Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה רוצה להיות יותר מעורב בנהיגה, זאת הבעיה.

איך פותרים? מוכרים את הסיויק וקונים רכב קצת יותר ספורטיבי, לא חייב קצה, אבל רכב שמתגמל בנהיגה.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

RK - אתה צודק, אין סיכוי להחזיק צריכת דלק כזו מהסיבה שיש רמזורים\תנועה ושאר "הפרעות" למניהם.

אבל הצריכת דלק היא אמיתית, כבר יצא לי מספר פעמים לעשות קטע בין עירוני ארוך, על הצריכה הזו, החיסרון היחיד זה להיות עירני לתנועה ולגרום לרכב לשייט על 115-120 בכל מצב גם אם זה כולל עקיפה או תכנון המסלול מרחוק ללא האצה\בלימה.

מה שבטוח - הצריכה הזו נכונה, זה אומר שאפשר להוציא מהמנוע הזה צריכה זו, שוב בהתאם לתנאי הדרך.

אוהד.

פורסם

אני יכול לתאר חוויה הפוכה.

כשעברתי מהרכב הקודם (2002) לנוכחי (2012) הייתי באופוריה. פתאום הכל היה נראה לי וואו.

וואו נסיעה שקטה,וואו הוא לא מתרסק על בורות, וואו המזגן מקרר טוב,וואו הוא סוחב בעליה, וכו' :roll:

V5

פורסם

אוהד - הצריכה אמיתית לרגע נתון, אבל הנתון בכללותו הוא פיקציה ולא רלוונטי. מה שרלוונטי, כאמור, זה צריכה ממוצעת לאורך זמן.

מיכאל - על אילו רכבים מדובר?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

עברת מרכב מיושן למדי לרכב מודרני ולפעמים זה מרגיש כמו המעבר מקאטינג למכונית - הכל מרגיש מבודד ומנותק.

זה קורה לי לא פעם כאשר יוצא לי לנהוג במכוניות שבעבר הייתה בבעלותי, פתאום כיף לי יותר לנהוג והחיבור לרכב מוחשי יותר אבל בשורה התחתונה, החיים ברכב המודרני יותר נעימים, בטוחים וכו' וברכב הישן הייתי מוכן לנהוג רק כאשר זו נהיגה לשם ההנאה נטו.

תן לעצמך זמן, אתה תשכח את הישנה ותתרגל לחדשה. אני דווקא חשבתי שתכתוב שהנוחות לא משהו שכן הסיוויק הקודמת קישחה למדי, אבל אם אתה מרוצה מזה, צא לאיזה טיול ארוך ואולי תגלה אהבה חדשה.

פורסם

בסקירה אחת של CF על הונדה אקורד, הכותרת הייתה "הנדסה יפנית במיטבה".

שזה בדיוק מה שהונדה יודעים לעשות בצורה הטובה ביותר מבין שאר היפניות(שהם טובות בעצמם).

שמע יש לי שרייד 97 ידנית, וכמה שהרכב הזה לא מתנהג משהו, מרגישים כל דבר בכביש והוא מקרקש. אני נהנה ממנו יותר מסובארו B4 ידנית שכמעט קניתי בזמנו.

אני פחות או יותר במצב שלך טרום ההחלפה, יש לי רכב ישן, יש לי כסף לרכב חדש, כבר הרבה זמן אני חושב להשתדרג ואני לא עושה את זה, עדיין לא מצאתי רכב שאני ארגיש שייתן תמורה לכסף שלי. הסיבה הכי לוחצת להחליף זה עניין הבטיחות. מבחינתי השרייד מספיקה לי מבחינות אחרות. במיוחד מבחינה כלכלית שבשלב הזה של החיים זקוקים יותר לכסף(בדיוק התחתנתי).

הרבה זמן הסתכלתי על הונדה כמו שלך בלוחות, לדעתי אחת הקניות היותר חכמות שיש היום.

תתחדש וסע בדרכים טובות

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

D1winner - זה בדיוק מה שהיה לי, אמרתי לעצמי לפני שנה וקצת שאני חייב להחליף את הקולט, בכל זאת, 6 שנים, והופ נהיו להם 7 שנים.

הסיבה שהחלפתי זה שהתקרבתי ל2 טסטים בשנה, ולא היה לי שום אינטרנס להתחיל להטרטר עם זה, אם הקולט הייתה צעירה בשנתיים-שלוש, קרוב לודאי שעוד הייתי נוסע איתה היום.

וכן כמו שכתבת, הסיוויק זו התמורה הכי טובה שיש בשביל התקציב הזה, בשום רכב אין את כל מה שפירטתי, בטח ובטח שלא כל המיני חדשות שעולות כ70אלף שקל (כמחיר רכישת הסיוויק) עם מנוע קטן,חלש ושותה דלק כמו אלכוהוליסט במאמץ.

החסרון היחיד זה ה"התפשרות" על השנתון, 2008 זה לא כזה ישן, תהיה בן 5 בסוף השנה.

אופטופיק - אני בכלל, באמת בכלל לא מבין למה אנשים רוכשים את הצעצועים האלה?? לזרוק 70אלף שקל על רכב עם בגאג' מיניטורי, מנוע קטן וחלש וצפיפות נוראית!

