Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אתמול נחשפתי לנו פלואנס (זו שלפני המתיחת פנים).

היא עונה על הדרישות שלי (תא מטען גדול, חסכונית בדלק, טווח מחיר של 125,000 לאחת חדשה) בגירסא הכי מאובזרת+סאנרוף ונשמעת מפתה.

העניין הוא שאני קצת מפחד לקנות רכב צרפתי ומפחד שיהיה לי קשה למכור אותה עוד 4 שנים מאחר והרבה ציי רכב רכשו רנו.

מישהו יכול לומר איך היא מבחינת אמינות ? האם יהיה קשה למכור אותה בהנחה שאני עושה 10,000 ק"מ בשנה ושומר על הרכב?

לעומתה, סקודה ראפיד מוצעת לי במחיר דיי דומה (120,000, צריכת דלק דיי דומה), ללא חלונות חשמל, תיבת DSG ידועה לשמצה, וחסרת נעילת חלונות מבחוץ, ולא מצאתי אפילו אדם אחד שרכש אותה ויכול לספר איך היא מרגישה.

אשמח לשמוע תגובות ועצות.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שלום לכולם,

אתמול נחשפתי לנו פלואנס (זו שלפני המתיחת פנים).

היא עונה על הדרישות שלי (תא מטען גדול, חסכונית בדלק, טווח מחיר של 125,000 לאחת חדשה) בגירסא הכי מאובזרת+סאנרוף ונשמעת מפתה.

העניין הוא שאני קצת מפחד לקנות רכב צרפתי ומפחד שיהיה לי קשה למכור אותה עוד 4 שנים מאחר והרבה ציי רכב רכשו רנו.

מישהו יכול לומר איך היא מבחינת אמינות ? האם יהיה קשה למכור אותה בהנחה שאני עושה 10,000 ק"מ בשנה ושומר על הרכב?

לעומתה, סקודה ראפיד מוצעת לי במחיר דיי דומה (120,000, צריכת דלק דיי דומה), ללא חלונות חשמל, תיבת DSG ידועה לשמצה, וחסרת נעילת חלונות מבחוץ, ולא מצאתי אפילו אדם אחד שרכש אותה ויכול לספר איך היא מרגישה.

אשמח לשמוע תגובות ועצות.

גם מצאת וגם שלחת לי הודעות, למה להגיד סתם?

יש לך חלונות חשמל, לנהג שליטה רק על הקדמיים, נכון אין מרים שמשות, מה עוד אתה רוצה לדעת? אני יענה לך בפרטי או פה רק תבחר.

אני לא מתחרט על הקניה של הרכב.

פורסם

הפלואנס יותר טובה בהכל חוץ מהנאה בנהיגה וכנראה שמירת ערך.

מנגד תקבל רכב חסכוני מאוד, מרווח טיפולים עדיף, אבזור מלא ונוחות עדיפה בהרבה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
גם מצאת וגם שלחת לי הודעות, למה להגיד סתם?

יש לך חלונות חשמל, לנהג שליטה רק על הקדמיים, נכון אין מרים שמשות, מה עוד אתה רוצה לדעת? אני יענה לך בפרטי או פה רק תבחר.

אני לא מתחרט על הקניה של הרכב.

מבאס אותי שבהפרש של 5000 ש"ח בערך אני מקבל גם את החלונות חשמל המדוברים, גם סאנרוף, גם כנראה יותר חסכוני, גם חומרי גלם הרבה יותר איכותיים (במיוחד מושבים, פלסטיקה), וגם רכב שכנראה הרבה יותר יוקרתי.

חסרונות: הפלואנס היחידה שעברה מבחן בטיחות זו הפלואנס של בטרפלייס וקיבלה 4 כוכבים, אלא שהפלואנס שמשווקת בארץ זהה למגאן שמשווקת בארץ וקיבלה 5 כוכבים לדברי רנו.

ושוב, יהיה הרבה יותר קשה למכור רנו מאשר סקודה?

פורסם

שלום,

אני רוצה להרגיע אותך בנושא המכירה העתידית.

רכב דיזל פרטי, עם נסועה של 10 אלפים בשנה נמכר תוך ימים ספורים. אנשים מחפשים חודשים דברים כאלה ולא מוצאים.

ראפיד זה לא אוקטביה, לדעתי אין מה יותר מדי להתלבט - פלואנס עדיפה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מבחינת מנוע אני הייתי מהמר על הראפיד.

