רכב שמקביל לI25 , ואילו הפלואנס מקבילה ל I35...

זה נקרא להבין בחומר שאתה עוסק בו לפני קבלת החלטה, אבל כאשר אתה מקבל עצות מנהג עלום ברחוב והופך את זה לדברי אמת חיים, נו מיותר להמשיך הלאה.

אם היו לה 5 כוכבי בטיחות הייתי מוכן לשקול את העניין.

לא הייתי מתנגד לאוטו קצת יותר ארוך (המרחב פחות מפריע לי כי רוב הזמן אני לבד ברכב)

בסופו של דבר ויתרתי עליה ולקחתי טולדו.

פורסם

הטולדו אוטו בכלל לא רע ותמורה טובה למחירו אבל הוא שונה לחלוטין מהפלואנס בכל סדרי העדיפויות. אם זה הכיוון שבו אתה מרגיש טוב לא היית צריך לשקול את הפלואנס מלכתחילה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...