Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני חדש פה בפורום וברצוני לקנות רכב משפחתי משנת 2008

התקציב שלי הוא עד 50000 שקל

אני חשבתי על סקודה אוקטביה

או שסקודה פאביה למרות שהוא לא ממש משפחתי אבל מבחינת גודל זה מתאים לי

אולי יש לכם המלצות אחרות או שחיזוק לבחירותי,

תודה

פורסם

יש הרבה המלצות אחרות, אבל כדי שנוכל לתת לך אותם כדאי שתפרט קצת יותר מה הצרכים שלך מהרכב ומה בדיוק הציפיות שלך. סתם ככה לזרוק המלצות לאוויר, לא יקדם אותך לשום מקום מיוחד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אין לי צרכים מיוחדים חוץ מזה שהנסיעה תהיה ברובה בתוך העיר

בעיקר אני רוצה שהרכב יהיה אמין וזול יחסית בביטוח ובטיפולים

אבל בנוסף לזה כמובן שיש את גורם ה"טעם האישי" זה המכוניות שאני חשבתי עליהם והייתי שמח לבל לפחות כמה המלצות עם נימוקים אני פחות אוהב מכוניות שנראות ספורטיביות לדוגמא "סיאט איביזה" יותר מכוניות בסגנון של מה שרשמתי מעלה

תודה

פורסם

עד כמה שאני יודע האוקטביה והפאביה לא זולות במיוחד לביטוח. אבל אתה יכול לבדוק את זה בקלות, כנס לזאפ ביטוח או לאתר b2bit ותבדוק פחות או יותר מה המחירים. גם הטיפולים שלהם זה לא הדבר הכי זול שיש (אם כי יש גרועים יותר).

אם מה שחשוב לך זה אמינות וטיפולים זולים אז יש אלטרנטיבות עדיפות על האוקטביה. בדוק למשל את מיצובישי לנסר, יופי של אוטו בכלום כסף. בתוך העיר אף רכב 1,600 סמ"ק אוטומט לא יהיה חסכוני במיוחד, גם אם הוא קטן יחסית כמו הפאביה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יש לאחי סקודה אוקטביה TDI 1900 אוטומטית 2005 ממש חסכונית אבל ביטוח וטסט יקרים מעבר לזה לשים דלק ופשוט לנסוע לאן שאתה צריך, אין מה לדבר מבחינת אמינות. אם למוניות ולמשטרה יש מכוניות כאלה סימן שהם טובות .

לרכב יש באגז' מאוד גדול, הרכב מרווח ממש וחסכוני בדלק.

וגם ממש חזק נסענו לכל מקום בארץ ולאוטו זה לא מזיז עליות, וגם המנוע מחזיק הרבה קילומטרים(דיזל)

(בינתיים עומד על K800 והמנוע כמו חדש)

פורסם

נהגתי כשנתיים על אוקטביה 2008 נפח 1600 בנזין. ברכב היה מדהים . נוח מאוד, אמין מאוד ( נסעתי כ45,000 כל שנה) מטיפול לטיפול ללא בעיות. הדלק סביר כמו כל משפחתית. יש לו כוח ועוצמה , בטיחותי ובגאג ע נ ק.

זה אחד הרכבים היחידים שעדיין מרתיע אנשים ( חושבים שאתה שוטר, שלי היתה לבנה)

בו בטח ליבי ונעזרתי

• תוכן חדש...