מבחינת אמינות - וואו, פעם ראשונה שאני באופן חד משמעי בטוח שהרנו תוכיח את עצמה :shock:

בטח ובטח מול צימוד TSI וDSG שפשוט מפחיד לקנות מרוב חוות דעת שליליות - לא יודע אם זה באז או לא אבל במקרה הזה רב סרן שמועתי מגיע גם מאנשים שהרכבים האלה בבעלותם וזה כבר מפחיד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מבחינת אמינות - וואו, פעם ראשונה שאני באופן חד משמעי בטוח שהרנו תוכיח את עצמה

:shock:

בטח ובטח מול צימוד TSI וDSG שפשוט מפחיד לקנות מרוב חוות דעת שליליות - לא יודע אם זה באז או לא אבל במקרה הזה רב סרן שמועתי מגיע גם מאנשים שהרכבים האלה בבעלותם וזה כבר מפחיד.

צ'מפיון מוטורס הכריזו שהחל מ 2012 הוחלפה תיבת ה DSG הבעייתית.

ממש היום יצאה כתבה שמכריזה שמחליפים לכל אותם בעלי מכוניות את התיבות הישנות לאחת חדשה ונותנים להם אחריות 5 שנים על התיבה.

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/1004751_618542221489640_1777508017_n.jpg

אם היית סומך על ה DSG, היית אומר בפה מלא ללכת על הראפיד ?

או שעדיין פלואנס עם מנוע 1.5 טורבו דיזל עדיפה עליה ? (שלא לדבר על איבזור)

אותי מעניינת גם האמינות והשמירה על הערך ועד כמה קל יהיה למכור אותה.

פורסם

הפלאונס עדיפה בכל המדדים. כן יש המון ממנה בליסינג כך שהערך העתידי אולי יסבול מכך, אבל ליד פרטית עם מעט נסועה עדיין יש יתרון.

בטיחות? לפלאונס רק 4 כוכבים (גם לא בגרסת בטרפלייס).

פורסם

כתבת צריכת דלק דומה. אין לי מושג על סמך מה ולמה אבל לא נראה לי שזה המצב.

TSI אמנם לרוב מראה אמינות טובה אך יש פה ושם נפילות, למרות שהדגם של ה1.4 עושה רושם בסדר.

מאידך DSG לא עושה רושם טוב ברשת ובמציאות.

נכון שעם הנסועה הזאת דיזל לא הכי משתלם, אבל כשמסתכלים על פרמטרים כמו נוחות נסיעה, מרווח פנים, אבזור, צריכת דלק, מחירי טיפולים, אחריות ארוכה יותר, גיר שבנתיים מוכיח אמינות טובה (EDC, רובוטי קלאץ כפול של רנו) וסחירות עתידית טובה כרכב דיזל עם מעט מאוד ק"מ, כנראה שהפלואנס היא העסקה המשתלמת.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מבחינת אמינות - וואו, פעם ראשונה שאני באופן חד משמעי בטוח שהרנו תוכיח את עצמה

אתה מניח ללא ביסוס עובדתי, מנוע 1.5 דיזל + ט"ד של רנו צבר מוניטין אמינות לא רע בכלל והוא משרת גם רכבים של ניסאן.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הפלאונס עדיפה בכל המדדים. כן יש המון ממנה בליסינג כך שהערך העתידי אולי יסבול מכך, אבל ליד פרטית עם מעט נסועה עדיין יש יתרון.

בטיחות? לפלאונס רק 4 כוכבים (גם לא בגרסת בטרפלייס).

זהו, שרנו טוענים שאת ה-4 כוכבים קיבלה הגירס אשל בטרפלייס שכנראה היו בה שינויים אחרים,

ומאחר והפלואנס המוצעת הזהה לרנו מגאן שקיבלה 5 כוכבים, זה מה שקובע.

מישהו מכיר את הסיפור?

פורסם

האמת היא שהיא לא נבחנה ולכן אי אפשר לדעת.

החמלית מאורכת ועם סוללה כבדה מאחור והמגאן שונה מהפלואנס (מספיק להסתכל בספר הרכב כדי לראות שהפנסים הקדמיים למשל מתפרקים אחרת).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני לא מאמין שאני כותב את זה, אבל בין שתי הבחירות - הייתי בוחר ברנו.

אם אתה מודאג מירידת הערך, אני לא חושב שלסקודה תהיה שמירת ערך יותר טובה, ובכל מקרה אוטו זה לא תכנית חסכון. אוטו זה הוצאה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...