יצא לי לשבת בפיאט פנדה בשבוע האחרון, בצד של הנוסע, אין-מקום-לזוז! הרגליים בתוך הדשבורד והגב יוצא מצידי משענת הכיסא.

אוהד.

פורסם

הוצאת לי את המילים מהפה!

לפני כמה חודשים החלפתי את ה106 דור ראשון הידנית שלי, שנהנתי ממנה ומכל המכניות שלה בכל רגע, במאזדה 2 אוטומטית.

גם אני מרגיש משועמם איתה, מלבד כשאני לוחץ עליה (ואז אני רואה את הקווים של הדלק עפים-מה שגורם לי לא ללחוץ עליה כמעט אף פעם) וההרגשה החשמלית עם כל הקלות והפשטות של ההפעלה מבאסות! כולם לא מבינים ואומרים לי שאני סתם לא יודע להעריך אבל בכיף הייתי חוזר לגרוטאה שלי.

קקטוסולר ידנית

פורסם

כשתגור בת"א במקום עם מצוקת חניה שדופקים לך את הרכב על בסיס יומי אתה קונה לעצמך איזה אלטו או רכב קטן אחר. גם כן צריכת הדלק המשולבת 1:18 זה דיי חסכוני.

אם אין מצוקת חניה אני לא רואה סיבה לרכוש רכב כזה קטן

D1winner - זה בדיוק מה שהיה לי, אמרתי לעצמי לפני שנה וקצת שאני חייב להחליף את הקולט, בכל זאת, 6 שנים, והופ נהיו להם 7 שנים.

הסיבה שהחלפתי זה שהתקרבתי ל2 טסטים בשנה, ולא היה לי שום אינטרנס להתחיל להטרטר עם זה, אם הקולט הייתה צעירה בשנתיים-שלוש, קרוב לודאי שעוד הייתי נוסע איתה היום.

וכן כמו שכתבת, הסיוויק זו התמורה הכי טובה שיש בשביל התקציב הזה, בשום רכב אין את כל מה שפירטתי, בטח ובטח שלא כל המיני חדשות שעולות כ70אלף שקל (כמחיר רכישת הסיוויק) עם מנוע קטן,חלש ושותה דלק כמו אלכוהוליסט במאמץ.

אופטופיק - אני בכלל, באמת בכלל לא מבין למה אנשים רוכשים את הצעצועים האלה?? לזרוק 70אלף שקל על רכב עם בגאג' מיניטורי, מנוע קטן וחלש וצפיפות נוראית!

יצא לי לשבת בפיאט פנדה בשבוע האחרון, בצד של הנוסע, אין-מקום-לזוז! הרגליים בתוך הדשבורד והגב יוצא מצידי משענת הכיסא.

אוהד.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

מהיכרות עם סיוויק 2008 אוטומט- זה באמת רכב לא רע בכלל- מאוד מרווח מבפנים, איכות חומרים סבירה בהחלט, איכות הרכבה טובה (ברכב של אבא שלי עד היום אין ולו קרקוש אחד), לוח שעונים מודרני ודיגיטלי, רכב חסכוני מאוד בדלק (במיוחד אחרי מעבר לסיוויק מסוזוקי באלנו 2002), ביצועים סבירים בהחלט (הרכב משייט בנינוחות על 130 קמ״ש).

ריג׳קטים- לעיתים מתרסק קצת על שיבושים בכביש, הגה די מת (לא ברור לי למה פות״ש קבע אחרת), התנהגות סבירה בהחלט אבל בטח לא ״רכב אוחז כמו מסילה״ כי יש זוויות גלגול לא קטנות אם מותחים אותו.

אחלה רכב משפחתי, לא רכב עם איזה שהם יומרות ספורטיביות למרות שהוא די זריז.

אתה, פותח השרשור, עברת לסיוויק המגודלת יחסית אחרי קולט קטנה ומיושנת שהרגישה......ישנה והטעתה אותך לחשוב שהיא מתקשרת בגלל זה.

בסיוויק גילית רכב מודרני שמצד אחד מרגיש חדש (ולכן גם קצת מנותק) וה מתלים שלו רעננים יותר משל הקולט הישנה ולכן הוא שוב-קצת מנתק אותך.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אוהד.

למרבה ההפתעה ,ניראה לי שאתה בדיוק צריך את אותם סופר מיני. אתה מחפש רכב שבנסיעה מנהלתית פלוס,יגיע לסקאלה העליונה של גבול היכולת שלו. מה שלא קורה עם סיוויק 1.8 ידנית ,לעומת הקולט שהייתה לך.

ודרך אגב, אני לא בטוח עד כמה הקולט שלך,שמתישהו בשנת 94 היו לה 100 כ"ס, יותר חזקה מסיאט איביזה חדשה לדוגמא.

פורסם

הונדות "רגילות " כמו שאתה קנית, בניגוד לדגמים הספורטיבים שלהם. הם מכוניות יעילות אמינות שמתאימות לנשים וזקנים ,ונהנות מתדמית ספורטיבית שיקרית.יש לי את שתי הוורסיות בבית ,אקורד TYPE R ואקורד 2007 וההבדלים גדולים מאוד.

• תוכן חדש...